דיווח ראשוני על שריפה חנות בקניון עזריאלי צוותים מא' וב' במקום
F FIRE FIGHTER AVNER New member 23/4/06 #1 דיווח ראשוני על שריפה חנות בקניון עזריאלי צוותים מא' וב' במקום
ר רועי גבאי New member 23/4/06 #2 בואנה אבנר הפתעת אותי לטובה עם הפק"ל ציוד שראיתי אותך במפגש- יש מצב שאתה מסדר לי צריבה לדברים האלו? (שכמובן אני לא יפרט פה )
בואנה אבנר הפתעת אותי לטובה עם הפק"ל ציוד שראיתי אותך במפגש- יש מצב שאתה מסדר לי צריבה לדברים האלו? (שכמובן אני לא יפרט פה )
א אמנון מרגלית New member 23/4/06 #3 רק שיהיה ברור... האזנה לתדר כלשהוא ללא רשיון לשימוש בתדר אלחוט ואישור מבעל התדר מהווה עבירה פלילית של "האזנת סתר" שעונשה עד 10 שנות מאסר....
רק שיהיה ברור... האזנה לתדר כלשהוא ללא רשיון לשימוש בתדר אלחוט ואישור מבעל התדר מהווה עבירה פלילית של "האזנת סתר" שעונשה עד 10 שנות מאסר....
ר רועי גבאי New member 23/4/06 #4 איזה צריבה ואיזה בתיך כתבתי על דיסק שראיתי אצל אבנק כל הפקל שהיה אצלו זה רק לדרמן וזהו . באחיית אמנון כמה שאני מעריך אות יש דברים שאתה לא יודע. אל תתערב בכול דבר. תודה והמשך יום מקסים
איזה צריבה ואיזה בתיך כתבתי על דיסק שראיתי אצל אבנק כל הפקל שהיה אצלו זה רק לדרמן וזהו . באחיית אמנון כמה שאני מעריך אות יש דברים שאתה לא יודע. אל תתערב בכול דבר. תודה והמשך יום מקסים
T tapuach New member 24/4/06 #6 זה נשמע כמו קלטת שנתקעה .... ועוד קלטת של הרשות השניה לטלוויזיה ולרדיו ....