דיוטי פרי

yoav1986

New member
דיוטי פרי

כמה עולה ג'נטלמן ג'ק בדיוטי פרי? יש איזה וויסקי אחר שאתם ממליצים לי לקנות בדיוטי במחיר סביר? תודה

KOBIBARDDD0

New member
גק דניאלס המשקה והאגדה אין קניה יותר טובה מזה

במיוחד מהדיוטי פריי

KOBIBARDDD0

New member
גק דניאלס המשקה והאגדה אין קניה יותר טובה מזה

במיוחד מהדיוטי פריי

רק אוסיף ואומר: "יאמי"

בייחוד עם חתיכת בשר אדום ליד

שבויה, נראה לי שהיית שמחה להעביר איתי ערב

בסופ"ש האחרון... התחלנו את הסופ"ש בחמישי, כשאני וחבר יורדים לנו בכיף על בקבוק בלק לייבל של חצי ליטר. את יום שישי המשכתי ב400 מ"ל (שני בקבוקונים) של ג'ק. שחיסלתי לבד במהלך הערב. ולמרות שאני מעדיף את המהלך, את הפול-מון בשבת העברתי עם עוד שני בקבוקונים (400), ובגלל שהתחלנו לשתות מוקדם, והלילה ארוך, קינחתי בבקבוק 375 נוסף של ג'ק.... סה"כ משהו כמו בקבוק ג'ק לערב... והלכתי ישר. זה הקטע הכי הזוי.

ולא הזמנת אותי להצטרף? קיבינימט! ../images/Emo3.gif

נשמע שהיה לך אחלה סופשבוע... זה נשמע כאילו תיארת את העבודה הקודמת שלי (רק בלי הלקוחות המעצבנים שמבקשים שירות ומפריעים לך לשתות ולהינות מהערב)

בקשר לדבר אחד, ואחד בלבד - אני מסכים.

חלקם נראים הרבה יותר נשיים מכמה בנות שנתקלתי בהן בארץ. נראים טוב? לא. בעע... לי אישית גם הבנות המקומיות לא ממש עושות את זה. וצביחה, יא חתיכת מנחוס. אם אתה רוצה שאנסה להבריח לך סינגל שיותר זקן ממך, כדאי שתתחיל לשלוח לי אופציות. אני לא טוב (ולא אוהב) במשחקי ניחושים. ועד אז, ננסה שלא ליפול על בת-עם-בולבול... (ככה קוראים להן כאן... ליידי בוי זה צירוף בינ"ל)

temptation411

New member
אם היית מתחבר היתי יכול להגיד לך..

אבל בגדול עד 100 דולר ויש רק 2 קריטריונים א.)לא גלנפידיך ב.)שיהיה יותר מבוגר ממך

אה, וזה יעלה לך בהזמנה זוגית לפרויד, לי ולאשה

בערב הכי נטול ערסים בבר שלך... (בהנחה לא מבוססת שיש לך כזה?)

temptation411

New member
אין כבר ערסים..

גירשנו את כולם ויש 1+1 על כל הויסקי בבר גלנפידיך 15 2 מנות ב47 שקל

למעלה