דיויד ברוזה מתארח הערב

דיויד ברוזה מתארח הערב ../images/Emo168.gif

הערב ב-19:00 נארח את דיויד ברוזה שיבוא לענות לשאלותיכם, ולשיר live באולפן. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. דיויד מגיע להשיק באופן חגיגי במיוחד את הפורום הרשמי שלו בישראל!
מיד לאחר מכן, נארח ב- Blog TV את שתי הפיינליסטיות הנוספות שתתמודדנה כאן בשבוע הבא על כרטיס טיסה להוואי ב"מירוץ להוואי 2" Shirisex ו- Angel Shani 1. היו עימנו! צפיה נעימה!

מוצארט

New member
לא צריך להתרגש

למה כמה פעמים כבר הבנאדם הזה היה בב"ש? סביר להניח ש-0. הבחור פשוט בור ועם-הארץ, במה שנוגע לאוהדי הפועל, ולקבוצה בכלל.

RED OR DEAD BS

New member
נכון, רק חבל שנותנים לו במה

לומר את השטויות האלה, הוא וחברו שלמה שרף בלונים נפוחים (תרתי משמע) שמשמיצים כל מי ומה שנקרה לדרכם, תרבות הדיון בתוכניתו(הטריבונה), ירודה ושיטחית באופן מחריד, בושה וחרפה שאנשים כאלה שייכם לתקשורת של הספורט בארץ, לאתר לשלול מהם את תעודת העיתונאי שלהם. צמד
נפוחים.

מוצארט

New member
אם שמתם לב, וגם אם לא...

62 תמונות יש בגלריית אצטדיון וסרמיל - בסתם יום של חול... תהנו!

RED OR DEAD BS

New member
זה עוד אחת מהדרכים להסתת האוהדים

זה מוצדק ומקובל שחלק מאוהדי הקבוצה החליטו לא לקנות מנויים השנה, אבל לנסות ולהסית אוהדים מללכת אחרי הקבוצה שלהם, זה כבר בושה, במשחק נגד הפועל חיפה, הם עמדו בשערים וניסו לשכנע ילדים לא להכנס ולנסוע איתם לזיגי, אנשים, תלכו אחרי הקבוצה ויהיה רק טוב, אל תיכנעו רק תמשיכו לקוות ולהאמין. והכל יראה יותר טוב. ז'ינו עוד מעט ימכור ת'קבוצה, ייקח איתו את גוטמן ונתחיל דרך חדשה, אתם הורסים רק לעצמכם ולקבוצה שאתם כל כך אוהבים.

g i l 1 7 8

New member
ולמה לדעתך הוא עוזב?? !!! ???

תשובה: בגלל שהאוהדים עושים מחאה ! אני לא יודע בן כמה אתה, וכמה שנים אתה "מאמין" שדברים ישתנו, אבל אני בן 30 (ונחשב צעיר מול אוהדים בני 50 ו-60) ו"מאמין" 25 שנה, וכלום לא משתנה אז הגיע הזמן להפסיק לקוות, ולהתחיל לפעול החרם הוא מבורך, וזוהי התחלה של שינויים בקבוצה הזו (בעזרת השם) אז, אנא ממך, חדל להשמע יפה נפש וצדיק. אף אחד מאיתנו לא אוהב את ב"ש פחות ממך, אנו פשוט מזהים תחלואה וחשוב לנו שאהובתנו תבריא גיל

RED OR DEAD BS

New member
המחאה שלכם מוצדקת לחלוטין ומקובלת

אבל תסכים איתי שזה לא מכובד לשכנע ילדים קטנים, וכל מיני אוהדים שבאו לראות משחק, לומר להם לא להכנס ולבוא לראות את המשחק בזיגי. אני לא אמרתי שאתם לא אוהדים, אבל כל אחד פועל בדרכו שלו, אני חצי מהגיל שלך, סבא שלי ז"ל ואבא שלי היו לוקחים אותי לכל משחק מגיל 5, בית, חוץ וגם נגד בברצלונה, נולדתי וגדלתי על הקבוצה הזאתי, ואני בטוח שגם כל האוהדים שעושים את המחאה, ז'ינו הוא בהחלט הבעיה המרכזית בהפועל אבל לפי לדעתי, יכלתם לפעול בצורה הרבה יותר טובה, וללכת למשחקים, אני בטוח ששמעת שבליגה האיטלקית אוהדים קנו את הקבוצה, והיה אפשר לעבור בבתי העסק בב"ש, יש המון אנשים עסקים באר שבעיים, שגדלו על הקבוצה הזאת, וביחד היה אפשר לקנות אותה. בכל אופו אני מקווה שבבלופילד אתה תהיה, ושיהיה לך חג שמח. והכי חשוב, שנה טובה ואדומה.

מוצארט

New member
../images/Emo7.gif

עד שהלכתי, צילמתי, ערכתי את התמונות, פתחתי גלריה חדשה, העלתי את התמונות, ואתה אומר לי שאתה מקיא? נעלבתי חשבתי שאני מצלם יפה... ואני עדיין מחכה למאמר שלך ידידי...

g i l 1 7 8

New member
אולי אחרי היום

אני אקבל השראה מהמשחק בליגת האלופות (פשוט הייתי חיב להגיד שאני אשב ביציע ה-VIP היום בר"ג)

למעלה