דיווח - על פיצוץ בבאר שבע

י רדן

New member
דיווח - על פיצוץ בבאר שבע

ביתי יצאה עם אוטובוס מכיוון קסטינה לכיוון התחנה המרכזית בבאר שבע...לבהד 1. מקווה שהיא לא שם.. לא מצליחה להשיגה בטלפון... אנסה לחשוב חיובי.. כמובן שקצת מודאגת מה עוד שבעוד שעה אנו נוסעים לשבוע לחו"ל... ועם המזוודות המוכנות שמענו את הבשורה הלא נעימה.... מקווה לשלומם של חיילינו מהפורום ובכלל... וקשה לשמוע שיש נפגעים... שיהיה יום טוב במידת האפשר..

אימשל2

New member
אולי No News Good News

מסתבר שהמאבטחים הם שספגו את עיקר הפגיעה. במצב של פיגוע אין מצב שתוכלי להשיג אותה בסלולרי, הרשתות לא ממש מתפקדות לעת כזו. אם תוכלי - תעדכני.

אימשל2

New member
אומנם היום לא רלוונטי אבל...

מהרגע ששמעתי על הפיגוע אני מתקשה לנשום. הפעם הבנים לא בבאר שבע. הגדול ברגילה והצעיר נשאר שבת בבסיס. אבל, תחנה מרכזית באר שבע מהווה נקודה חשובה בימי ראשון שלנו מאז התגייס הבן הגדול. כל האזור שבין הבטן לגרון לחוץ במלחציים. התממשות של אחת החרדות שלי, הפילה את ההגנות דווקא כשזה לא נוגע לי אישית. מנסה להרגיע את עצמי ולחזור לנשום. מקווה להצליח עוד מעט...

סמדר בנ

New member
תודה לאל שלא רלוונטי

ומקווה שחזרת לנשום. החרדות האלו מאוד מובנות אבל תאמרי לעצמך שמזל שהבן לא היה שם השבוע. כמו שכבר אמרנו כמה פעמים - זה כנראה גורל.

אימשל2

New member
חזרתי לנשום - יש ברירה ?!

זה מענין איך שלפעמים המנגנונים שבנינו קורסים ברגעים לא הגיוניים. זה תמיד משהו שקשור לחרדות שהודחקו, רק שלא אמור להוות מקור לחרדה עצמה. מכירה את זה ממחוזות אחרים בחיים.

למעלה