דיויד מתגייס לטובת חיים אורון ממר"צ

glitter8

New member
דיויד מתגייס לטובת חיים אורון ממר"צ

וזו רק כתבה אחת מני רבות שרצות ברשת... פוליטיקה, שימי לב...דיויד בשטח...

glitter8

New member
דוקא קצת מרגש...כי..

כי אני מריחה פה פוליטיקאי לעתיד...בקטנה..כזה..

handlessman

New member
כמו כל מפורסם שמזדקן ופורש מהקריירה שלו?

אם כן, אני מאמין שזה לא יהיה בקרוב, כי לא נראה לי שדויד הולך לקטוע קריירה שדווקא עכשיו בשיאה בגלל גיל, ובלי קשר, גם אם דויד מבוגר בגופו - הוא נשאר צעיר בנפשו...

glitter8

New member
תגיד, התחרפנת?

מי אמר שהוא גמר ת'קריירה?? וגיל 50 זה ממש לא זקן...(אתה יודע בן כמה שלום חנוך? רוג'ר ווטרס?) להיפך, כמו שאמרת..זוהי התחלה של השיא.. שיא הבשלות... וקצת פוליטיקה יכולה להשתלב נהדר עם הגיטרה שלו...מי מזדקן בכלל? לא ראית בחונטוס??

handlessman

New member
תקראי שוב מה שכתבתי...

אמרתי שהוא לא|זקן|, ואם הוא קצת מבוגר, זה לא אומר שעכשיו זה הרגע לפרוש - הסתייגתי לגמרי מרעיונות של פרישה. והדוגמאות שהבאת מוכיחות את זה. יכול להיות שלא התנסחתי מספיק טוב... אז אני מבהיר - בכלל, אני מעדיף בלי פוליטיקה, כי אז: א. זה בא בחלק מהמקרים על חשבון המוזיקה ב. הוא יתחיל להכניס רעיונות פוליטיים לשירים שלו (לא!!!!!!!!!) ג. ככה רק יתמסחר עוד יותר, ולא שחסר לו מסחור כרגע. בכל אופן - אני מתנגד מזה לגמרי.

glitter8

New member
יתחיל להכניס רעיונות פוליטיים?

הנה בא נשיא מצרים...רק תצאו מהשטחים...זה לא רעיונות פוליטיים?? השיר בליבי.."ארצנו, דמנו..חיינו..." זה לא ביטוי עמדה פוליטית?? דיויד תמיד הביע את דעותיו, כולל הבאת ההופעה של רוג'ר ווטרס לנוה שלום. והראיון שהיה בynet בעקבותיו. ולא חושבת שזה בא על חשבון המוזיקה, להיפך, כמה אפשר לשמוע שירי אהבה דביקים?

handlessman

New member
טוב בסדר, ניצחת...

אבל יותר מידי זה לא טוב, כמו כל דבר שיש ממנו יותר מידי... וגם, דויד מדבר על רעיונות כלליים... יש אמנים שאשכרה מכניסים שמות של מפלגות או דברים כאלה, וזה כבר יציאה מגבולות הטעם הטוב לפי דעתי.

handlessman

New member
תקראי שוב מה שכתבתי...

אמרתי שהוא לא זקן, ואם הוא קצת מבוגר, זה לא אומר שעכשיו זה הרגע לפרוש - הסתייגתי לגמרי מרעיונות של פרישה. והדוגמאות שהבאת מוכיחות את זה. יכול להיות שלא התנסחתי מספיק טוב... אז אני מבהיר - בכלל, אני מעדיף בלי פוליטיקה, כי אז: א. זה בא בחלק מהמקרים על חשבון המוזיקה ב. הוא יתחיל להכניס רעיונות פוליטיים לשירים שלו (לא!!!!!!!!!) ג. ככה רק יתמסחר עוד יותר, ולא שחסר לו מסחור כרגע. בכל אופן - אני מתנגד לזה לגמרי.

alti26

New member
תגובת דיויד לא אחרה להגיע

> Thanks. No politics ! > Sent via BlackBerry by AT&T >

handlessman

New member
בונא לך הוא עונה בשנייה!

אני מחכה שבועות כבר לתשובה... אתה שולח לו מיילים דרך המייל שבאתר או באופן רגיל?

למעלה