דיווח קצר מההפגנה

רותם111

New member
דיווח קצר מההפגנה

אז ככה, אתמול (בעצם בגלל שעת הלילה המאוחרת מדובר בשלשום), השתתפתי בהפגנה שאורגנה ע"י נעמת כנגד תקציב 2003. שתי מילים יגידו הכל במקומי: חוויה מרגשת!!! העוצמה האדירה כאשר אלפי נשים מכל הקשת החברתית צעדו יחד השאירה אותי מרוגשת עד דמעות (או שאלה היו ההורמונים של ההריון, אני לא בטוחה). הצעדה החלה בגן ליד הרכבת והסתיימה בעצרת בבית ההסתדרות ברחוב ארלוזורוב. הנאומים חידדו את הבנתי לגבי כמה חמור יהיה המצב בשנה הבאה (לא שהיה חסר קושי בשנה הנוכחית). למרות ההתרגשות העצומה ותחושת השייכות והאחווה שעפפו אותי באותו מעמד, חשתי גם בתסכול נוראי וכעס של חוסר אונים. איך מביאים את אוכלי השמנת שיושבים בממשלה לראות, באמת לראות, מה קורה עם העם, מה קורה עם הנשים והילדים. אין לי תשובות, רק המון סימני שאלה.

../images/Emo51.gif שהיית ../images/Emo24.gif

אני אישית, לא יכולה לפנות עכשיו אנרגיה למאבק אבל הוא חשוב!!! תודה שהיית כדי לחזק את מי שפועלות

akshy

New member
רותם-תודה גם ממני, וגם על הדיווח../images/Emo70.gif

אכן השנה הבאה צפוייה להיות שנה קשה, אבל אולי אולי אולי...... יצליחו להגיע להסכמים עם הפלשתינאים...... ואז..... בעוד כמה שנים, לאט לאט.... יהיו הסדרי שלום, ואז.... אולי... המצב הכלכלי ישתפר..... ואז גם מצבינו אנו. הלוואי
ובינתיים -עד אז-צריך להתחיל ללמוד לצלול... קחו שנורקל! ואולי להתרגל לחיות באוהל......

למעלה