דיון אקטואליה

שוקו בת

New member
דיון אקטואליה

בס"ד

אני רוצה לשאול אתכם שאלה שמציקה לי.

מה יש לכם לומר על קצבאות הילדים,

עכשיו שיאיר לפיד רוצה להוריד אותם מ 167 שקלים ל140 שקלים

זה יוצא 4.60 ליום? האם הוא יודע כמה עולה במבה??? או ארטיק? או בכלל כניסת חד פעמים לבריכה?

עונה לאקטואליה

יש גבול לכול תעלול,אני מבין שצריך מיסים,אבל בתור בן אדם עובד למה אני אמור לקבל מקסימום 4200שההוצאות מכפילים את ההכנסות והמיסים גבוהים עד בלי די?תעשו חשבון כמה מיסים משלמים אנשים,אם על אוכל אפילו בסיסי,ואם על תחבורה,ואם על חשמל מים גז וכ'וביגוד והנעלה?.שלא לדבר על שכירות שהיא כימעט 3/4משכורת,ואם ביביסיטרלילדים כי ההורים עובדים .
כמה כספים,וטעויות המדינה עושה ואנחנו משלמים?למה מורים כימעט 4חודשים בחופש שנתי ומקבלים משכורת ואילו אני בקושי שבוע בשנה?
בקיצור מדינה מושחטת

שוקו בת

New member
קומבינה מעולה, עוד מישהו??

בס"ד

אשמח עם תושבות חו"ל יכתבו לנו מה הן חושבות!!!!

בחו'ל יש ביביסיטר

ניתן עוד דוגמא לפני כמה חודשים ביטלו חוב של כמה עשרות מיליונים לערוץ עשר על חשבון מי?????,הרשות הפלסטינית חייבת למעלה מארבעים מילין שח לחברת חשמל על חשבון מי?בקיצור ניצול החלשים שזה ילדים זקנים ומישפחות שמכניסים 4000 שח בושה להם

ג נ 1958

New member
2 נקודות

ראשית, תזכרי שהרבה מהדברים ש"הופרחו באויר" כעת הם עזים שהמטרה היא להוציאם ברגע האמת לטובת דברים אחרים.

שנית, בפעם הקודמת שקיצצו את קצבאות הילדים, עשו חלוקה- הילדים שנולדו קודם הקיצוץ נפגעו פחות והילדים שנולדו אחרי הקיצוץ קיבלו פחות. ההגיון של המדינה היה שכאשר ילד נולד, היה להורים תחזית מסויימת ולא ממהרים לשבשה

אגב, יש בחקיקה דברים שיפגעו הרבה יותר מהקיצוץ בקצבאות הילדים. תחשבי מה תעשה העלאת המע"מ באחוז לכל סל ההוצאות שלך ו/או מה יקרה אם ירקות ופירות פתאום יתחילו לשלם מע"מ

אגב, הנקודה האחרונה לא תשפיע על הבת הפרטית שלי כי היא חיה על דיאטת "ש" מכירה? (שניצלים ושוקולד)

למעלה