דיון (אין שם)

S H I L G I

New member
דיון (אין שם)../images/Emo29.gif

קרה שגרמתם לחבר/ידיד שלכם להתחיל לרכב גם? אם כן, הוא המשיך או עזב? כמה אנשים מהבצפר שלכם רוכבים על סוסים? בחווה שלכם? נטע נ.ב אבישג, נמאס לי לחזור על זה, תרדי כבר מה
!

S H I L G I

New member
תשובות שלי../images/Emo29.gif

בערך, בת דודה שלי התחילה לרכב, אבל היא גרה לא בעיר שלי אז היא רוכבת בחווה אחרת, ווסטרן, אבל העיקר שהיא רוכבת
היא עדיין רוכבת היא תצטרך לעזוב עוד איזה שנתיים כשהיא תתגייס.. אצלי רוכבים מהבצפר: יעל ליאת אני עומר עוד איזה ילד אחד שליאת סיפרה לי שאני לא מכירה איתמר אח של אבישג כולם בחווה שלי חוץ מיעל שרוכבת שגבע כרמל ואיתמר שרוכב בעמק זוהר נטע

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אממממ.....

בערך. בשבוע הבא חברה שלי באה איתי לשיעור ואחרי זה היא גם תרכב... ובוד שבועיים חברה אחרת תבוא איתי וגם תרכב אחרי האימון שלי... ואתמול ילד מהכיתה שלי גם רכב והוא אהב את זה ואמר שהוא רוצה לנסות ודרך אגב אני לא סובלת אותו!!!!!!!!! ועכשיו אני יצטרך לסבול אותו גם אחרי בית ספר...!!
....

TauraMan

New member
כרמלה מלה.. חח../images/Emo20.gif

היא רוכבת
כרגע ממשיכה, ואני בטוחה שהיא לא תפסיק.. מהבית ספר.. אני לא יודעת על איזלו שרוכבים ווסטרן אבל יש מז'- את הילה מח'- אותי, את ירדן,צביה וכרמל(נטע,דני ועמית עזבו) מט'- אורן מי'- הדס מי"א- ליאת וקטי(רוכבות באושה) מי"ב- לימור וזיו(נועה עזבה) זה רק מי שאני יודעת והם רוכבים(חוץ מליאת וקטי שעזבו) אצלינו..

נטע אני מזהירה אותך!

תפסיקי כבר! יש לה זכות להשתמש ב
בידיוק כמו שלך יש!!! זה הדבר הכי תינוקי שראיתי שאנשים רבים עליו אבל הקטע פה שזאת אובססיה שלך כי היא כבר הפסיקה להגיב לך (ובצדק!) אז מספיק עם זה! ההודעות עם ההערות האלו ימחקו!........

טוי בוי

New member
חח לירון רוכבת בגללי...חחח

רוכבים מהשיכבה אצלינו: לירון ברשפון ג'וקי קלאב [איפו שאני רוכבת] ליאור אלבק ברשפון ג'וקי קלאב [איפו שאני רוכבת] דיאנה באורוות הקיסר או דני היי סתומה עזבו היא לא ידעת איפו היא רוכבת... גל ריבלין ואדר רישפון ג'וקי קלאב [איפו שאני רוכבת] ליהי רכבה ויש גוד מ-ל-א!!!

מממ... בטוח

שבדני היי כי אצלינו אין דיאנה! אממ........ אני יכולה להגיד שדין התחיל בדני היי בגללי אבל זאת לא פעם ראשונה שהוא לומד לרכב!....... וגם קרן התחילה בדני היי כי אני ודין היינו שם!..... ושיו אתם לא יודעים איזה סטיללללללל סיימתי את כל העבודות שיש לי להגיש למחר ובכלל עד סוף השנה אני מאושרת עד הגג אין יותר מבחנים לא עושים יותר עבוגדות ומיום רביעי אפדשר כבר לא לבוא לבית ספר נראה לי כי זה אחרי שהמורים מגישים ציונים! ועוד 14 ימי לימוד ו19 ימים בכלל החופש הגדול!!! FREEDOM

אני ..../images/Emo110.gif..../images/Emo110.gif..../images/Emo110.gif..

גרמתי לבת דודה שלי להתחיל לרכב,בהתחלה היא רכבה אצל משה ("אלוף הארץ") בקריית ביאליק אבל אחרי שגילינו שמתעללים שם בסוסים היא עזבה את החווה ועכשיו היא רוצה לחזור לרכב ואמרתי לה שאם היא חוזרת אז שתרכב בעין המפרץ אז דורון יכול להיות שבקרוב תהיה לכם תלמידה חדשה..!
מהבית ספר שלי? אמממממממ נועה כמובן (שחף המלך) ועוד שתיים: *ורד ששברה את היד מטיני אבל היא חוזרת בקרוב לרכב *וספיר (בעעעעעע) שעובדת גם בחווה אני חושבת..!

Anat L

New member
../images/Emo2.gif

גם אני רכבתי שם ועזבתי כשגיליתי שהם מתעללים בסוסים!!!

niko girl

New member
תשובות שלי........./images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

אמ לא נראה לי. וכל החברים שלי המשיכו לרכב. מהבצפר? אני לא יכולה לספור אבל ישש כמעט את כ קטורה, חצי מיוטבתה, ואיזה 20 ומשהו ילדים מעילות.זה מה שאני יודעת.... בחווה שלי 20 ומשהו ילדים.

אוקיי אז.....

אני יודעת על ילדים מהשכבה שלי שרכבו: שלומית, עדי, אשלי(היה לה סוס ברשפון בשם סמוראי-סוס גדול ולבן.. מישהו מכיר??)... ויש עוד כמה לא זוכרת.. גרמתי לילד בשם דורון לרכב בכיתה ד' עד לה'.. ואז הוא הפסיק כי הוא עשה עוד חוג... וגרמתי לאבא שלי לרכב.. כן כן הוא רוכב עכשיו כבר 3-3 וחצי שנים!! עוד מעט אולי אמא שלי תתחיל לרכב ודודה שלי..(אחות של אמא שלי) אולי גם הילדים שלה... חחחחח

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo171.gifתשובות... ../images/Emo29.gif

אני עזרתי בשיכנוע כדי להביא את טל לחווה. היו עוד כמה עוזרים. כמובן שהיא המשיכה, מתחרה, רוכבת פעמיים או שלוש בשבוע וסך הכל מבסוטית. טל רוכבת על סוסים, נראה לי כמה בנים רכבו אבל הפסיקו. אבישג. נ.ב.- נטע, סתיו כעיקרון ענתה לך, אני לא רוצה להפריע לך יותר בחיים, אני לא מגיבה לך, אז אל תגיבי לי בבקשה, כי הרי יימחקו את הסיבוכים והריבים. סתיו ועדי אני מודה לכם ב-
ענקית, מתה עליכן מושלמות.

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif

אמממ... אנשים שגרמתי להם לבוא לרכב אצלנו:
רותם
דור
אפרת
מעין (כי כולנו רכבנו שם)
שחר(כן כן) ואיתה גם ליאן...(טוב זה היה בערך....) אממממ... בבצפר! ממש לא הרבה, זה לא נפוץ במיוחד.

למעלה