דיון אקדמאי...

mendev

New member
דיון אקדמאי...

הביטו נא בתמונה המצורף משמאל... המטרה שלכם היא להוסיף כאן את הדיאלוג המתנהל שם... כותב הדיאלוג המוצלח ביותר... יזכה באימון מגרש של ד"ר מוצלחי.

el presidente

New member
../images/Emo6.gif ניראה שהם משחקים ארץ עיר..

השוטרת: "למי יש ארץ באות ג'" ?

mendev

New member
זה הולך ככה ...

שוטר א': "טוב תתחיל לספר..." שוטר ב: "א......רגע מה בא אחרי כף ?"

KarlMarx

New member
אצלי על השולחן יש רק סכינים

כן...הרבה...לחתוך..דם..יאמי:לועס::

SvNaIgRaS

New member
חחחחחחחח פשוט מאוד זה הולך ככה

קודם כל הקדמה שימו לב שמי שכותב את הדו"ח זה השוטר הכי "בכיר " שם כי כנראה שהיא היחידה שסיימה 12 שנות לימוד! השוטרת הכותבת : "נו יאללה מה רושמים קודם תאריך או שעה טוב נו לא משנה נכתוב רק מחיר הקנס "(במבטא של ערסית). השוטר בפינה שרק עכשיו התגייס והיה לפני זה קליפטומן : "בואנה אף אחד לא מסתכל אני לוקח תתיק ומתחפף מפה ". זוג השוטרים בתחתית התמונה: השוטרת : "תשמע היה אחלה אתמול בלילה יש לך אחלה חבילה שם למטה". השוטר:" חחחחחח חמודה זה היה הנשק לא החבילה" . העבריין:"וואי איזה חזה יאללה ".
S.V
מדובב סרטים אילמים!

מאמי תיקון לחתימה שלך...:

"בא לי להתאבד אבל אני פוחד להיפצע" משפט שבזמנו קרע אותי מצחוק וגרם לי לחשוב על ההברקה הבאה: "בא לי להיחנק אבל אני פוחדת לא לנשום". (כן הייתי על משהו באותו זמן. שוקולד, אם תהיתם)

neuron

New member
הסיפור האמיתי המלא

שוטר א' מתוך הניידת: "הנהג בסוברו הלבנה, עצור בצד ...עצור בצד אמרתי לך! ...זהירות על הזקנה שליד המדרכ...ה!!! ...אאוץ!!!" שוטר א' ושוטר ב' יוצאים מהניידת לכיוון הסובארו שנעצרה. שוטר א': "שלום לך אדוני, רשיונות בבקשה" הנהג מעביר לשוטר את הרשיונות. שוטר א': "האם אדוני יודע שהוא לא ציית לתמרור זכות קדימה בצומת?" ...הנהג מתנצל. שוטר א' קורא את הרשיונות ופונה לשוטר ב': "תרשום את הדו"ח על שם שמואל יעקובי, מספר תעודת זהות 2345678" שוטרת ב' לשוטר א': "אבל אני לא יודעת לכתוב! אני השוטרת שיודע רק לקרוא!" שוטר א': "שניה, מה זאת אומרת?! אני השוטר שיודע רק לקרוא!" שוטרת ב': האחראית שיבוצים המעפנה הזו מהתחנה! איזה בלאגאן היא עושה!" שוטרת ב' למכשיר הקשר: "מוקד מ 93! מוקד מ93! יש לנו כאן בעיה רצינית, קוד 7856! מבקשת דחוף ניידת לצומת ארלוזורוב" ...המתנה מגיע שוטר על אופנוע. שוטר על אופנוע: "שמעתי את הקריאה שלכם בקשר, אני יכול לעזור?" שוטרת ב': "אתה יודע לכתוב?" שוטר על אופנוע: "לכתוב מה?" שוטרת ב': "דוחות תנועה כאילו דה!" שוטר על אופנוע: "לא, אני למדתי רק כתיבה בסיסית. אני יודע לכתוב דנה קמה, קמה דנה, אבא, אמא ...דברים כאלו" שוטר א' ושוטרת ב' עם מבט של יאוש... ...המתנה מגיעה ניידת... שוטר ג': "איך אני יכול לעזור חברים?" שוטר א': "אתה יודע לכתוב דוחות תנועה?" שוטר ג': "לא, אבל ריבקה פה יודעת!" שוטרת ד' (ריבקה): " כן מה קורה כאן?!" שוטרת ב': "אנחנו צריכים מישהו לכתיבת דו"ח" שוטרת ד': "איזה דו"ח? ...דו"ח מס הכנסה???" שוטרת ב': "לא יא מעפנה! דו"ח תנועה!" שוטרת ד': "דו"ח תנועה?! אבל אני בכלל לא מבינה בדוחות תנועה!" שוטר א': "אוהוו! המוקדנית המטומטמת!" נהג סובארו: "אפשר אולי להתקדם עם זה? אני נורא ממהר" שוטר א' לנהג: "תגיד אדוני, אתה לא רואה שאתה מפריע כאן לשוטרים במילוי תפקידם! אולי תיקח כבר את הסוברו שלך ותיסע מכאן! אתה רוצה לקבל דו"ח???" נהג הסוברו נכנס מבולבל לאוטו ונוסע... שוטר א' פונה לשוטרים האחרים: "טוב אז מה עושים?" שוטרת ב': "אני מה זה רעבה! בא לכם מקדונלדס?" שוטר על אופנוע: "יאלה מתאים!" שוטר ג': "יאלה! להפעיל ת'סירנות! זזנו!"

זה מה שקרה באמת!

נכון? כאילו ברור שזה נכון!! ביי.. *איטלקי25S רעב לכמה שניצולים עם שומשום*

M.Z

New member
שו תוקם ועדת חקירה?

זאת ועדת החקירה בכבודה ובעצמה. באמת חשבת שעושים שם משהו אחר חוץ מהמתואר בתמונה?

john stockton

New member
יש פה כמה

השוטר עם הגב עלינו ועם הפנים לשוטרת בוהה לה בחזה ולא מסוגל לענות על כל שאלה שלה (שבטח קשורות במתפיזיקה ופוסטמודרניזם) ביותר מ-ההההממממההה השוטר הימני והעצור בוהים לשוטרת השנייה בתחת בזמן שהיא רושמת הערות בעניין של כמה המחשב פוגע בהוויה הקולקטיבית של המין האנושי, בעוד שהשוטר השמאלי עם הג'ל מעיר שזה לא המחשב שעושה את זה, כי אם תה ויצוסקי. אל תאשימו אותי לפחות ניסיתי

למעלה