דיוויד החתיך!..!..!..!

• פותח הנושא lili2
  • פורסם בתאריך

lili2

New member
דיוויד החתיך!..!..!..!

דיוויד ( מאלדר ) החתיך......... אם למשהו יש אתר עם מלא תמונות שלו שישלח............... ואם למישהו יש מידע רב עליו שישלח

1Shir

New member
לגבי הפרק מעונה 2, red museum

קראו לו אם אני לא טועה. אתם זוכרים את הקטע שבו האיש שרוצח נשים ולוקח מהן שיער וכו', הוא תקף את סקאלי וקשר אותה, ואז היא ראתה אותו ככל מיני דמויות אחרות? מה היתה המשמעות של זה? לא ממש הבנתי. ואיך קוראים לפרק ששודר היום בסטאר וורלד, הפרק עם האיש שרואה מפלצת במקום העבודה שלו?

Ice Age

New member
לא יודע אם שמתם לב,

אבל המנהל (שהתגלה כמפלצת) מהפרק הנ"ל, הופיע בפרק ב"חברים", שבו מכור יאכטה במכירה פומבית וג'ואי זכה בה. אח"כ הוא מכר לאותו איש את היאכטה שלו.

LoLo16

New member
משהו מאוד מוזר בפרק הזה...

רק אני הרגשתי מין עוינות נוראית של מאלדר לסקאלי כל הפרק?.. כאילו הוא שונא אותה..
אבל חוצמיזה שמאלדר עצבן אותי, הפרק היה מצויין.
נ.ב- קבלו תמונה מקסימה של דיוויד וג'יליאן

Chens15

New member
ואו הוא גבוה..........ונראה רזה מהר

הרגיל בתמונה ששמת...

scoutlavie

New member
לא קוראים לו ככה

קוראים לו irresistable' וזה פרק גם מעונה 2. לדעתי הדמויות שהיא ראתה זה דמויות של סוגי רוע שיש בעולם, כי הרי הפרק הזה דיבר על איך יש רוע בעולם, ולא רק ממפלצות, שזה הכי מפחיד.

1Shir

New member
סליחה, ותודה על התיקון ../images/Emo9.gif

מה זאת אומרת "סוגי רוע"? איך האנשים שהיא ראתה מייצגים סוגי רוע? האמת, נראה לי שאת צודקת, כי אין ממש אופציה אחרת, היא הרי דמיינה, אבל זה לא כל כך מובן הקטע הזה. ודרך אגב, סקאלי היתה חמודה בתור הקורבן!

orityemini

New member
כעקרון....

הפרק הזה בא להדגיש שלפעמים הרוע האמיתי והמוכר יכול להגיע דווקא מבני אדם ולאו דווקא משדים ומפלצות. אני חושבת שההזיות של סקאלי הן בעצם תירגום של הפחדים שלה. התרגלנו כבר בסידרה שהרוע בא ממפלצות ושדים (וכנראה שגם חייזרים) ובפרק הזה החליטו להראות שדווקא הרוע האנושי הוא הגרוע ביותר ולכן הפרק הזה גם הפחיד הרבה מאוד אנשים כי שלא כמו שאר המפלצות והערפדים בסידרה, זהו רוע מציאותי לחלוטין.

rach5

New member
זה לא היה הפרק הזה...

את בטח מתכוונת ל- Irresistable עם דוני פסטר.... אז ככה, בפרקים היותר מתקדמים (אני חושבת שבעונה ה-7) יהיה לזה פרק המשך ובו תגלי שדוני פסטר הוא מעין "שטן"
ולכן היא ראתה כל מיני דמויות אחרות....

1Shir

New member
../images/Emo58.gif מעלי, ו- האם זה נכון???

סקאלי לא דמיינה? היא ראתה דמויות אחרות כי דוני פסטר הוא על-טבעי?

orityemini

New member
שאלה טובה...

ראיתי את הפרק ORISON מהעונה השביעית שבו דוני פאסטר חוזר לחייה של סקאלי, אבל לא אהבתי את הפרק כי הוא קצת הרס את מה שניסו להדגים בפרק הראשון שבו הראו כי הרוע יכול להיות גם אנושי. על פי הפרק השני אכן יש איזה קטע על טבעי בדוני אבל לפי דעתי ההמשך היה מיותר, מלא חורים ולא התקרב ברמתו לפרק המקורי.

1Shir

New member
נכון, את צודקת. זה לחלוטין נוגד את

"מוסר ההשכל" של הפרק הזה. קצת מפתיע. השאלה אם הם חשבו על ההמשך כשסקאלי ראתה את הדמויות ההן, או שהן רק דמויות של רוע אנושי מהדמיון שלה.

למעלה