דיוידים!

Aether

New member
דיוידים!

בזמן שלא הייתי בבית הגיעו הדיוידים שהזמנתי מאמזון - מוזיקת נשמה, אחיות הגורל, והדובדבן שבקצפת שעל הביסקוויט שעל הקצפת עם פירורי השוקולד שעל השוקו - הוגפאת'ר! אז לגבי מפגשי פורום עתידיים, יהיה אפשר לארגן צפייה בסרט\סרטים, אם המפגש יתקיים בבית (או מקום אחר עם אפשרות צפייה בדיוידי). ואם אם למישהו יש בעיה עם זה שאני פותח הודעות חדשות... אז אני מרשה לעצמי כי אני כנראה לא אהיה כאן שלושה שבועות.

ויימס

New member
איפה אתה גר?!?!?! ../images/Emo13.gif

(אנשים, אני לא באמת פה, זו פאטה מורגנה שנוצרה כתוצאה משבירה של קרני אור)

Aether

New member
נתניה ../images/Emo122.gif אבל לפחות יש לנו מזגן

וגם אני לא באמת פה. בעצם, השיחה הזאת לא באמת מתקיימת.

trillian

New member
נתניה עיר הקודש!

אני לא מאמינה שישנם עוד אנשים קוראי פראצ'ט שאפילו כותבים כאן, שגרים בנתניה. אכן מקום מופלא.

מ א ג ר ט

New member
הו! טוב לראותך

מעל דפי הפורום, אבל עדיין. רגע, אתה לא חוזר הביתה כל יום? בכל מקרה תעשה חיים איפה שלא תהיה.

Aether

New member
הו! ../images/Emo24.gif

הייתי בקורס קצינים, שם ממש לא חוזרים הביתה כל יום... היה סיכוי שאני אסגור 21... אבל אז עפתי מהקורס (על כושר גופני, כיאה לגיק המצוי). כמובן לא לפני שספר צבאי לקח לי את כל השיער. היום התחלתי את התפקיד שלי ב... איפה שזה לא יהיה... לא נראה לי שאני חוזר הביתה כל יום. אבל שבתות אני כבר לא אסגור.

מ א ג ר ט

New member
הו הו!

תגידו, גם בנות מעיפים מקורס קצינים על כושר גופני? והשיער, הוא יצמח. לא נורא. אז נתראה בשבת כלשהי! כאן!

TheBursar

New member
בנוגע לשאלתך בדבר בנות

כן... גם בנות מעיפים מקצונה על כושר גופני. צה"ל החליט שכל הקצינים, בלא קשר ליכולתם הפיקודית, מעלותיהם הנשגבות ויכולתם לדאוג שדברים יתבצעו - חייבים להיות בכושר גופני גבוה. הסיבה לכך היא שבצה"ל מאמינים שהמפקד צריך להיות בראש חייליו ולהיות מסוגל להנהיג אותם לקרב. אני לא ממש מסכים עם הקביעה הזאת אבל - זה צה"ל...

Aether

New member
HO. HO. HO.

מבין האנשים שהועפו שהכרתי, היו פי כמה בנות מבנים... אגב בנות, בעקבות היציאה מהקקצ, מספר הבנות בסביבה היומיומית שלי קטן פי מאה בערך...

toi

New member
|יר| מצד שני, הן קצינות...

ככה שהרווח הוא מאה אחוז שלך.

למעלה