דיויד ברוזה בזאפה

hirshfe

New member
דיויד ברוזה בזאפה

שלום לכם לפני כחמישה חודשים, הייתי בהופעה של דיוויד בזאפה. ההופעה ב"ספרדית" בכל מקרה היא צולמה משיהו ממכם יודע לאיזה ערוץ? ומתי היא תשודר? ואם לא איפה אני יכול לברר תודה מראש

handlessman

New member
מקורותינו מוסרים...

שמתכונן כבר הרבה זמן לצאת DVD של ההופעה, אז בטח לשם כך היא צולמה... אז נצפה שהוא יצא כבר.

hirshfe

New member
תודה

לקחתי את אישתי שבוע וחצי לפני הלידה להופעה כל ההופעה הייתי בטוח שהיא תלד לי על דיוויד. יישבנו גם ממש קרוב. ממש "על" דיוויד

handlessman

New member
חחחח

אבל היה שווה לא?? זה מזכיר לי שבאחת התוכניות של האודישנים של הכוכב נולד שיש עכשיו, אז בא לאודשנים איזה איש אחד שבאותם רגעים אישתו הייתה בבית החולים ועמדה ללדת... ואז באמצע השירה היה לו טלפון ובישרו לו שאישתו ילדה בן... אידיוט...

hirshfe

New member
שווה ביותר

שננינו מאוד אוהבים את דיוויד ואלבום האחרון שלו מאלבומים הטובים ביותר שיצאו ב-2005

handlessman

New member
כמובן...

אלבום ענק, וכולם פה יסכימו... בנוסף פארקינג הוא גם אחד האהובים עלי...

glitter8

New member
לדעתי אתם לא מתכוונים לאותה הופעה

היתה ההופעה "broza5 בזאפפה, עם הרכב של עוד 4 נגנים, והמופע לא היה כולו בספרדית. היו בו 3 או 4 שירים בספרדית. הוא אכן צולם ואכן דובר על די וי די שאמור לצאת אלא שמאז לא שמענו שום רכילות בנושא...

hirshfe

New member
זה מה שאני התכוונתי

שכחתי שקראו לו broza5 אבל מכרו אותו בזמנו כהופעה בספרדית \ומאחר שהרוב היה בעברית הגיעו המרכעות

alti26

New member
היי לכולם אני אפתור את הבעיה

גם אני הייתי בהופעה בזאפה הנוכחית וזוכר בעמום אישה שישבה מימיני עם בטן של אישה בהריון. לפי מה שאני זוכר אותה אישה לבשה לבן וממש התרגשה מהשירה של דיוויד ישבתם טיפה לשמאל הבמה זה היה הופעת broza5 ובאמת מולמה לצוות בריטי לפי מקורות מקורבים לדיוויד .זהו חברה יומי האחרון בפורום בטח יש אנשים מרוצות מכך .בשבוע הקרוב אהיה מאושפז בהדסה עין כרם מחלקת פלסטיקה בקומה 7 תהנו במצדה תסריטו ותצלמו הנדלסמן אשמך באם תאגור לי את הצילומים על מצגת מזמרת רעיון דודי

glitter8

New member
לדודי- בהצלחה בניתוח!!

כפי שאתה יודע אסור להסריט ולהקליט מופעים, אבל כמובן שנצלם תמונות וכמו ששמעתי, לפי התכנית בסוף ההופעה נדאג לשיחת טלפון אלייך היישר ממצדה לבית החולים , ותשמע כמה מילות עידוד מאיתנו וכמובן מדיויד. אני נולדתי בבית החולים הדסה עין כרם לפני 32 שנה בדיוק בתאריך של הניתוח שלך...אז אתה סוגר מעגל...יש שם רופאים מעולים ואני בטוחה שהניתוח יעבור בשלום!! תהיה אופטימי ותחזור אלינו במהרה בריא ושלם, בהצלחה!!!

alti26

New member
היי עינבלי

לצערי הרב אני לא סוגר מעגל בבית החולים הזה אני לא מכיר את בית החולים הזה כלל.מה שמחזק אותי זו העובדה שמנהל מחלקת כף יד פרופסור ליפטון מנתח אותי מקווה שיצליח שאם לא כך דעו לכן שאהבתי אתכן מאוד .במיוחד את הבנות הבאות את האימא של הפורום ,את הדמות שהעבירה ליIsla Mujeresשהתענגתי עליו עד שהדיסק נישבר לי .שאותה מאוד אהבתי למרות שהיו ביננו עקיצות לאחרונה .אפילו שמעתי שמצעה לה אהבה חדשה .אז תשמרו על עצמכן אוהב את כולכן מאוד מאוד מאוד .לדעתי כשדיוויד וששי ישמעו שהסרטה זו או אחרת מיועדת לי לשימוש פרטי יסכימו.על כל פנים תמונות במצגת ושיחה לאחר מופע עם הענק הגדול המקסים והמדהים ואתכן אשמח מאוד אז עוד פעם מודה לך על העידוד את מקסימה מדהימה ומעודדת מאוד תזכרו שאהבתי את .... ואת דיוויד ברוזה המדהים המקסים האיש והאגדה שאיתי אני הולך עד הסוף ואבקש מהמרדים שלי לשמוע מצדה 99 שיר 8 ,9 ,באמת אוהב אתכן למרות האינטריגות מול שרית (בעצם זו את שאהבתי מאוד),יעל תודה על במה שלפעמים רעדה מכעסים אך פשוט אהבתי אתכן ובעיקר את הנושא של הפורום שהוא מקסים מדהים .תמסרו לדיוויד תודה ממני אישית על שנים של יצירה מדהימה מקסימה וממש נוגעת ללב תקדישו לי את השיר דניאלה לקראת סוף המופע אתם מקסימים תודה על הכל דודי

למעלה