דיון..! אני מתה משעמום!!!!

דיון..! אני מתה משעמום!!!!

טוב אז שכל אחד יכתוב את תאריך התחרויות שהוא היה בהם ואיזה סגנון התחרויות היו ואיזה מקום הוא זכה בכל תחרות...

TauraMan

New member
ואו! ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היו לי המון!! הנה דף של התוצאות של כל הזכיות של הילדים מהאורווה שלנו(אור לא נמצאת למשל) מהשנה..

TauraMan

New member
חחחחח העונה זכיתי ב4../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

פשוט אחד היה בתחרות פנימית באמצע החופש הגדול אז לא כתבתי. חוץ מזה זכיתי ב2 דירוגים לאליפות הצפון ובאליפות הצפון. סה"כ יש לי 5 ראשונים מהארץ ועוד איזה 2-3 מחו"ל

TauraMan

New member
מיקום- ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אמבולנס.. חחח

אני לא ממש זוכרת../images/Emo80.gif

התחרתי השנה ב-4 תחרויות הסגנון היה דרסז' בראשונה לקחתי מקום שלישי בשניה מקום 6 נראה לי ובשתיים האחרונות מקומות ראשונים תמונה מהתחרות האחת לפני אחרונה
כמובן שבתחרות רכבתי על המלכה(שלומצי) יש לה יום הולדת 22 ב-1.7

Shai Felton

New member
אני לא זוכרת ת'תאריכים../images/Emo175.gif

לפני שנה בחופש הגדול הייתה תחרות פנימית, וזכיתי עם כפיר במקום ראשון ושני והיה לי גם סיבוב נקי במקצה אחר.
השתתפתי העונה במלא (לפחות 5) תחרויות במשמר העמק, באף אחד לא זכיתי חוץ מבדרבי שלקחתי מקום שלישי על אוטי.
הייתה לי עוד אחת בניר דויד שלא הלך משו וזהו.....

GrEeNwOmAn

New member
לא זוכרת ת'תאריך של התחרויות.../images/Emo179.gif

אבל באחת של הקפיצות זכיתי במקום חמישי. ובתחרות דראסז' מקום 8 מתוך 30.

niko girl

New member
אמ התחרתי רק בתחרות ההאחרונה

שהייתה בתל מונד. ו...זכיתי במקום 9 משהו כזה...

גם אני לא זוכרת את כל.....

התחרויות שהתחרתי העונה.. עם אוסטין התחרתי העונה ב-5 תחרויות... וזכיתי ב-2 מהם במקום שלישי... ועם אפולו התחרתי באיזה 3 תחרויות.. באחת זכיתי חמישי... ובעוד אחת רביעי אבל לא קיבלתי רוזטה..
ואחת נפסלתי... והייתה עוד תחרות עם אפולו פנימית אבל אני התחרתי לבד במקצה מטר.. חח אז אפשר להגיד שזה ראשון.... אני מחשיבה את זה בתור אימון לשנה הבאה במטר..

גם אני לא זוכרת את כל.....

התחרויות שהתחרתי העונה.. עם אוסטין התחרתי העונה ב-5 תחרויות... וזכיתי ב-2 מהם במקום שלישי... ועם אפולו התחרתי באיזה 3 תחרויות.. באחת זכיתי חמישי... ובעוד אחת רביעי אבל לא קיבלתי רוזטה..
ואחת נפסלתי... והייתה עוד תחרות עם אפולו פנימית אבל אני התחרתי לבד במקצה מטר.. חח אז אפשר להגיד שזה ראשון.... אני מחשיבה את זה בתור אימון לשנה הבאה במטר..

˜Me˜

New member
אלונה זוכרת ת'תחרות שדרוריצ

נפסלה. פיצי, רוצה כאפה
ופוני לבן וסמיך, זוכרת

טוי בוי

New member
אםם היו לי בחווה 3....

לפני כמה שנים היה לי תחרות דרסאג' פנימית...מקום ראשון...עם סידני לפני כמה שנים היה לי תחרות קפיצות פנימית.. מקום שלישי...עם סקי בוי בפורים היתה לנו בחווה תחרות קפיצות פנימית..מקום ראשון...עם קלייד יש לנו תחרויות תחפושות כל פורים אז שנה שעברה..מקום שני..עם מנגו השנה תחרות תחפושות זכיתי עם טוי בוי בתחפושת הפרה..מקום ראשון.. עם טוי בוי

היום הייתה לי תחרות פנימית בחווה!

זכיתי מקום שני! זכיתי מקום שני בהפרש של נקודה אחת מרוכבת שרוכבת 8 שנים...! ושירלי הירש(השופטת) אמרה שבכיוון שאני מתקדמת אליו אין לי שום בעיה להתחרות שנה הבאה ב-א'!

zohark

New member
אממממממ

טוב אני יגיד מה שאני זוכר חחחחח יש הרבבבבבה ארל גרי: תחרות בכנות עונה שעברה-רביעי, תחרות בתלמי מנשה (ראשונה במטר) מקום ראשון, עוד איזה 4 תחרויות עם הפלה במכשול אחרון חחח (אני מקווה שלא שכחתם את המועדון שלנו...) אמממ זה מה שאני זוכר מהעונה שעברה, העונה: התחלתי עם ארל גריי לא זוכר מה היה לי.....נראה לי הפלות על מכשול אחרון חחח ובג'מפ אוף...עברתי לפופה כי ארל גריי כבר קצת זקן ועליתי בגובה... אז עם פופה זכיתי מקום שני בכנות, אמממ לא זוכר איזה מקום בניר דוד, וזה מה שאני זוכר.....ועם נרט זה ככה: דירוג לאליפות הארץ, לא זוכר איפה- שני אודים, דירוג לאליפות המרכז- שני יגור, דירוג לאליפות הארץ-5 אודים,דירוג לאליפות הארץ-5 אמיר, דירוג לאליפות המרכז-3 אמיר, דירוג לאליפות המרכז-2 (התחרות באמיר זה אותה אחת , מקום 3 במטר ושני ב110) הפארק, דירוג לאליפות הארץ- 6 והתחרתי אליפות המרכז ואליפות הארץ אבל כמו שאתם יודעים לא היה משהו...

למעלה