דיווח קצרצר

tuti f

New member
דיווח קצרצר../images/Emo39.gif

אז אחרי שביום ראשון הצבתי לעצמי מטרות חדשות לשבוע קמתי היום בבוקר,חזקה מתמיד והחלטתי להוסיף לעצמי עוד מטרה קטנה
, החלטתי לעבור לשבוע הקרוב לתפריט "מואץ", למען האמת אין לי סיבה מיוחדת לרצון הזה,נראה לי שאני רוצה לבדוק אם באמת אני מסוגלת לעשות את זה. אני זוכרת שבפעם הראשונה שניתן לי התפריט הזה החבאתי אותו ומאז הצצתי לרגע פעם בכמה חודשים אבל אף פעם באמת לא הצלחתי לעמוד בו. אולי השבוע אני באמת אצליח,אני לא תולה הרבה תקוות. אני מתכוונת להתמודד עם כל יום בנפרד...אני מקווה שזה יהיה יותר קל. היום עבר בהצלחה וזהו...נראה מה יהיה מחר,אני מקווה לטוב. תודה שאתם פה אוהבת,

תותי, תזכרי. המהירות היא מהשטן! ../images/Emo10.gif

ואחרי הביה"ס שאנחנו עושות כאן, את יודעת כבר הכ-ל !! נכון?? ואם תרגישי שהגוף שולח לך איתותי אזהרה!! ו"אי שביעות רצון" בבקשה פשוט תעצרי ואל תשחקי יותר באש !! את עלולה לאבד הרבה ומה שעמלת עליו כל כך, בשביל פיתוי שהוא מקדמת דנא = ראשית ההיסטוריה. הם "נוצרו" למען אלו שתמיד חשבו שאפשר לעשות רווח קל ומהיר ובסוף נוחלים רק אכזבה. אבל, תותי, לך לפחות היום יש את הכלים להקשיב לעצמך יותר ולא לעשות את הניסיון הזה ללא יד על הדופק. אז אני סומכת עלייך, שתדעי להניח רגל על הברקס כש"תקראי את הסימנים המקדימים לפני שהם הופכים למכה. או-קי? שומרת ודואגת לך תמידדד, דליה.

tuti f

New member
אני זוכרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

דליה יקרה
כן...ברור שלמדתי המון מהפורום המדהים הזה,ואני יודעת שחובה עליי להקשיב לגוף שלי,אני לא מתכוונת לפגוע בעצמי, בחיים לא
. ברגע הראשון שאני ארגיש לא טוב או רעבה מידי אני מפסיקה
מבטיחה
. התפריט "המואץ" מורכב מכל אבות המזון,אני לא מתכוונת ליצור מצב של חוסר בגוף שלי זה מאוד מסוכן ובעיקר בגלל שאני מתאמנת 5 פעמים בשבוע (זוכרת איך שבהתחלה שקלתי אם להתחיל להתאמן
לא מצאתי את הזמן וכו´
... עכשיו אני לא יכולה להפסיק. התפריט הזה באמת שמסודר הוא נקרא "מואץ" אבל למען האמת הוא לא ממש שינוי רציני בתפריט הרגיל שלי,ובסה"כ הוא מכוון לירידה של 1 ק"ג בשבוע או 1/2 1 ק"ג,אני לא מטפחת ציפיות מה שיהיה יהיה,אני מקווה לטוב
ככה אני תמיד אופטימית
. דליה !!!! אני מבטיחה לך (ולי) שאני יותר מתמיד קשובה לגוף שלי וברגע אני אראה אפילו ניצוץ אחד של אזהרה אני מפסיקה,בגלל זה אמרתי שאני לוקחת כל יום לגופו. המהירות היא מהשטן אני יודעת
לפעמים נגמרת לי הסבלנות אבל זה לא אומר שאני מוכנה להשליך את כל מה שעמלתי בשבילו,פשוט אני חייבת לעצמי לבדוק אם אני מסוגלת לעשות עוד צעד קטנטן (אם באמת יש לי את ההכוח או שאני מדמיינת אותו). תודה שאת דואגת אבל עצוב
לי לראות אותך ככה עם פנים חמוצות
יהיה בסדר ...תראי (ואם לא זה לא סוף העולם אני אחזור לתפריט הישן). אוהבת מאוד
תותי

tuti f

New member
קודם כל זה לא ../images/Emo70.gif דיאטת כאסח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפריט ה"מואץ" הזה הוא לא דיאטת כאסח
הוא מורכב מכל אבות המזון החיוניים לנו רק שכמות הקלוריות ליום היא 1200 קלוריות ולפעמים גם 1250. הדיאטה שלי בעיקרון היא על בסיס 1400 -1500 קלוריות עם הרבה יותר פחמימות,בתפריט הזה יש מעט פחמימות (יחסית) אבל הוא עדיין מגוון וניתן על ידי דיאטנית קלינית...כך שאני מקווה שהוא אמין. אם תרצי את התפריטים המלאים אשמח להעביר לך אותם...בעיקרון כל יום הוא מגוון ובינתיים בכלל לא נורא. כל עוד אני לא מסתובבת רעבה טוב לי

Happy1

New member
תותי ! אותי זה מעניין דווקא

אכפת לך לשתף אותי בתפריטים ?

tuti f

New member
הפי ,בל בל ולכל המעוניין...בבקשה

יום ראשון בוקר שתיה פרוסת לחם קל כף גבינה לבנה עד % ½ צהריים שתיה 3 פרוסות לחם קל 3 פרוסות פסטרמה סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית,לימון ותבלינים צ´ופר שתיה 2 פרוסות לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ערב שתיה 3 פרוסות לחם קל 2 כפות גבינה % ½ ירקות חתוכים
יום שני בוקר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ביניים שתיה פרי צהריים שתיה ¼ עוף צלוי 2 תפוחי אדמה קטנים אפווים בתנור סלט חסה גדול מתובל בכף רוטב קל צ´ופר שתיה תפוח עץ אפוי ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל גביע יוגורט עד % 3 או ביצה קשה סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ותבלינים
יום שלישי בוקר שתיה פרוסת לחם קל כף גבינה לבנה עד % 5 ביניים שתיה פרי צהריים שתיה 2 שיפודים עוף או הודו 400 גר´ לקט ירקות מבושלים ומתובלים צ´ופר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל חביתה מביצה אחת 2 כפות גבינה לבנה עד % 5 ירקות טריים
יום רביעי בוקר שתיה 2 פריכיות אורז+ משולש גבינה מותכת קלה עגבניה ביניים שתיה פרי צהריים שתיה מנת דג או קופסת טונה בשמן מסוננת (170 גר´) ½ כוס גרגירי תירס מבושלים סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים צ´ופר שתיה במבה קטנה ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל 2 פרוסות גבינה צהובה לייט סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים
יום חמישי בוקר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ביניים שתיה פרי צהריים שתיה מנת עוף עם ירקות בנוסח סיני (אם תרצו מתכון …אני אכניס יותר מאוחר) צ´ופר שתיה שלגון גלידאט ערב שתיה תפוח אדמה אפוי+משולש גבינה מותכת קלה מרק ירקות או סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים
לשתות המון מים לפחות 15 כוסות ביום,מותר 1/2 כוס חלב ביום (לקפה) מותר לשתות משקאות דיאטטים (אבל אני אישית בגמילה מהם) בשישי ושבת אוכלים כרגיל זאת אומרת בסביבות 1400 קלוריות (לפחות בשבילי) עכשיו..כשעברתי על התפריט שוב זה נראה ממש לא נורא. ולמען האמת יש לי עוד ימים שנקראים ימי "איזון" שאותם אני עושה אחרי ימים שאכלתי יותר מידי או כשאני מרגישה כבדה מידי,כמובן הכל בהמלצת דיאטנית אם תרצו אכניס אותם בהזדמנות. שיהיה בהצלחה

Happy1

New member
וואו איזו השקעה !!!../images/Emo23.gif

המון המון
!!! (הדפסתי למחברת התפריטים...)

למעלה