דיוייד על FTF 2 - ראיון מהשבוע

randomalit

New member
דיוייד על FTF 2 - ראיון מהשבוע

דיוויד אמר בראיון השבוע שמו"מ בין הצדדים השונים על הסרט השני עומדים להסתיים סופית השבוע ושהמעריצים של תיקים יזכו לסרט שני. הוא אומר שהצילומים יתחילו בשנת 2008 (!) או לפני. זו לא פעם ראשונה שהוא אומר את זה, אבל הוא בהחלט אומר באופן מאוד ברור שהדיונים מסתיימים אז.. מי יודע? http://iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2162&Itemid=99

Gilliana

New member
קצת מוזר לי ש...

... האתר הזה הוא היחיד נכון לרגע זה שמדווח על העניין אבל אני אפקח עין. תודה!

FeLL67

New member
הוא לא היחיד

כרגע קראתי את זה בכמה אתרי חדשות רוסים של אמא שלי

Julia307

New member
וואו.דעתי האישית שזה לא יתרחש אבל..

הלוואי כמובן. ורצוי לפני שהוא וג'יליאן יגיעו לגיל הזהב. אולי נזכה סוף סוף לסרט איכותי , motw טוב. משהו בהשראת שתיקת הכבשים פוגש את המטריקס? מי יודע

randomalit

New member
אני חושבת שזה דווקא כן יקרה כי

כל הצדדים מעוניינים להרוויח כסף ואני די בטוחה שסרט שני של תיקים באפלה יביא להם משכורת מכובדת.

1Shir

New member
דווקא לי נראה שכל הצדדים

כבר הרוויחו מספיק כסף בשביל כל החיים. ומי אמר שהסרט יהיה רווחי בכלל, מצד אחד תיקים באפלה דורשת לא מעט אפקטים, ומצד שני אנשים היום כבר שכחו את הסדרה ובכלל ממעטים ללכת לקולנוע.

Gilliana

New member
שכחו - ממש לא!

אין לך מושג אפילו איזו כמות של מעריצים יש לסדרה עדיין ברחבי העולם. ישנו אתר Revivale שבו לבד חברים כמה עשרות אם לא מאות אלפי מעריצים כך שלהגיד שאנשים שכחו - אין דבר רחוק יותר מהמציאות. לגבי הרווחיות אני מסיכמה, עם כל הפירטיות והקלות של הורדת סרטים מהרשת, מתח הרווחים יורד באופן משמעותי.

1Shir

New member
כשאמרתי אנשים לא התכוונתי למעריצים

אלא לשאר הקהל הרחב מה שנקרא... אני בטוחה שיש עדיין הרבה מעריצים, אבל הם טיפה קטנה לעומת כלל הציבור. גם בהנחה שכל המעריצים ילכו לסרט, אני בספק אם שאר הצופים יהיו בכמות שתכסה את העלויות... אני לא כזאת מבינה גדולה בדברים האלה, אבל הרבה פעמים יוצא לי לקרוא על סרטים שבקולנוע לא כיסו את ההשקעה, מה שגורם לי לתהות שאולי זה יכול להיות סיכון גם כאן.

Gilliana

New member
סיכון תמיד יש

בכל פעם שעושים סרט - לוקחים סיכון, אין אפס. ואז מה? ושוב, את טועה בקביעה שאנשים שכחו את הסדרה - גם מי שלא נמנה על המעריצים הקבועים, לא שכח (ואני רואה את ההוכחות לכך מדי יום ביומו). אין לי מושג למה את חושבת שאנשים שכחו - אולי את מתבססת על המודל הישראלי, שהוא כמובן לא דוגמה לשום דבר.

FeLL67

New member
חחח ואת כרגיל צודקת

להוציא את מעריצי תיקים שגם הם ממש אבל ממש לא מעט וחובבי Sci-fi / חייזרים למיניהם בגלל סדרות חדשות כמו "אבודים" "גיבורים" משהו עם 4000
יותר ויותר אנשים נחשפים לתיקים, ולהשפעות שלה. ושלא נדבר על הנהירה ההמונית שאני הולכת לארגן עם פחות או יותר כל החברה שאני מכירה ברדיוס קילומטר ממני

Julia307

New member
מסכימה אתך

ובנוסף, זו הסיבה הבלעדית שהפרוייקט טרם התרחש. רק סיבות כלכליות של הפסד וכדאיות, אם אינני טועה דייוויד הזכיר את זה באחד הראיונות שלו. אני גם לא יודעת אם זה יכסה את ההשקעה, למעשה אף אחד לא יודע. אנליסטים בהוליווד מוצאים את עצמם פעמים רבות מופתעים, לטוב ולרע. כרגע ההייפ יכול להיות דווקא לטובת "תיקים" כי אבודים וגיבורים הן סדרות שמתכתבות בדרך כלשהי איתה, אבל הסרט והרעיונות שבבסיס "תיקים באפלה" יצטרכו לעבור מתיחת פנים רצינית כדי לדבר לקהל העכשווי, מה שלא מהווה דבר רע כשלעצמו. the truth is out there

FeLL67

New member
למה תיקים לא מתאימה לקהל העכשווי ?

יחייב להיות שינוי כלשהו, ונכון זה לא בהכרח רע. כל עוד זה לא משהו דרסטי. כי אז תיקים תאבד את כל הייחוד שלה :\

כי הוא לא הכיר את הסדרה פעם

מי שלא ראה את הסדרה בזמנו לא ממש ירצה ללכת לסרט המבוסס עליה. יהיו אני מאמינה כמה שכן אבל בטוח לא מספיק בשביל לכסות עלויות בעיקר עם נושאי ההורדות למינהם. ומעריצים שנשארו רבים ככל שיהיו בטוח לא יכסו עלות הוצאות של השקעה בסרט מלא אפקטים שכזה.

Gilliana

New member
למרות כל מה שאת אומרת...

... העובדות הן שכריס הולך על זה - וכמו ששתינו יודעות, כריס לא כזה טיפש שיקח סיכון כ"כ גדול כפי שאת מתארת אותו. לכן אני חוזרת ואומרת, מהכירות שלי עם הקהל האמריקני, יש הרבה מאד היענות - המון מעריצים וגם אלו שאינם מעריצים מכירים היטב את הסדרה. לא כדאי לקחת את הקהל הישראלי כמודל משום שזהו מודל שגוי. יתרה מזאת - בואי ניקח מודל של סרטים מבוססי סדרות נוסטלגיות כגון "סטארסקי והאץ'" ו-"המלאכים של צ'ארלי" - הרי שאלו הצליחו יפה מאד למרות שהם היו רי-מייקים (שחקנים חדשים ולא המקוריים), כך שבנוגע לתיקים שהיא גם סדרה צעירה מאד יחסית (הסתיימה רק לפני חמש שנים) - שלא לדבר על כך שלא מדובר ברי-מייק אלא בדבר האמיתי, לי אישית אין ספק שתהיה הצלחה כבירה.

פיספסת משהו

מבחינתי שהסרט ייצא ואני גם אהיה האדם היחיד שיצפה בו. שלא ירוויח שלא יכסה הוצאות אני רוצה את הסרט. אני סומכת על כריס שייתן לי את מה שאני מחכה לו כבר מיליון שנה בערך. סרט שני!

למעלה