דיון - ´הדבר-הבא´

דיון - ´הדבר-הבא´

תסקיר מצב: קצר: המצב חרא. בינוני: אנחנו בפיגור של שלושה שבועות בלוח הזמנים, בעיקר באשמתי. יש רק קבוצה אחת שממש עומדת בלוחות הזמנים, בעיקר מפני שהקפטין שלה אדם מסודר, שטרח להתקשר ולברר בסוף כל צעד שעשה מהו הצעד הבא, ואני אפילו שכחתי לציין אותם ברשימת הקבוצות: קבוצת קדר. מעבר לכך, יש התעוררות של פרוייקטים אחרים, לרבות קק"ל, ´הסאגה´, מקום העבודה שלי, המשפחה שלי, ועוד דברים שנוגסים נתחי זמן יקרים. על פורום קפטנים להתכנס, ולהתוות את המשך הדרך. הקפטנים הם קפטנים מדיניים, מקצועיים, דתיים, וכן הלאה. כל מי שבפנים - אמור לדעת. לכל מי שיש לו ספק אם הוא בפנים או בחוץ - שישאל אותי בטלפון (852359-056), בדוא"ל ([email protected]), או בהודעה אישית דרך פורום זה. ארוך: תשורשר בקרוב הודעה עם קישור למאמר. (מה לעשות, אני לא מצליח לסיים את זה כמו שצריך....)

וידוי...

שחקנים יקרים, להלן וידוי עומק. אשמתי, בגדתי, גזלתי, דיברתי-דופי, העוויתי והרשעתי, זדתי, חמסתי, טפלתי-שקר, יעצתי עצת-רע. כיזבתי, לצתי, מרדתי, ניאצתי, סרתי מדרך ישרה, עוויתי פרצתי, צררתי קשרתי-קשר רשעתי שיחתתי ותיעבתי, ולא שווה לי. לא הייתי מסוגל לספר לכם משהו(ועדיין קשה, כי אני מלא לבטים). הבעייה - האובדן המחשב האישי שלי הוכה בכמה וירוסים, והושחתו לי מספר גדול של קבצים. ביניהם קבצים של פקסים ששלחתי לכל מני גורמים בשביל ´האחווה´, תקנים ונהלים, לו"זים, ו...נתח גדול וכואב מכל הזממים והעלילות העללתי ל´הדבר-הבא´, האיזון שבניתי בין הקבוצות, סיכומי-שיחות שהיו לי עם קפטנים, חישובי-התקדמות, חישובי הסמכה, שלבי-פעולה (הן באחווה והן ב´הדבר-הבא´), ועוד אי-אלו טבין ותקילין שנשמתי היתה כרוכה בהם עד לכאב. העניין התחיל בדף הקשר שבניתי לעצמי, ונראה היה כמשהו חדפעמי כזה, זוכרים את הודעתי דאז ´התנצלות´? ...לא רציתי להראות טמבל... מסתבר שבזה להלן הוכחתי כרב-טמבל ראשי... (לא מצחיק!). אז מה אני בעצם אומר? לא להיכנס לפאניקה, זו לא הודעת ביטול. אני לא מבטל התחייבויות כך סתם. אני בסך הכל מתיעץ איתכם - איך להמשיך? במקרה הגרוע ביותר - נערוך משחק לכבוד כל מה שנעשה עד עתה. במקרה הטוב - ´נלך על זה בגדול´ - וניתן למי שעוד לא הצטרף הזדמנות שווה להצטרף - אם יעמוד בקצב וידביק פערים, כמובן. דרכי-פעולה, חבר´ה, דרכי פעולה. תציעו דרכי-פעולה. אני מניח שלכל אחד מכם יש את הדברים שהוא כתב, ומניח שכל אחד זוכר את מה שסיכמתי איתו. את המחשב שלי אני מתקין מחדש, וממליץ לעשות אותו-דבר לכל מי ששלחתי לו קבצים בדוא"ל בשבועות האחרונים. (כמובן שתהייה בעייה עם הקבוצות הסודיות, אבל הם גם-כך המיעוט הרוחבי). רק אל תנצלו את העובדה שאני אחד ולא זוכר הכל בע"פ, ע"מ לסחוט דברים שלא הסכמתי עליהם. כבדו את חבריכם, והיו הוגנים איתי (הדואג לשוויון בין כל השחקנים, מגן החלשים, יוצר צדק, ו... ...נו, טוב, נסחפתי). שאלת השאלות: איך אתם רוצים להמשיך? אנא, דרבנו את כל חבריכם להביע דיעה. עכשיו, עם קק"ל על ברקע, והפוטנציאל האדיר שההזדמנות הזו טומנת בחובה, אני זקוק לכל טיפת אנרגיה שתהייו מוכנים לתרום ע"מ הן לתחזק את המשחק שלנו, והן להוביל את קק"ל יד ביד למנוחתינו ולנחלתינו, משחקי-תפקידים במרכזי-שדה סטרילים, עם ביטוח במסגרת פעילויות קק"ל, אבטחה של מרכז שדה, צוותי מע"ר ומד"א בחסות מרכז השדה - עידן משחקי-תפקידים חדש, בו יוותר לנו הפעילים - לדאוג לעלילות, לתכנים ולRole-Play משובח בלבד - ...דור הזהב למשחקי-תפקידים. אני גם עובד על ממשק מקוון לסיפורים, לערים, והסמכות, כך שהמידע יהיה באינטרנט, עם אבטחה וגיבויים של כל שרת שמכבד את עצמו. אעריך כל עזרה.

ובאותה ההזדמנות...

באותה הזדמנות - לכל המאשימים והקופצים בראש לטחון את רגשות האשמה שלי בנוגע ליושרה האישית הפגועה שלי: רציתי לספר בפעם הראשונה בפעם הראשונה רציתי לספר לכם, בהודעה ´גזרות משמיים´, אבל אז הנושא היה בחיתוליו, ולא לקחתי אותו ברצינות, מה גם שהייתה לי סבתא על הראש, אז האמנתי שאתגבר על זה. בסך הכל איזה וירוס, שומדבר רציני. רציתי לספר בפעם השנייה כשחזרתי וציינתי שיש בשורות רעות, גם אז רציתי לספר לכם, אבל לא עלה ביידי. אנטי-וירוס, קצת טיפול ותשומת לב, נו... יהיה בסדר. כמובן שכבר אז היינו באירחור של שבועים בלוח-הזמנים שלי לגבי פיתוח ערים והקשריםפ ביניהם, אבל, נו, אנחנו תותחים, נתגבר. מה גם שלא היה לי נעים, אחרי שאיבדתי את טבלאת הטלפונים. רציתי לספר בפעם השלישית כשכתבתי את ההודעה שאליה משורשרת הודעה זו, ממש גרדו לי האצבעות, ואפילו התנסחתי פעם-פעמיים ללא יכולת להקליק על ´שלח-הודעה´, אבל לא יכלתי. עוד איכשהוא האמנתי שאצליח לשחזר קבצים. נכון, זה לא תירוץ, אך אומרים: "מכסה פשעיו לא יצליח, ומודה ועוזב - ירוחם". - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - לא עובד? עצור - הסתקל - תקן - פעל

אושר תרגע!

אף אחד לא ימות עכשיו, והגזמת ממש. חוץ מזה, עוד מעט יהיו חדשות טובות.

Osher../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Shit happens. You don´t have to excuse yourself for anything of the above that happenned. You had things on your mind, things which are more important then rd&d´s, games, internet, or anything like that. Take a nice long calm breath- and exhale We´ll always be here (Atleast in the near future, hehe)

vergan

New member
אושר זה בסדר

איך שאמרת:בפתגם הזה ירוחם חחחחח אל תדאג זה לא כל החיים שלנו קצת מבאס אבל סבבה ד"א איך קיבלת את הווירוס? והאם ניסית לדבר עם טכנאי שיימצא אותם בשבילך?

יכולות להיות כמה דרכים

הבעייה היא הפיגור בלוח זמנים כתוצאה מהאבדן (המתווסף על הפיגור הקיים) פתרונות אפשריים:
להגביר מאמץ ולהשלים פערים
לדחות את המשחק הראשון
להתפשר על רמת האיכות הנדרשת
לערב אנשים חיצונים (להסתמך אל NPCs שאינם שחקנים)
להשלים סיפורים מבלי להתחשב במה ששחקנים כתבו ולהכריח אותם להתאים עצמם קטונתי מלחשוב על הכל בעצמי - תציעו.

תגובה

פיגור בזמנים- צפוי, גם אם יותר מחתי מהדברים שקרו לא היו קורים. בכל ארגון לגבר גדול יש תקלות. להגביר מאמץ ולהשלים פערים - מובן מאליו, ויתחיל לזרום יותר ברדע שלאנשים יהיה יותר זמן פנוי (עבודה, לימודים, ETC) לדחות את המשחק הראשון - למה? יש לנו עוד מלא זמן! להתפשר על רמת האיכות הנדרשת - read the statement above להשלים סיפורים מבלי להתחשב במה ששחקנים כתבו ולהכריח אותם להתאים עצמם - מה??? למה??? אין לנו שום סיבה WHATS OR OEVER לעשות כזה צעד דרסתי!! ברדע שהבגריויות והחלק הראשון של הסאדה יעברו (כי נכון לעכשיו, חלק גדול של השחקנים בדסר הבא הם תיכוניסטים, ואלה שלא רשומים לסאגה, שההכנות אליה העיצומן)

עומר כץ

New member
א אושר מגלומן יקר שלי

היכול להיות שכשלת האם זה בשל העובדה שדרכך שגויה משהוא או שמא ניסית שוב לקפוץ מעל הפופיק שלא תגיד שלא אמרנו לך רד רד אלינו אושר

למעלה