הסיפור האמיתי המלא
שוטר א' מתוך הניידת: "הנהג בסוברו הלבנה, עצור בצד ...עצור בצד אמרתי לך! ...זהירות על הזקנה שליד המדרכ...ה!!! ...אאוץ!!!" שוטר א' ושוטר ב' יוצאים מהניידת לכיוון הסובארו שנעצרה. שוטר א': "שלום לך אדוני, רשיונות בבקשה" הנהג מעביר לשוטר את הרשיונות. שוטר א': "האם אדוני יודע שהוא לא ציית לתמרור זכות קדימה בצומת?" ...הנהג מתנצל. שוטר א' קורא את הרשיונות ופונה לשוטר ב': "תרשום את הדו"ח על שם שמואל יעקובי, מספר תעודת זהות 2345678" שוטרת ב' לשוטר א': "אבל אני לא יודעת לכתוב! אני השוטרת שיודע רק לקרוא!" שוטר א': "שניה, מה זאת אומרת?! אני השוטר שיודע רק לקרוא!" שוטרת ב': האחראית שיבוצים המעפנה הזו מהתחנה! איזה בלאגאן היא עושה!" שוטרת ב' למכשיר הקשר: "מוקד מ 93! מוקד מ93! יש לנו כאן בעיה רצינית, קוד 7856! מבקשת דחוף ניידת לצומת ארלוזורוב" ...המתנה מגיע שוטר על אופנוע. שוטר על אופנוע: "שמעתי את הקריאה שלכם בקשר, אני יכול לעזור?" שוטרת ב': "אתה יודע לכתוב?" שוטר על אופנוע: "לכתוב מה?" שוטרת ב': "דוחות תנועה כאילו דה!" שוטר על אופנוע: "לא, אני למדתי רק כתיבה בסיסית. אני יודע לכתוב דנה קמה, קמה דנה, אבא, אמא ...דברים כאלו" שוטר א' ושוטרת ב' עם מבט של יאוש... ...המתנה מגיעה ניידת... שוטר ג': "איך אני יכול לעזור חברים?" שוטר א': "אתה יודע לכתוב דוחות תנועה?" שוטר ג': "לא, אבל ריבקה פה יודעת!" שוטרת ד' (ריבקה): " כן מה קורה כאן?!" שוטרת ב': "אנחנו צריכים מישהו לכתיבת דו"ח" שוטרת ד': "איזה דו"ח? ...דו"ח מס הכנסה???" שוטרת ב': "לא יא מעפנה! דו"ח תנועה!" שוטרת ד': "דו"ח תנועה?! אבל אני בכלל לא מבינה בדוחות תנועה!" שוטר א': "אוהוו! המוקדנית המטומטמת!" נהג סובארו: "אפשר אולי להתקדם עם זה? אני נורא ממהר" שוטר א' לנהג: "תגיד אדוני, אתה לא רואה שאתה מפריע כאן לשוטרים במילוי תפקידם! אולי תיקח כבר את הסוברו שלך ותיסע מכאן! אתה רוצה לקבל דו"ח???" נהג הסוברו נכנס מבולבל לאוטו ונוסע... שוטר א' פונה לשוטרים האחרים: "טוב אז מה עושים?" שוטרת ב': "אני מה זה רעבה! בא לכם מקדונלדס?" שוטר על אופנוע: "יאלה מתאים!" שוטר ג': "יאלה! להפעיל ת'סירנות! זזנו!"