דיויד ברוזה בגיא פינס

popikon23

New member
דיויד ברוזה בגיא פינס

אתמול היתה כתבה על ההופעות של דיויד בצפון ודיברו על כך שדיויד נוסע להופיע שם ביחד עם אסי כהן (החקיין שלו בארץ נהדרת). אמרו שמאז שחיקו אותו הוא הפך להרבה יותר פופולרי במקלטים ושהילדים ממש מחכים שהוא יגיע. ואז ראיינו את דיויד ושאלו אותו מה דעתו על החיקוי והוא אמר:"מקסים", הוא אמר שאסי חיקה אותו ממש טוב אבל i'm the real thing. אם יש לכם ערוץ 3 תראו את התוכנית ביום ה'- בד"כ יש לקט ביום זה ואולי ישדרו שוב את הכתבה הזו.

popikon23

New member
דיויד ברוזה ב-EXIT

אז היום במקרה (!) ראיתי כמה דקות מהתוכנית (היא בערוץ 3 אם אתם מתעניינים) ודיברו שם על מקומות שונים בהם מופיעים אמנים. היתה להם מפה והם הדביקו תמונה של הזמר במקום בו הופיע ותנחשו איפה הדביקו את התמונה של דיויד? נכון, בצפון! המנחה אמר שבסוף דיויד יוציא דיסק של ההופעות במקלטים... אתם יודעים מה המסקנה שלי מכל הסיפור? אני רואה יותר מידי טלויזיה!!!!!!!!
טובנו, נגמרו המבחנים אז מותר לי קצת לרענן את הראש.

glitter8

New member
חח..

המסקנה שלי היא אותו הדבר, מרוב שאני רואה את כל הערוצים האחרים, אין לי זמן לראות ערוץ 3...חח אז אם את בחופש, תקפצי איזה יום לתל אביב, נעשה יום כיף! וזה הזמן להסביר לך איך זה עובד- ברגע שדיויד מופיע בטלויזיה, -יש הוראות לשעת חירום- לסמס או להתקשר ולהעביר את המידע הזה אלי!! או למישהו שמחובר במסן- עמרי או רונן בדרך כלל מחוברים מסביב לשעון חוץ מזה שעמרי בקורס, אבל בדרך כלל הוא במסן.. ואז הם יכולים להעביר את המידע הזה תוך שניה לכולם! 'בנת??

popikon23

New member
אז ככה...

ברגע שיש דיויד בטלויזיה אני צועקת באופן אינסטנקטיבי:"לילך" והיא מגיעה בבהלה (עוד לא התרגלה...), אני בד"כ לא מספיקה לחשוב אפילו מה עוד אפשר לעשות (לטובת הפורום) וזה כבר נגמר (אני לא מצליחה לשלוח הודעות בתפוז תחת השם שלי משום מה אז אני צריכה לבקש יפה מאחי הקטן שיפנה לי רגע את המחשב ועד שהוא מסכים ועד שאני כותבת-מאוחר מידי גם לי וגם לכם..). אני אשתדל בפעם הבאה לסמס לך כדי שתעבירי את המידע הלאה (או שהתפטרת מועד כיתה?
), או שנעשה דף קשר... לגבי היום כיף בתל-אביב- נשמע כיף, אני רק אסיים את הדו"ח בביולוגיה מולקולרית (
) ובהחלט נקבע יום. אפשר להביא אחיות קטנות???

א'. איח על הדוח במולקולרית.

למה עדין יש לך דוחות להגשה? חשבתי שרק אנחנו עדין עם כל הלימודים על הראש ושכל השאר סי'ימו ממזמן. ב' רק היום ראיתי את הכתבה האמורה. זה באמת מצחיק. חמוד אסי כהן וממש מצחיק איך שהוא וברוזה יחדיו - החיקוי והאמיתי.

glitter8

New member
היום ראיתי ממש כמה שניות

תקציר של הלקט אבל היה נחמד לראות את פניו של דיויד שלנו..

למעלה