דיוור אלקטרוני לרשימה לא מפולחת שווה משהו?

rony106

New member
דיוור אלקטרוני לרשימה לא מפולחת שווה משהו?

שלום אני רוצה להקים אפליקציית פייסבוק (משחק טריוויה) כשאר מאשרים אותה זה כולל גם פרסום בדואר אלקטרוני כלומר יש לי את האופציה לעשות להם דיוור אלקטרוני השאלה אם רשימה כזו של 10-20K מיילים שווה משהו? תודה!

Itzik RDVC

New member
השאלה שווה למה ?

אם קהל היעד שלך בניוזלטר הוא אנשים שאוהבים משחקי טריויה אז כן. המחשבה צריכה לדעתי להיות הפוכה. מה קהל היעד שאתה רוצה שיהיה לך ברשימות תפוצה ואז לחשוב מה יכול לעניין אותו כמתנה בכדי שירשם. לדוגמה, אני נותן חוברת חינמית עם 13 טיפים לחיסכון פנסיוני בעד רישום לניוזלטר. מכיוון שאנו עוסקים בייעוץ פנסיוני אז ברור שמי מוריד את החוברת הוא בהכרח לקוח פוטנציאלי. בהצלחה

nathaliesh

New member

rony106

New member
אז זהו שאין קהל יעד ספציפי

ראשית תודה רבה לך על התגובה! אז ככה .. כל אחד יכול להכנס לשחק במשחק טריוויה השאלה אם יש משהו שנוגע בכולם? למשל "אייפונים" זה מדבר לכל אחד אך קהל היעד שלי הוא לא צרכני אינטרנט האם זה עדיין יכול להיות בסדר?

nathaliesh

New member
לדעתי אתה ניגש לשאלה מזווית לא נכונה

השאלה לא צריכה להיות מי ישחק במשחק ולמי הוא ידבר. השאלה צריכה להיות מי קהל היעד שאתה רוצה לגייס? אחרי שתדע מי קהל היעד שלך תדע מה לעשות כדי לגייס אותו, בין אם במשחק טריוויה או כל דבר אחר. כי אחרת יהיו לך סתם הרבה מיילים - השאלה היא מה המטרה ומה אתה רוצה לעשות איתם.

מסכימה עם מילותיו של איציק.

וגם........ כמו שאייפון מדבר לכולם גם פייסבוק מדבר לכולם אם אני מבינה נכון מדובר באפליקציה למשקי טריוויה בפייסבוק ? אני חושבת שרצוי לפעול בכמה מישורים ואם יש לך רשימת תפוצה נכבדת (או שזו שאלה של רכישת רשימה ) שווה להתחיל ולעשות. לא תמיד מי שאנחנו חושבים שהוא קהל היעד מסתבר בסוף שהוא קהל היעד.... בהצלחה !

rony106

New member
מצטער .. אבל יש לי עוד שאלה

במידה ואני רוצה למכור אייפונים יש לך המלצות מה אני צריך לעשות? כי בכל זאת כמו שאמרתי אנשים "מאשרים" אפליקציה ועל הדרך הם מאשרים פרסום בדואר אלקטרוני ככה שאין לי הרבה אופציות, אין אפליקציה שמדברת ספציפית על אייפונים או מכירות באינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!

rony106

New member
כן ..

איך אני מנתב את קהל היעד לתחום הזה כמו שציינתי זה עובד דרך אפליקציית פייסבוק ואין לי איך לגרום לאנשים שאוהבים אייפונים להכנס

nathaliesh

New member
אתה צריך למשוך אותם במשהו שקשור באייפונים...

דיברת על טריוויה? מה עם טריוויה בנושא אייפון?

rony106

New member
את צודקת אבל ...

מה זה משנה אם הגולש שיחק בטריווית אייפון או משחק יריות? הרי התחום של האייפונים מדבר לכולם ...

rony106

New member
תגובה

את לא צריכה לכעוס, רק פשוט שאלתי מה ההבדל בכל מקרה אם את אומרת שיש הבדל אז מי שאני שאתווכח איתך אנסה לחפש משחק שקשור לתחום האייפונים

nathaliesh

New member
ממש לא כעסתי
אם זה עבר כך זאת לא הייתה

הכוונה, פשוט מהרתי והגבתי בצורה לאקונית אבל מהות התגובה עדיין נכונה. אתה מכיר את הקהל שלך טוב ממני זה בטוח ולכן אם אתה חושב שזה לא משנה אז קבלתי את דעתך

למעלה