הפי ,בל בל ולכל המעוניין...בבקשה
יום ראשון בוקר שתיה פרוסת לחם קל כף גבינה לבנה עד % ½ צהריים שתיה 3 פרוסות לחם קל 3 פרוסות פסטרמה סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית,לימון ותבלינים צ´ופר שתיה 2 פרוסות לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ערב שתיה 3 פרוסות לחם קל 2 כפות גבינה % ½ ירקות חתוכים
יום שני בוקר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ביניים שתיה פרי צהריים שתיה ¼ עוף צלוי 2 תפוחי אדמה קטנים אפווים בתנור סלט חסה גדול מתובל בכף רוטב קל צ´ופר שתיה תפוח עץ אפוי ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל גביע יוגורט עד % 3 או ביצה קשה סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ותבלינים
יום שלישי בוקר שתיה פרוסת לחם קל כף גבינה לבנה עד % 5 ביניים שתיה פרי צהריים שתיה 2 שיפודים עוף או הודו 400 גר´ לקט ירקות מבושלים ומתובלים צ´ופר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל חביתה מביצה אחת 2 כפות גבינה לבנה עד % 5 ירקות טריים
יום רביעי בוקר שתיה 2 פריכיות אורז+ משולש גבינה מותכת קלה עגבניה ביניים שתיה פרי צהריים שתיה מנת דג או קופסת טונה בשמן מסוננת (170 גר´) ½ כוס גרגירי תירס מבושלים סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים צ´ופר שתיה במבה קטנה ערב שתיה 2 פרוסות לחם קל 2 פרוסות גבינה צהובה לייט סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים
יום חמישי בוקר שתיה פרוסת לחם קל כפית ריבה (דיאטטית) או דבש קל ביניים שתיה פרי צהריים שתיה מנת עוף עם ירקות בנוסח סיני (אם תרצו מתכון …אני אכניס יותר מאוחר) צ´ופר שתיה שלגון גלידאט ערב שתיה תפוח אדמה אפוי+משולש גבינה מותכת קלה מרק ירקות או סלט ירקות גדול מתובל בכפית שמן זית, לימון ןתבלינים
לשתות המון מים לפחות 15 כוסות ביום,מותר 1/2 כוס חלב ביום (לקפה) מותר לשתות משקאות דיאטטים (אבל אני אישית בגמילה מהם) בשישי ושבת אוכלים כרגיל זאת אומרת בסביבות 1400 קלוריות (לפחות בשבילי) עכשיו..כשעברתי על התפריט שוב זה נראה ממש לא נורא. ולמען האמת יש לי עוד ימים שנקראים ימי "איזון" שאותם אני עושה אחרי ימים שאכלתי יותר מידי או כשאני מרגישה כבדה מידי,כמובן הכל בהמלצת דיאטנית אם תרצו אכניס אותם בהזדמנות. שיהיה בהצלחה