הנה עוד אלמנט שיציל את ביבי מלהופיע לעדות
גורם מדיני על הלחימה בסוריה: "הדבר הכי טוב שיכול לקרות הוא הקזת דם הדדית"כלי תקשורתבסוריהדיווחו כי טנקים של כוחותינוחצו לשטח סוריהבאזור קוניטרה כדילהילחםנגדהמורדיםהמתנגדים למשטר אסד
תירוצים...תירוצים... הוא הרי לא נכנס עם הטנקים לסוריה. שיתרכז בעדות ושרה תנהל לו את המדינה. הפעם באופן גלוי...!הנה עוד אלמנט שיציל את ביבי מלהופיע לעדות
המשפט המיותר הזה מעניין רק את השמאלהנה עוד אלמנט שיציל את ביבי מלהופיע לעדות
אם ישראל לא היתה עכשיו אחרי שנה פלוס של מלחמות מאד כואבות,דיווח: כוחותינו חצו לשטח סוריה להילחם במורדים האיסלאמיסטים
גורם מדיני על הלחימה בסוריה: "הדבר הכי טוב שיכול לקרות הוא הקזת דם הדדית"
כלי תקשורת בסוריה דיווחו כי טנקים של כוחותינו חצו לשטח סוריה באזור קוניטרה כדי להילחם נגד המורדים המתנגדים למשטר אסד
ואז נגמר היום ומסתבר ששוב, ההערכה שלך לגבי הסביבה וישראל איך נאמר בעדינות, שוב לא הוכיחה את עצמה .אם ישראל לא היתה עכשיו אחרי שנה פלוס של מלחמות מאד כואבות,
היה מאד הגיוני להכניס את צהל ולכבוש רצועה של 20-30 קילומטר בתוך סוריה
את כל דרום סוריה.
גם להרחיק את הסכנה מישראל,
גם לשמור על הדרוזים,
וגם לקחת צעד במשחק שיתבצע בסבירות גבוהה וזה שכל צד ייקח חלק מסוריה.
אבל שוב, ישראל עייפה, פצועה וחלשה חברתית וצבאית
אף אחד לא יבצע את זה אם הוא לא יהיה חייב,
זה יקרה רק אם הטויוטות ינסו לתקוף את ישראל ברצינות.
אותי מעניין איך ההתפתחות תשפיע על יחסינו עם הדרוזים בסוריה, והאם הדרוזים בגולן, ינתקו את עצמם ויסירו את נאמנותם מסוריה.דיווח: כוחותינו חצו לשטח סוריה להילחם במורדים האיסלאמיסטים
כלי תקשורת בסוריה דיווחו כי טנקים של כוחותינו חצו לשטח סוריה באזור קוניטרה כדי להילחם נגד המורדים המתנגדים למשטר אסד
לא כדי להילחם - אלא כדי לשרטט את קו הפירוז באופן שימנע מהם לבצע טעויות, ונערכים לתרחיש של פריצתודיווח: כוחותינו חצו לשטח סוריה להילחם במורדים האיסלאמיסטים
מאיפה הכותרת המטומטמת הזאת?
אז זה יוני בן מנחם האידיוט.
זה לא רק הוא יש עוד אדיוטים שצייצו את דברי "הגורם הבכיר ".אז זה יוני בן מנחם האידיוט.
פותח השירשור לא טרח לציין...
בפורום בעולם נורמלי כבר היית חסום מזמן. אבל למזלך זה לא פורום נורמלי ולא עולם נורמלי.שהמורדים יקרעו לגזרים את כל לומי צה״ל ואז ייכנסו לכל עיר ועיר בישראל,
ויעשו שווארמה מכל היהודים שם.
כן כן, אני יהודי אנטישמי, ואני רוצה במותם של כמה שיותר יהודים רק כדי להעניש את המפגרים האלה על כך
שעאלק לא יכלו להקים את ישראל בסין, רק כי שם גם אין ערבים וגם יש פשוט חורף וזהו...
לפי תחזיות מזג האוויר, חלק מהשבוע הקרוב צפוי להיות חם מהרגיל, ועוד אחרי שכבר היה חם מהרגיל...מה שנקרא שוב
נו-ע-צים בנו עם החום ! שוב לא מסוגלים לסדר לנו אפילו חודש אחד מסכן על טהרת הקור !
בסין לעומת זאת, יש לפחות 4 חודשים בשנה על טהרת הקור !
שם יש אקלים מסודר !
עם כל יום שלא מתחיל פה החורף רשמית, היהודים נועצים עוד ועוד מסמרים בארון הקבורה שלהם.
על כל יום שבו לא מתחיל החורף, אני דורש מינימום שבמינימום 50 אלף גופות של יהודי ישראל.בפורום בעולם נורמלי כבר היית חסום מזמן. אבל למזלך זה לא פורום נורמלי ולא עולם נורמלי.
אתה המוטציה הכי מטורללת שנשרה מהגוטרמן.שהמורדים יקרעו לגזרים את כל לומי צה״ל ואז ייכנסו לכל עיר ועיר בישראל,
ויעשו שווארמה מכל היהודים שם.
כן כן, אני יהודי אנטישמי, ואני רוצה במותם של כמה שיותר יהודים רק כדי להעניש את המפגרים האלה על כך
שעאלק לא יכלו להקים את ישראל בסין, רק כי שם גם אין ערבים וגם יש פשוט חורף וזהו...
לפי תחזיות מזג האוויר, חלק מהשבוע הקרוב צפוי להיות חם מהרגיל, ועוד אחרי שכבר היה חם מהרגיל...מה שנקרא שוב
נו-ע-צים בנו עם החום ! שוב לא מסוגלים לסדר לנו אפילו חודש אחד מסכן על טהרת הקור !
בסין לעומת זאת, יש לפחות 4 חודשים בשנה על טהרת הקור !
שם יש אקלים מסודר !
עם כל יום שלא מתחיל פה החורף רשמית, היהודים נועצים עוד ועוד מסמרים בארון הקבורה שלהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.