דיון אליסה לאחר מכושפות

Natali Milano

New member
דיון אליסה לאחר מכושפות../images/Emo115.gif

אוקי אז רציתי לפתוח תדיון הזה על אליסה לאחר מכושפות כי לפחות לי אני לא יודעת איתכם ירד מאליסה לאחר תקופה די קצרה שמכושפות נגמר האם לכם זה גם קרה? ומה אתם חושבים על הקריירה שלה של לאחר מכושפות?

always be me mc

New member
לא ירד לי ממנה אחרי תקופה קצרה ../images/Emo232.gif

הייתי מאוכזבת שלא שמענו ממנה הרבה אחרי זה אבל ברגע שיצא ליין הבגדים אני זוכרת את ההתלהבות, ברגע שהיו ידיעות על אליסה מצלמת פיילוט חדש גם נורא התלהבתי. עכשיו אבל? כן ההתלהבות ירדה וזה לא רק בגלל שהיא עושה דברים שפחות מעניינים אותי ומה שכן מעניין אותי לא יצא עדיין לפועל(קום און תשדרו תסדרה כבר
) זה גם שאחרי כל כך הרבה שנים של הערצה(7 נראה לי) היא מתמתנת קצת ומחווירה לעומת שחקנים אחרים שהערצה אליהם עוד טרייה וההתלהבות בהתאם. באשר לקריירה של אליסה אחרי מכושפות: מבחינת הישגים אישיים(ספר, ליין בגדים והעובדה שהיא שותפה להפקת סרט) אני מתרשמת
אבל בתור שחקנית בסרטים וזה? לא ממש. הקריירה של היידן (גם איטלקיה האמ) נראית מוצלחת יותר נכון לכרגע
(לפחות היא מקבלת תפקידים ראשיים ואליסה מה? היא עז?)

spelling

New member
עונה!

אני חושב שהיו זמנים שההתלהבות שלי מאליסה היתה מאוד גבוה והייתי מאוד גאה בה על הפעילות שלה למען הסדרה או האוכלוסיה! אחרי מכושפות היא די ניסתה דברים חדשים וידעה גם המון אכזבות... אני די חושב שהבעיה עם אליסה הוא נושא הקידום... אם זמר צריך לקדם את הדיסק שלו הוא יבוא לכל תוכנית אפשרית ייתן ראיון קצרצר וישיר איזה שיר או שניים...כך גם עם שחקנים שצריכים לקדם סדרה או סרט או פרוייקט כלשהו..חוץ מטאץ' אליסה לדעתי נכשלה בעניין הקידום של עצמה... לא היה באז חיובי\שלילי לגבי אף סרט שלה בשנים האחרונות....אני מאמין שאולי עם הסרט והסדרה החדשים שיבואו היא יכולה להחזיר את עצמה לאור הזרקורים ואפילו(כמו טרי האצ'ר וכו..) לזכות בפרסים חשובים כמו אמי אוסקר או עוד אחד ששכחתי תשם שלו... לא ביקשתי פפראצי ורכילויות אלא עשייה טובה שתזכה לקידום והערכה מצד אליסה המעריצים והתקשורת! לעולם לא יירד לי ממנה בתור שחקנית או בנאדם אבל מבחינת עשיה אני אעיז ואומר שהיא טיפה מאכזבת אותי...ומעריצים לא נשארים לתמיד חח למרות שאני כן:)

CharmedRulez

New member
לא ירד לי ממנה.

נורא הסתקרנתי ממה הלאה. למען האמת חיכיתי נורא לפריצה גדולה של הולי שאכזבה קצת עם הריון (ומאז, עוד הריון!) וקריירה לא ממונעת, רוז לא מעניינת אותי ואני לא אלך לראות אף פרוייקט שלה ושאנן כבר שנים שלא מצליחה להתניע את עצמה כמו שצריך. והיא יכולה. בעצם כל שחקנית שהגיעה לסדרה הצליחה למנף את הדמות שלה בצורה כלכך מוצלחת שלא ציפיתי לכזאת דממה למשך תקופה כלכך ארוכה ברגע שהסדרה נגמרה. אליסה הייתה הראשונה שהצליח להביא משהו מעניין ברגע שהסדרה נגמרה - הייתה לה סדרה חדשה, בתפקיד שונה לגמרי מכל מה שהכרנו. אליסה הייתה עורכת דין, אמא צעירה, בסדרת דרמה נורא מסקרנת ששודרה און לוקיישן בדרום קרוליינה וזה הרגיש פשוט זה. הייתי נורא גאה בה. אחרי 2 סרטים שהיה קשה נורא להשיג (פתולוגיה המזעזע ו"the blue hour" שעד עכשיו לא הצלחתי לראות) ולשמוע עליהם מידע היא סוף סוף עשתה פרוייקט משמעותי. אל תבינו לא נכון, אליסה נורא מוכשרת וכשחקנית היא ממש באז-וורת'י. זאת אומרת שרשת טלויזיה שרוצה רייטינג טוב לסדרה שלה כן תקח את אליסה. היא אמנם לא איזו קתרין הייגל אבל היא שם דבר בתעשייה האמריקאית. היא לא ראתה כישלון עדיין. אבל פתאום הסדרה לא נקנתה לשידור (בעיקר באשמת הספין אוף של האנטומיה של גריי. לא רצו יותר מדי סדרות בכיכוב נשים) ואליסה שוב נותרה ללא עבודה. שנה מאוחר יותר אליסה נסתה שוב. הפעם התמזל מזלה חלקית. היא קיבלה אור ירוק לסדרה חדשה עם המון באז סביבה ורק חיכינו למיד סיזן כדי לראות את אליסה בסדרה חדשה. הפעם - קומית. אבל גם כאן זה נגמר ללא תוצאות. חילקוי דיעות יצירתיים בין ההפקה לערוץ המשדר (שוב abc) הביאו לכך שהסדרה בוטלה עוד לפני שידור. אז כבר כאן נהיה קשה לעקוב ולסמוך על חדשות שלאליסה. ופתאום הגיע הקיץ האחרון. סרט עצמאי קומי חדש בכיכובה (ובהפקתה), סדרה חדשה שרק מהללים והכל תחת האור הסקפטי של הכישלונות הקודמים. שוב קומדיה בת חצי שעה, שוב עולה במיד סיזן, שוב מהללים את המשחק המצויין של אליסה בפיילוט. זה מי שאני. אני אוהב את אליסה. אהבתי מכושפות. עם הפיתוחים הטכנולוגיים האחרונים שכוללים בחובם את טוויטר והקשר העמוק של אליסה אל החשבון שלה אני מרגיש דיי קרוב אליה. אמנם אני מגזים אבל היא פשוט כלכך חברותית פתוחה ומצחיקה שזה כיף לדעת שהיא לא סתם עוד שחקנית הוליוודית שיטחית. אני תמיד אעקוב אחריה נו מטר וואט. זאת אליסה!

always be me mc

New member
Once abc, always abc../images/Emo8.gif../images/Emo232.gif

+
מצחיק אותי שהרשת שעזרה לה להתחיל את הקריירה ('מי הבוס?' הייתה שייכת לרשת הזאת), היא אותה רשת שבע"ה תעזור לה לעשות קאמבק
ונכון שאליסה היא לא קתרין היייגל? היא לא מפציצה בקאברים של עיתונים, היא לא מפציצה על השטיח האדום ובמהדורות החדשות אבל בניגוד אליה, 'מכושפות' שרדה הרבה יותר מ'רוזוול', וגם שמתי לב שהרבה אנשים שונאים את הדמות שלה ב'אנטומיה של גריי'
פשש ודוד סחטיין על זה שאתה מצליח לשמור על קשר חזק עם אליסה
אבל אני? עלי להודות שאחרי שנים רבות של הערצה שרופה אני כרגע נמצאת ברגיעה חח

TALLY10

New member
הי, יש לי שאלה..

גיליתי את מכושפות רק לפני 4 חודשים בערך כשהתחילו לשדר אותם בהוט VOD- מה שאומר שאני כרגע בעונה 5. ממה שאני מבינה כולכם מכירים את כל הפרקים בע"פ. אני מתה לדעת מה קורה בפרק האחרון של העונה השמינית. ניסיתי לבדוק בכל אתר שיש ודוקא הפרק הזה כל הזמן חסר. אם מישהו יכול לעזור לי???????

always be me mc

New member
שלום לך טלי../images/Emo232.gif

ורגע, רגע, רגע נשמה! את שואלת על הפרק האחרון של עונה 8 אבל את מודעת לעובדה שזה גם הפרק שמסיים את הסדרה
ולמה אני שואלת? שתדעי לאן את נכנסת ושזה לא סתם פרק, זה הפרק האחרון(אין עוד אחריו!!) שאם תגלי מה קורה בו למעשה תגלי כבר את הסוף. אם כי המלצה שלי? לא כדאי לך לדעת. הדמויות נמצאות במקום אחר, יש דמויות שלא תכירי, דברים שיזכירו ולא תביני.. בקיצור לא כדאי לדעתי, זה הורס ואני לא חושבת שאני יכולה לעזור לך להרוס לעצמך ככה אבל אם את ממש רוצה לדעת יש פה עוד אנשים מביני עניין
(אחד מהם ממש מומחה בנושא
)

CharmedRulez

New member
כל הכבוד גליה. אל תגלי לה! שלא יהרס! ../images/Emo10.gif

מה הכיף בלגלות את הסוף? :(

always be me mc

New member
אני לא מגלה ותודה../images/Emo8.gif../images/Emo232.gif

ונכון זה לא כיף? הכיף האמיתי הוא לעקוב אחרי הגיבורים ואם בסוף הם משיגים את מה שהם רצו כ"כ אז השמחה בהתאם

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי

אני לא ממש מעריצה אז לא ממש עקבתי אחריה אחרי מכושפות אבל מה שכם אני לא זוכרת ששמעתי את השם שלה עולה הרבה בתקשורת. מה שבעצם אומר שהיא הייתה מתחת לרדאר. לפי מה שאתם כותבים כאן כנראה שהיא הספיקה לעשות די הרבה מהבחינה האישית (ליין בגדים, חתונה ועמותות שונות) אבל מהבחינה המקצועית-טלוויזיונית/קולנועית כנראה שהיא לא עשתה מספיק. לא היה לה איזה פרוייקט גדול שישאיר אותה בכותרת, אני חושבת שעבר די הרבה זמן מכדי שיזכרו לה חסד עבר על מכושפות או מי הבוס. לכן עכשיו כשתעלה הסדרה החדשה שלה גם אם תהיה הצלחה מסחררת לדעתי היא תצטרך לזכות באהדת הקהל מחדש.

CharmedRulez

New member
יש בזה משהו.

אני חושב שבימינו, כל אחד יכול לזכות ולהפסיד את אהדת הקהל בשניות. ככה שצריך לדעת לנוע בין הטיפות סו טו ספיק. בכל מקרה, היא בידיים טובות עם הסדרה החדשה שכן היא מנוהלת על ידי ABC שחתמו איתה סוג של חוזה טאלנט. הם רוצים בהצלחה שלה שהיא ההצלחה שלהם. וכן. מבחינת ההצלחה מחוץ למסך הקטן (או הגדול) היא עשתה המון. הקו בגדים שלה התרחב למחוץ לזכויות הבייסבול (פוטבול, כדורסל וכל מה שאפשר לדמיין בערך), היא כתבה ספר אוטוביוגרפי שגם מתקשר לספורט והלכה לפרסם אותו בכל תוכנית אירוח אפשרית (אני מתאר לעצמי שיהיה דומה עם הסדרה שלה גם), המשיכה במסעות הצדקה שלה (בתוך תחומי LA/NY) ופתחה חנות רשמית לזיכיון הTOUCH שלה. לדעתי זה דיי הרבה. ורק עוד רגע אחד - מעבר לפינה - אליסה חוזרת!

sparx

New member
../images/Emo28.gif|חתוול|וואו..

מרוב שהייתי כל כך לחוצה על לרשום "לעולם לא!!" כשבאתי לרשום את ה"חתול" ב- | חתול |(
) כבר רשמתי בפנים "לעולם לא" חח אז אם זה לא היה ברור... לעולם לא!! אני כל כך אוהבת אותה שאני ממציאה לעצמי תסריטים בראש! נראה לי שהיא האובססיה הראשונה שלי.. חוץ מקטנטנות... אם אפשר להחשיב את זה. תמיד אהבתי אותה במי הבוס, לא שזה כל כך קשה חח אבל במכושפות תמיד תמיד תמיד הזדהיתי עם פיבי.. וזה 98% בגלל אליסה. וכמו שדייויד כתב, היא כל כך פתוחה למעריצים.. אם זה עכשיו בטוויטר או פעם בבלוג שלה והוידיאו צ'אט שהייתה עושה עם מעריצים.. היא פשוט מדהימה. ואכפת לה כל כך מהעולם.. הלוואי הייתה באה לישראל יש הרבה שכונות בנתניה שמזכירות את אפריקה.. (חח טוב זה היה קצת גזעני אבל זה עדיין נכון) בקיצור לעולם לא ירד לי ממנה.. ואני לא יכולה לחכות כבר שהיא תחזור לתודעת העולם! (ותודה להוט שהחזירו את מכושפות לתודעה, כל כמה ימים עוצרים אותי כל מיני אנשים על השרשרת שלי או אנשים ראנדומלים שמדברים על מכושפות פתאום וזה פשוט עושה לי אושר- אגב את יhow soon is now משמיעים כל יום בערך במקס ברנר - איפה שאני עובדת ואם אני לא בדיוק עם לקוחות אני די מקפצצת מלאה באושר XD)

CharmedRulez

New member
אני מת עליה ועלייך! חח

אני באמת שמח שמכושפות חזרה לתודעה. מדברים איתי על הסדרה כל הזמן...! וזה נחמד! המון אנשים שלא ראו את הסדרה אף פעם. אחותי התמכרה בטירוף! ראתה בעבר ועכשיו היא אשכרה הורידה פרקים! זה כיף. וקצת גזענית? הא.ני יצאת גזענית בטירוף פה. חחחחחחח

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח טוב שהיא נזכרה באמת!

אצלי בבית כולם כבר ראו.. אבא שלי היה מוריד לי את הפרקים (טוב אתה בטח זוכר) ואמא ואח היו רואים איתנו בטלוויזיה אחח מכושפות בערוץ 3.. היו ימים. פרומואים...! פרסומות! (זוכרים שהיה את i"m a bitch I'm a lover?)

למעלה