דיויד ברוזה ב"שבת ישראלית" עם מתחת לשמים

glitter8

New member
דיויד ברוזה ב"שבת ישראלית" עם מתחת לשמים

שבת ישראלית" להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...) כל שבת בין 10:00 בבוקר ל-14:00 בצהריים בערוץ מוסיקה 24 שעה ראשונה- 11:00 - 10:00 ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון אריק לביא- ניגון עתיק אפרת בן צור- צוללת סיון שביט- כרטיס טיסה אריק איינשטיין- עוף גוזל נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) דויד ברוזה- מתחת לשמיים מאיר בנאי- לא יכול להוריד ממך את העיניים בעריכת הילה גלעדי

glitter8

New member
שני שירים של דיויד ביום הזיכרון

שעה רביעית- 18:00- 17:00 דויד ברוזה- מתחת לשמיים דויד ברוזה- אחרי עשרים שנה שמוליק קראוס- המקום הכי נמוך אלי מגן- לזכור גידי גוב ואתי אנקרי- פנים אל מול פנים אתי אנקרי- רואה לך בעיניים שפיות זמנית- הקיץ האחרון דני ליטני- עד סוף הקיץ בערוץ 24 בעריכת הילה גלעדי

handlessman

New member
ותכף הילה תבוא לכתוב את מה שרשמת...

ותגיד לך איזה נשמה את שחסכת לה עבודה... מאיפה המידע, מהאתר של 24? ו... זה מן הסתם קליפים נכון?

glitter8

New member
זה מפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה

ו-כן, זה קליפים!

handlessman

New member
נדמה לי שלא ראיתי שום קליפ של דויד...

אולי חוץ מסתיו מסוכן שהיה מתישהו בערוץ 2... וזהו נראה לי

hilagilady

New member
לא יודעת איך

התפלק לי "מתחת לשמיים" ליום הזכרון.....לא התכוונתי בכלל...כנראה בדיוק עבדתי פוקוס...אבל שיהיה.

glitter8

New member
יש לו שיר שנקרא "בני מרום"

שיר יום זיכרון קלאסי, אבל למיטב ידיעתי אין לו קליפ, אולי יתאים לתכנית הרדיו שלך... בכל מקרה טוב לראותך במחוזותינו.. ראיתי שיש את מתחת לשמים גם בשבת וגם ביום הזיכרון... מה קורה? גם את לא ישנה מספיק?

hilagilady

New member
כן...כנראה חוסר שינה ../images/Emo199.gif

אין ל"בני מרום" קליפ...

למעלה