דיוןןןןןןןןןןןןןןןן

Juli kleo rullz

New member
דיוןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo15.gif

נפילות של-סוסים כן כן... לא נפילות מסוסים אלא של סוסים: 1.מה דעתכם על נפילות של סוסים? ממה זה נובע?! 2.מה הסכנות לסוסים בנפילה? 3.מה הסכנות לרוכבים בנפילה? 4.אם אתם הייתם מאמנים והייתם רואים שתלמיד שלכם רוכב על סוס והסוס נופל.... הייתם נותנים לו לצאת לתחרויות? 5.אם חס וחלילה הייתם רוכבים בשיעור/בתחרות והסוס שלכם נפל... מה הייתם עושים?! 6.ספרו על מקרה שסוס נפל שאתם זוכרים. 7.שימו תמונות של סוסים נופלים כדי שנראה... נדע... ונזהר.... :D

Juli kleo rullz

New member
תשובותי ../images/Emo15.gif

1.מה דעתכם על נפילות של סוסים? ממה זה נובע?! זה יכול להיות מכל מני דברים... בעיות ברגליים... מעידה של הסוס החלקה על מים או בוץ או נחיתה לא טובה מקפיצה.... 2.מה הסכנות לסוסים בנפילה? אמממ פציעות למיניהן... שבירת רגליים... 3.מה הסכנות לרוכבים בנפילה? פציעות בגלל שהסוס יפול עליהם או בגלל שהם יפלו לא טוב... 4.אם אתם הייתם מאמנים והייתם רואים שתלמיד שלכם רוכב על סוס והסוס נופל.... הייתם נותנים לו לצאת לתחרויות? תלוי... אם הייתי יודעת שזה בגלל שהוא החליק או בגלל סיבה מסוימת שאני יודעת שלא תחזור... אז כן... אם זה בגלל בעיות רגליים או מחלה אז אין סיכוי! 5.אם חס וחלילה הייתם רוכבים בשיעור/בתחרות והסוס שלכם נפל... מה הייתם עושים?! א. לא מושכים... זה גורם לו לאבד שיווי משקל עוד יותר... ב. אמממ מנסה להרגע ולראות איך אני יכולה להפצע הכי פחות ואיך לגרום לסוס שלי להפצע הכי פחות 6.ספרו על מקרה שסוס נפל שאתם זוכרים. יש אצלנו סוסה זקנה שפעם הייתה עובדת הרבה... והיא הייתה נרדמת בשיעורים אז איזה פעם אחת היא פשוט נפלה באמצע שיעור עם התלמיד ונשכבה על הצד... מרחוק הייתי בטוחה שהיא מתה... אבל גם היא וגם התלמיד יצאו פסדר! 7.שימו תמונות של סוסים נופלים כדי שנראה... נדע... ונזהר.... :D התמונות שלי גדולות מדי...
הן לא עולות לפה!

אין לי תמונות...|תפוח|../images/Emo42.gif../images/Emo102.gif

הנפילותש ל הסוסים נובע מזה שאו הקרקע לא בנויה לדריכה של כף רגל של סוס או שפשוט הפרסות של הסוס לא טובות. שבירת רגליים. נפילה חזקה מידי וכו'. ליפול לשבור את הראש או כדומה. לא... מה זה שמנה? גם לי נפל סוס ויצאתי לתחרווית. העיקר זה איך התלמיד רוכב לא אם הסוס נופל או לא! לי זה קרה עם ניקו. הוא מעד ונפל על הברכיים ועם הראש באדמה. (שום דבר לא קרה לו!) אז לא עשיתי כלום פשוט ישבתי ואז הוא עלה מעצמו. אם הייתי צורחת או דברים כאלה הוא היה פוגע בעצמו עוד יותר!

למעלה