דיוויד ברוזה אצל מה קשור

sjas12

New member
דיוויד ברוזה אצל מה קשור

ביום ג' 28/8/07 יתארח דיוויד ברוזה בתכנית "מה קשור" המשודרת בערוץ 3, HOT. חברי השלישיה יראיינו את ברוזה וביחד יבצעו שיר בסיום התכנית! בואו להשתתף כקהל בצילומי התכנית בנמל ת"א! ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום. להזמנת מקומותיכם בקהל התקשרו לטלפון 09-7714545 או 077-7441170 או בדוא"ל [email protected] קישור לצפיה בקטעים מתוך התכנית "מה קשור": http://www.msnmakashur.co.il/HTMLs/Home.aspx תהנו! תאום קהל

חשוב מאוד../images/Emo70.gif

כשאתם מתקשרים להזמין מקומות, כיוון שיש שני צילומים של 'מה קשור' באותו יום - תוודאו שאתם נרשמים למועד של 18:00 ולא 21:00, שזו השעה של התוכנית שבה דויד משתתף. עם כל הרצון, (ויש רצון) אני לא אוכל להגיע..... ONCE AGINE, הפסיכומטרי דופק לי את החיים..... אז לכל מי שהולך, תהנו, ותחשבו עליי, שאני עושה באותו זמן סימולציה מייגעת של 3 שעות....

glitter8

New member
מי שהולך שיזמין לי גם מקום בבקשה../images/Emo13.gif

עוד לא תפסתי אותם בפון.

teumkahal

New member
אם את לא תופסת אותנו תשאירי הודעה נחזור אלייך

אנחנו זמינים עד 4 אחר הצהריים.יש עוד מקומות את יכולה להזמין 097714545 0777441170

glitter8

New member
שלחתי בקשה מרוכזת במייל ל-4 מקומות

בינתיים-שרית,אני ועמרי, ויש עוד מקום פנוי.

handlessman

New member
טוב אז הזמנתי את ה-4 מקומות האלה בטלפון...

על שמי. המצב נשאר אותו דבר - יש מקום אחד פנוי. אז מי שרוצה שיגיד.

alti26

New member
אשמח להכלל ברשימות שלכם

לא עונים לי בטלפונים שמפורסמים

alti26

New member
ואם יסתבר שהוא יתפס

מי אחראי לאירגון אשמח באם יתקשר 0524541288

handlessman

New member
אני לא מבין מה הבעיה?????

אין אף אחד שמארגן, כל אחד מזמין לעצמו... כנראה שהייתי בר מזל כשענו לי כשהתקשרתי, אז כבר הזמנתי 4 מקומות - לי, לענבל, שרית, ונשאר מקום אחד פנוי שכל מי שרוצה מוזמן לתפוס אותו. אתה רוצה???????

handlessman

New member
סבבה...

אז לידיעת כולם - המקום נתפס. (מי שלא מספיק אינטיליגנטי כדי להבין את הכתוב חחח)

handlessman

New member
חח לא מצטער...

דודי בדיוק תפס אותו... אז תנסי להתקשר למספר בתקווה שיש עוד מקום (אם עונים לך, תבקשי לשעה 18:00 מחר, בטח כבר ראית באחת ההודעות) בהצלחה

למעלה