לא ירד לי ממנה.
נורא הסתקרנתי ממה הלאה. למען האמת חיכיתי נורא לפריצה גדולה של הולי שאכזבה קצת עם הריון (ומאז, עוד הריון!) וקריירה לא ממונעת, רוז לא מעניינת אותי ואני לא אלך לראות אף פרוייקט שלה ושאנן כבר שנים שלא מצליחה להתניע את עצמה כמו שצריך. והיא יכולה. בעצם כל שחקנית שהגיעה לסדרה הצליחה למנף את הדמות שלה בצורה כלכך מוצלחת שלא ציפיתי לכזאת דממה למשך תקופה כלכך ארוכה ברגע שהסדרה נגמרה. אליסה הייתה הראשונה שהצליח להביא משהו מעניין ברגע שהסדרה נגמרה - הייתה לה סדרה חדשה, בתפקיד שונה לגמרי מכל מה שהכרנו. אליסה הייתה עורכת דין, אמא צעירה, בסדרת דרמה נורא מסקרנת ששודרה און לוקיישן בדרום קרוליינה וזה הרגיש פשוט זה. הייתי נורא גאה בה. אחרי 2 סרטים שהיה קשה נורא להשיג (פתולוגיה המזעזע ו"the blue hour" שעד עכשיו לא הצלחתי לראות) ולשמוע עליהם מידע היא סוף סוף עשתה פרוייקט משמעותי. אל תבינו לא נכון, אליסה נורא מוכשרת וכשחקנית היא ממש באז-וורת'י. זאת אומרת שרשת טלויזיה שרוצה רייטינג טוב לסדרה שלה כן תקח את אליסה. היא אמנם לא איזו קתרין הייגל אבל היא שם דבר בתעשייה האמריקאית. היא לא ראתה כישלון עדיין. אבל פתאום הסדרה לא נקנתה לשידור (בעיקר באשמת הספין אוף של האנטומיה של גריי. לא רצו יותר מדי סדרות בכיכוב נשים) ואליסה שוב נותרה ללא עבודה. שנה מאוחר יותר אליסה נסתה שוב. הפעם התמזל מזלה חלקית. היא קיבלה אור ירוק לסדרה חדשה עם המון באז סביבה ורק חיכינו למיד סיזן כדי לראות את אליסה בסדרה חדשה. הפעם - קומית. אבל גם כאן זה נגמר ללא תוצאות. חילקוי דיעות יצירתיים בין ההפקה לערוץ המשדר (שוב abc) הביאו לכך שהסדרה בוטלה עוד לפני שידור. אז כבר כאן נהיה קשה לעקוב ולסמוך על חדשות שלאליסה. ופתאום הגיע הקיץ האחרון. סרט עצמאי קומי חדש בכיכובה (ובהפקתה), סדרה חדשה שרק מהללים והכל תחת האור הסקפטי של הכישלונות הקודמים. שוב קומדיה בת חצי שעה, שוב עולה במיד סיזן, שוב מהללים את המשחק המצויין של אליסה בפיילוט. זה מי שאני. אני אוהב את אליסה. אהבתי מכושפות. עם הפיתוחים הטכנולוגיים האחרונים שכוללים בחובם את טוויטר והקשר העמוק של אליסה אל החשבון שלה אני מרגיש דיי קרוב אליה. אמנם אני מגזים אבל היא פשוט כלכך חברותית פתוחה ומצחיקה שזה כיף לדעת שהיא לא סתם עוד שחקנית הוליוודית שיטחית. אני תמיד אעקוב אחריה נו מטר וואט. זאת אליסה!