דיון: אסירת הצגת חמץ בפהרסיה בפסח

פלסטיק

New member
לצוות רפואי זה עובד

בחברת חשמל זה עובד בבזק זה עובד במקורות זה עובד בחברות הסלולריות זה עובד להמשיך? בארץ זה עובד, בכל העולם זה עובד כשרוצים אפשר, כשלא רוצים יש תירוצים

דמוקרטי עד הסוף !

בטח כולכם שמעתם על ח"כ פורז(שינוי) אשר נמנע משליחת פקחי החמץ, על מנת לאכוף את חוק אסירת הצגת חמץ בפהרסיה בפסח. מה דעתכם על החוק הזה? האם הוא דמוקרטי? האם אתם בעדו? האם אתם נגדו? תשובה: אם זה חוק של מדינת ישראל, אז הוא בטח דמוקרטי. אלא אם כן אני ואתה חיים ברפובליקת בננות אי שם בדרום אמריקה. בעד ונגד זה כבר ענין אחר , מה הקשר לדמוקרטיה ? שאלתי היא, איך זה שאני אוכל פיצה בפיצה האט, פוגע ברגשות הדתי העובר במדרחוב ,מסתכל דרך הזכוכית, ורואה אותי אוכל את הפיצה תשובה: בטח כולכם שמעתם על ח"כ אלי ישי (ש"ס) שר הפנים לשעבר אשר נמנע מהפעלת צופרים ביום הזכרון לחללי צה"ל. מה דעתכם על החוק הזה? האם הוא דמוקרטי? האם אתם בעדו? האם אתם נגדו? שאלתי היא, איך זה שאני אוכל פיצה בפיצה גלאט ונהנה מהשקט שאי הפעלת הצופרים גורם לי בשעת התענגותי על הפיצה, פוגע ברגשות החילוני העובר במדרחוב ,מסתכל דרך הזכוכית, ורואה אותי אוכל את הפיצה.

אבל לא לעניין

כי במקרה הראשון אכן מדובר באכילת פיצה, חמץ, שמפריע לחרדים, ובמקרה השני לא.

חרדים../images/Emo35.gif לדתיים לא מפריע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מפריע גם להם
אוחחח....נכון שהוא חמוד?

יסמ

New member
תגידו יענו מה???

צריך לרחם עליכם להתנהג בכם כאילו מה??? אולי נעטוף אותך במגע משי?!?!?! לא נעים לכם שאני אוכל חמץ בתוך פיצריה בפסח אל תדחפו את הראש שלכם פנימה אבל אתם כמובן חייבים ללכת עם הראש בקיר ולחפש את אותו אחד הקטן ולגרום לו לשנוא אותכם?!?!?! לא נוח לכם אל תסתכלו לא צריך לרחם עליכם! אולי אתם תתגמשו קצת?? זוכרים את המקרה בטיסה לאילת? שהדתיים מנעו את שידור הסרט ועשו באלגן במטוס?!?!?! נשבע לכם אם הייתי בטיסה הזאת אותו אחד שהתפרע שם היה מקבל ממני את המגש שלי בראש!!! זה גועל נפש! בגלל סרט אתם עושים כזה דבר??? אל תטוסו! אתם יודעים שיש כאלה סרטים ואתם בכל זאת טסים ועוד עושים בלאגן!!!! זה בושה ואתם מוציאים שם מגעיל בהתנהגות הזאת!!!! אם הייתי תייר שרואה כזה דבר במטוס הייתי נגעל ממכם וחושב שפה זה איראן שצריך שלאישה יוכלו לראות רק את העיניים מ2 חריצים קטנים! בושה!!! תפסיקו כבר לרצות שיתגמשו וירחמו ויסלחו ויתנו לכם עוד ועוד ועוד במקום זה תתחילו אתם לתת במקום כל הזמן לקחת! בנתיים אינ רק רואה אותכם בדרישות של לתת ולרחם ולהתגמש אבל מה??? שמבקשים ממכם אוטובוסים בשבת זה אסור נכון??? תתגמשו אתם בהתחלה ואח"כ תבואו בדרישות! גועל נפש!

מתנדב

New member
יסמ.....

תאמין לי שיש הרבה מה לענות לך, אבל בגישה כזאת, לא חושב שאני יוכל להתייחס, ומעניין אותי מאוד לדעת לאיזה גוף אתה שייך, שמדברים בסגנון כזה...

ESU Boscorelli

New member
לאיזה גוף?

מתנדב צר לי לאכזב אותך אבל יס"מ זה הייתי אני ממחשב של אחר אז זה לא אותו הכינוי ככה שעכשיו אתה יודע

mayakol

New member
ועוד משהו קטן...

זה שתשים המון סימני קריאה ושאלה לא עושה אותך יותר צודק...

rock lover

New member
תגובה

1. תתפלא, אבל לא כול חוק במדינת ישראל הוא דמוקרטי. 2. יש דברים שפוגעים גם ברגשות החילוני, אבל אתה לא רואה חילוני רץ לכנסת ועושה חוק.

אתה מערער להרבה אנשים את דעתם

מעניין, רוב האנשים שתשאל בצורה אקראית על ה"דמוקרטיה היחידה במזרח התיכון" יגידו לך שמדינת ישראל היא מדינת חוק, בה כל הכרעה חוקתית מוכרעת על ידי הכרעת הרוב. זאת אומרת שאם תטען בפני אותם אנשים על כך שלא כל חוק במדינת ישראל, הוא דמוקרטי - תהיה לך בעיה להעביר את המסר שלך. אבל היות ואני רוצה להחשיב את עצמי כאדם פתוח לחדשנויות, אבקש ממך רק זאת : אולי תועיל בטובך לשים בפנינו איזשהו חוק בלתי דמוקרטי כדוגמא מייצגת.

למעלה