|דיון|אמפריות/תרבויות חוצנים ביקום

|דיון|אמפריות/תרבויות חוצנים ביקום

בואו ניסחף קצת למי לדעתנו נמצא שם בחוץ וצופה עלינו, אפשר להביא לכאן כל מיני עדויות בנושא, או תאוריות מטורפות של הוזים, אפשר למעשה כל דבר. אבל בואו נעשה את זה נעים לקריאה, שכל אחד יכתוב את דעותיו ואם יש שיביא מראה מקום רלוונטים לרעיונות/תאוריות/עדויות שהוא מסתמך עליהם. אבל בלי קטילות והפיכת השירשור למריבה נוספת בנושא ניהול הפורום, כי אין כאן מנהל ואם תתחילו לריב אז מהר מאוד השירשור יהרס וחבל והערה: אני יודע שזה מושך כל מיני תאוריות קונספירציות, ואישית אני לא אוהב אותם, אפשר עד כמה שאפשר בלי תאוריות מטורפת על הסתרה מכוונת של הממשלות, רק להתמקד בנושא הטהור. בהצלחה לנו!

שירי12341

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo244.gif

בהמשך לקללות שחטפתי אתמול מה"מאמין", הנהלת הפורומים הודיעה לי שהיא מטפלת בנושא ובגולש לאחר שהגשתי לה תלונה מסודרת בעקבות המלצת אחד החברים כאן
. רק רציתי להגיד תודה רבה להנהלת הפורומים שלקחה את הנושא לידיים.

אריק67

New member
אתה באמת רוצה לשמוע

אני חושב שחייזרים זה מי שבנה את חוות הנשמות .חוות נשמות=יקום כל היקום זה בית גידול ,ממש כמו לול תרנגולות. שמתים הנשמה זה האוכל של החייזרים. בתאבון
גם חייזרים רוצים לאכול,

levincor

New member
תוספת לאריק, כרעיון כמובן

תודעת היומיום (לא הנשמה) היא המהוה מזון לאותם חוצני על.ולכן הם משחקים בנו לשם גיוון ולימוד התודעות. התודעה האישית של כל אחד שהתפתחה כאן במסגרת זמן הקיום. היא היא מהוה מזון לאותם חוצנים עליונים. אריק לשם שינוי פגע נכון. או שהוא קרא ולמד על התיאוריות האלה. מזון לא פיזי אלא תודעתי. התודעה האישית ,זאת שחוותה את קיום החיים נבלעת בתודעת על ומעשירה אותה. זאת גם אפשרות. כמו שאמרת האפשרויות הן אינסופיות.

אריק67

New member
וזה לא הכל

החייזרים היו יכולים לשים אותנו בתוך כלובים ולתת לנו את מה שצריך לאכול דרך צינורות שמחוברים לנו למוח. אבל כנראה שגם לחייזרים יש עמותות של צער בבעלי חיים והם נתנו לנו להרגיש חופשיים.המבין יבין

levincor

New member
אלרונד החמוד , קבלת את הכבוד להיות ראשון

הנושא שהצעת כל כך גדול ורחב אופקים, שההתברברות כאן יכולה למוטט הכל. אם פתחת בזה אנא ממך תמשיך. ספר לפורום מה אתה חושב ומה דעתך,מכאן יהיה יותר קל להמשיך. רק צופים בנו? או בוחנים אותנו? או מתמרנים אותנו? אולי בכלל אנחנו מעין מעבדת מחקר עבור מישהו? ואולי הכל דמיון שלנו ותו לא. האם אנחנו על מסלול מסוים או בנתיב חופשי? האם אנחנו מתוכנתים ומכוונים או חופשיים בפלנטה? אתה הראשון.

אממ בוא נראה

לדעתי ולפי מה שגם ניתקלתי בעדויות וסיפורים (שחלקם בטח מצוצים) אז יש כמה תרבויות וכל אחד עושה משהו אחר: 1. החוקרים, הם צופים בנו ולומדים אותנו, אנחנו כמו צלחת פטרי גדולה בשבילם, אלא שמסופר על חטיפות באמצע הלילה עם האור הלבן ואח"כ נשכח הכל, והפרות שנעלמות
2. הפלנטרופים, צופים בנו ומתחילים לטפטף על העובדה שיש חיים מחוץ לכדה"א, יגיע יום והם יתגלו במלוא הדרם ויספקו לנו רמה מסויימת של הדרכה, לא ברור אם יספקו טכנ' או רק מידע תיאורתי, אבל משהו הם יתנו, וכמובן יש מגוון רחב של תרבויות נוספות שחלקן לא כלכך תמימים בכוונות שלהם אלינו, וחלקם אולי סתם שם בלי שום עניין משמעותי, התאוריה שלי ששם בחוץ יש מגוון של קבוצות, סוגי תרבויות ושיתופי פעולה שונים ומשונים, אמפריות עם מבחר של שיטות שילטון וכו', כמובן יש את עניין השינוע, חלקם נעים במהירויות העל אור, אחרים מנצלים נסיעה דרך מיימדים, ואני לא אתפלא על חורי תולעת ומתקני העברה מסוגים שונים, תאוריה נוספת, בעזרת מידע שטיפטפו לאנשים כישרוניים ופתוחים לרעיונות הם גרמו למה שאנחנו רואים בהקרנים (הגדול והקטנה) וסדרות וסרטי המד"ב עשירים ברמזים על מה שיש שם, כנראה שחלק (די גדול סביר להניח) המצאות של בני אדם סתם, ואחרים מתוך מידע שהגיע בצורות שונות מחוצנים שרוצים להרגיל את העולם למציאות עתידית. זהו בנתיים מה שהראש הקודח שלי חושב עליו

levincor

New member
כלומר אין לך תיאוריה מושלמת וכוללת

רק רסיסים ורמזים עפ"י מה שכרגע מוביל את הטרנד של המדע הבדיוני.

levincor

New member
בקריאה חוזרת עולה מוטיב מענין

יש בתפיסה ובראיה שלך הקבלה מתואמת לצורות החיים והשליטה החברתית על פני כדור הארץ. 1. מגוון עמים וחברות. חלקן עוסק בחקר כדור הארץ הקולוניאליזם כפי שהיה במיטבו וחלקן עסוק בעצמו. 2. מגוון מטרות שונות ומתנגשות לאותן חברות, חלקן רוצות באמת להיטיב עם גופים נחשלים וחלקן רוצות רק לנצלם. אבל היום ההבנה היא שצריך לקדם חברות חלשות ולהביאן למצב מתקדם יותר. לאט לאט כמובן. 3. לא כל הידע שיש בידי הגופים המובילים הובא לציבור הרחב, זה יגיע רק אחרי התקדמות והתפתחות נוספת של שאר החברות והעמים בפלנטה לפי מה שהבנתי אתה לא רואה שוני מהותי בין מהות וכיוון של חיים מתפתחים ותחרותיים כמו שאצלנו על הפלנטה לבין מה שקורה בחוץ. אנחנו מהווים מעין מראה או מיני קוסמוס לכל היקום?

אני חושב שכאשר יש כלכך הרבה תרבויות

שונות, לא מין הנמנע שלכל תרבות תהיה האג'נדה משלה, גם הדימיון והדעות שלנו מוגבלות למה שאנחנו מכירים, אז כמו שכתבתי חלק מעוניינים לטובתינו וחלק לרעתנו וחלק אדישים וחלק חושבים עלינו כפוטנציאל לניצול כלשהו בין אם זה יהיה לטובתנו או לרעתנו, אנחנו בהחלט יכולים להיות מראה או מיני קוסמו, אבל רק בזעיר כלכך שבטח יש עוד המון אפשרויות שאפילו לא העלינו על דעתנו.

ברור שלא מושלמת, אני לא יומרני כמו

ה"מומחים" שבטוחים מה באמת החוצנים רוצים מאיתנו, זה פשוט בלתי אפשרי להיות חד משמעים, תחשוב שאם יש דעה/תאוריה עם קו אחד ברור, אז מה בדיוק יש בחוץ? גלקסיה/ייקום ענקיים בלתי נגמרים ובלתי נתפסים, אבל רק גזע אחד או רק אג'נדה אחת קפצה לביקור בכוכבינו?

SPACE BROS

New member
השערות בדבר המקור ממנו מגיעים העבמים

קיבלתי את הקובץ המצורף מאחד ממנהלי סניף מופון באירופה. בעבר העליתי אותו לפורום לשימוש הגולשים. מכיון שהצטרפו גולשים חדשים, אני מצרף אותו שוב לאור הרלוונטיות. אני חושב שההשערות שמועלות בקובץ ממצות את הדעות הרווחות בתחום זה. קריאה מהנה.

למעלה