דיוויד במלבורן, אוסטרליה...

2003simba

New member
דיוויד במלבורן, אוסטרליה...

אז אתמול בערב היתה ההופעה של דיוויד במלבורן, ומה אגיד- היה פשוט מעולה!!!! מלא בהפתעות ופשוט גדול!!! המופע התחיל בכמה שירים של הזמרת הברזילאית - באדי אסאד, לקח כמה שירים להבין מי היא ולמה היא ולהבין שיש לה קול מקסים וסגנון מיוחד ומדליק. ואז הגיע דיוויד, כמה שירים בעיברית, כמה שירים בספרדית, כמה שירים באנגלית (אחד מהם לא הכרתי, בושה לי
), שיר משותף עם באדי אסאד... ואז - הפתעה מדהימה במיוחד - דיוויד שר את "שיר אהבה בדוואי" כשברקע מנגן לו בדיג', נגן הדיג' הגדול ביותר באוסטרליה, לפי מילותיו של דיוויד - "שילוב של ה BUSH והמדבר...", היה פשוט מדהים, הקהל התלהב ברמות שקשה לתאר! לאחר מכן "באנו לכאן" וכמובן להדרן - "יהיה טוב"! בקיצור - היתה הופעה מדהימה שבהחלט השאירה טעם לעוד, ועוד ועוד... לצערי הרב, תמונות אין לי, כי לא נתנו לי לצלם, צילמתי תמונה אחת שיצאה כולה שחורה, כי ניסיתי לא לסנוור את דיוויד, ואז באו להעיר לי שאסור לצלם... מצטערת... ולסיום - תודה לך, דיוויד ברוזה, שלכמה שעות החזרת אותנו לארץ, וגרמת לנו להרגיש ב"בית"...

glitter8

New member
שמחה שנהנית! נראה שהיתה הופעה מעולה

אני תמיד סקרנית לגבי הופעות בחו"ל... אם יש הבדל מהופעות בארץ.. אם יהיו כתבות בעיתונות על ההופעה את מוזמנת לעדכן

למעלה