דיויד וטיה נפרדו - שוב

Gilliana

New member
דיויד וטיה נפרדו - שוב

למה הפעם יש לי הרושם שזה יסתיים בגירושין? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4088730,00.html הכלל בגלל הפרסומת להוט...

dolytush

New member
../images/Emo10.gif

אני ממש אוהבת אותם, ביחד ולחוד. עצוב לי אם הם יתגרשו, אבל אם הם לא יצליחו להתגבר על הקשיים זה יהיה תלוי בהם. גילי
ובנימה רצינית יותר, מעניין באמת למה..

1Shir

New member
אם כבר פיתחתם דיוני ../images/Emo32.gif על הסיפור הזה,

אני לא יודעת אם להגיד לך שאת טועה, אבל מה שאת אומרת הוא לא פוליטקלי קורקט (עם זה כמובן אין לי בעיה), אבל לפי הגישה הזאת, יותר מ-50% מהילדים דפוקים
השאלה אם הנורמטיביות היחסית הופכת את זה לדפוק פחות... אולי כן ואולי לא. בכל אופן, בהחלט הייתי רוצה להתחלף עם הסיטואציה המשפחתית שלך

Gilliana

New member
לא חושבת שילדים נדפקים מפרידה

ילדים נדפקים הרבה יותר מחיים עם אבא ואמא שלא מסתדרים ועם מריבות וצעקות בבית.

nikita5s1

New member
עם כל זה שאני מעריצה שלו, אני חושבת שטיאה

מעבירה מסר רע לילדים שלה ולנשים בכלל, שאומר שצריך לסלוח לגבר על בגידות חוזרות ונישנות במסווה של בעיית התמכרות לסקס. גבר מכור לסקס יכול להתמכר גם לסקס עם אישתו. בסופו של דבר הכל עניין של בחירות שגברים עושים, זה שיש יותר חלשים שהבחירה להם קלה ויש חזקים שהבחירה להם קשה, לא הופך את זה לבסדר להישאר איתם.

מי אמר שנסלח ומי אמר בגידות??

קודם כל אנחנו לא באמת יודעים למה הם נפרדו או האם באמת הוא מכור ועד כמה לסקס. מה גם שלהתמכר לסקס עם אישתו זה לא קל לאישה. אפילו לסקס עם דיוויד יש גבול ואף אישה לא יכולה לספק מכור לסקס. ובנוגע ללהשאר עם גבר, נכון שאישה צריכה לכבד עצמה ולא להפוך לסמרטוט אבל נישואין הם מחויבות ולדעתי צריך להשאר בהם עד שבאמת אי אפשר ולא למהר לסיים יחסים רק כי אחד מהצדדים נפל. נכשל או חלה.

Gilliana

New member
זה לא רק זה

חלק מהעניין של התמכרות לסקס הוא סקס עם כמה שיותר פרטנרים, כך שלא ממש אפשר להיות מכור לסקס עם אשתך, זה לא עובד כך.

nikita5s1

New member
אחרי בגידה אין יותר אמון, ולכן מערכת היחסים

לא יכולה להמשיך להתקיים באופן בריא. חלק מהמחוייבות היא לעמוד בפיתויים ולזכור תמיד את התמונה הגדולה, כמה אתה אוהב את הפרטנר וכמה כל הקשר שלך איתו לא משתווה לאותו רגע מטופש של תאוות בשרים. ולדעתי מישהו ש"נופל" ככה, פשוט לא אוהב מספיק את הבן זוג שלו. בשנים האחרונות יש גישה בסרטים וסדרות שבגידה זה עוד מעידה קטנה שאפשר ורצוי להתגבר עליה בקשר. ראינו את זה גם בתפקידים שדיוויד עצמו ביצע ובכלל באופן כללי אני ניתקלת בזה הרבה. אולי אני מיושנת, אבל יש דברים ששוברים מחוייבות, בעיקר של נישואים.

זה בעולם אידיאלי

בעולמנו אחוזי הבוגדים (גברים ונשים) הוא גבוה. אני לא בעד ואני לא מצדיקה אבל אני חושבת שיש חיים אחרי הבגידה. המון תלוי בסוג הנישואים, בבני זוג, באיזו בגידה זו הייתה, רומן מתמשך או סטוץ חד פעמי, וכו' וכו'. להגיד בגידה ושוברים את הכלים זה הכי קל להלחם על מי שאת אוהבת ולנסות להבין מה המניע לבגידה ולראות את שני הצדדים בסיפור זה החלק הקשה והבוגר.

1Shir

New member
אני חושבת שזה מאוד עוזר כאשר אין בגידה באמון.

אני חושבת שאילו היה לי בן זוג (
), לא הייתי נפרדת אם הוא היה בא ומתוודה מעצמו על דברים שעשה, לא משנה מה. מצד שני, כאשר מישהו מסתיר במכוון ומשקר, ואני מגלה את זה לבד, האמון נשבר די טוטאלית. כאן זה על בן הזוג לשכנע אותי שאין סיכוי שהוא ישקר לי שוב.

Gilliana

New member
זה לא מדוייק

יש כל מיני סוגים של בגידות ולא תמיד אהבה מונעת את הבגידה. כפי שעינת אמרה, זה אולי ככה באגדות. הסרטים בשנים האחרונות פשוט מציאותיים יותר ופחות פנטסטיים, ובהחלט כן אפשר להתגבר על בגידות, כל מקרה לגופו כמובן. את לא מיושנת, את רק צעירה.
אני מאמינה שעוד 20 שנה תראי את הדברים קצת אחרת.

aerynsun

New member
אם כל הכבוד

למה להעביר את המסר הרע שטיה מעבירה ולא לתת אותו לאדון בכבודו ובעצמו. מר דוקובני. הוא זה שבוגד והוא זה שמעביר מסר רע. (אם זאת הסיבה לגירושין וגם אם לא)

nikita5s1

New member
אין ספק שהאחריות עליו

אבל עצם זה שהיא נישארת איתו אחרי כל הבגידות שנירמזו לא פעם בפני הציבור, מהווה לדעתי דוגמה רעה.

aerynsun

New member
החיים הם לא שחור ולבן

הבחור בעייתי. מסכימה. אבל אין לדעת מה המצב היה בינהם באותו זמן . ולא חושבת שהיא נותנת דוגמא רעה. אלא שיקול דעת שאת המרכיבים שלו אנחנו לא יודעים. הדוגמא הרעה היא דיויד. הוא שורש הבעיה (שוב...במידה וזאת הסיבה לפרידה) דרך אגב אני יודעת שהפרידה הראשונה היתה כי דיויד תפס את טיה בוגדת בו. וכאן! לפי דעתי זוהי בהחלט דוגמא רעה. הבגידה שלה (ושלו) ולא ההחלטה שלה להשאר איתו.

orityemini

New member
באמת מה יהיה?

מסכנים הילדים. הם תקועים להם באמצע. למען האמת הם יחסית החזיקו מעמד ביחד לא מעט שנים. אבל כדאי שיחליטו כבר אם הם ביחד או לחוד, האון אנד אוף הזה, לא בריא לשום מערכת יחסים. מעניין אם יש סיבה מיוחדת לפרידה הנוכחית. כמובן שהאינטרנט מוצף עכשיו בהודעות כגון : עכשיו דיויד וג'יליאן יוכלו להיות ביחד!!. אנשים עדיין לא מוותרים. אממ...אני לא יודעת אם זה מפתיע אותי או לא.

Gilliana

New member
ג'יליאן נראית ונשמעת מאד מאושרת...

עם מארק. הם כמעט תמיד יחד והם זוג מאד מוצלח לדעתי. נראה לי שהיא מצאה את ה-"דער באשערטער" שלה.

Gilliana

New member
ואגב...

איך הגיעו שם למסקנה שהם יוכלו להיות יחד כשלג'יליאן יש בן זוג? כאילו שרק הצד של הגבר קובע... גישה פרימיטיבית, מטומטמת ומעצבנת.

orityemini

New member
אני גם חושבת שהוא מתאים לה

הם נראים כאלה הפכים...היא נראית יותר מוחצנת בעוד שהוא נראה יותר מופנם, שקט. הם זוג מקסים ואני מקווה שזה יעבוד! והסיבה היחידה לכך שאנשים פותחים את הדיונים האלה ובעצם אף פעם לא הפסיקו מהם, זה לא בגלל גישה פרימיטיבית או משהו. יש לא מעט אנשים שחושבים שהם מנהלים איזשהו רומן רגשי וששניהם בעצם שייכים אחד לשני ושבני הזוג שלהם הם רק "מכשלה קטנה". ברגע שאחד מהם מתפנה, אז כביכול יש יותר סיכוי (כמו בתקופה שג'יליאן התגרשה מבעלה הראשון והשני). דיויד היה תפוס הרבה שנים ועכשיו שסוף סוף הוא נפרד מאשתו, הוא יכול עכשיו, להתרכז באמת באהבה האמיתית שלו. זה הכול נובע מהתפקידים הטלוויזיונים שלהם ומהכימייה שיש בינהם. אני חושבת שאנשים חיים בפנטזיות
באמת הגיוני שהיה בינהם רומן בעבר (אפילו שאף אחד לא הודה בזה באמת), אבל אני חושבת שגם אם היה משהו, הוא נגמר מזמן ובטח לא היתה מערכת יחסים רצינית. עושה רושם שג'ליאן מאושרת כבר לא מעט שנים ואני בטוחה שדיויד יהיה במערכת יחסים חדשה עוד לפני שנספיק למצמץ (וזה בתנאי שהם באמת מתגרשים הפעם ולא עושים משחקי כוח).

Gilliana

New member
מסכימה בעיקרון עם הכל

עדיין העובדה שנוטים להתעלם מזה שלג'יליאן יש בן זוג, מעצבנת למדי.

למעלה