דיון - אקס VS. ניו

ChilD SouL

New member
דיון - אקס VS. ניו ../images/Emo88.gif

נניח 1 - ועברתם\ן פרידה, אך אתם\ן עדיין מאוהבים\ות באקס\ית. נניח 2 - והכרתם\ן בחור\ה חדש\ה, יצאתם\ן כמה פעמים, לא הגדרתם עדיין את עצמכם כזוג, אבל בהחלט רואים עתיד יחדיו. נניח 3 - חוזר\ת לו\ה האקס\ית מהעבר ואומר\ת לכם\ן שהוא\היא עשה\עשתה טעות והיה\הייתה רוצה לחזור אליכם\ן ואתם\ן כמובן עדיין מאוהבים\ות בו\ה. האם הייתם\ן חוזרים\ות לאקס\ית או נשארים עם החדש\ה

לדעתי כל מקרה לגופו...

אני נוטה לא לחזור לאקסים. לא חושבת שאחרי פרידה זה יחזור להיות כמו שהיה, אבל אמן אם כבר לוקחים את הסיכון אז שיהיה יותר טוב

זכוכיות

New member
כמו שאמרה השדונת,

כל מקרה לגופו. אנחנו צריכים הרבה יותר פרטים כדי לתת תשובה חד משמעית. אני מאמינה שאם אני הייתי אוהבת, באמת אוהבת מישהו- לא הייתי מסוגלת לא לתת לו את הצ'אנס הזה. מצד שני יש לי איזה ג'וק בראש, אני לא מסוגלת להמשיך לאהוב באופן הזה ברגע שאני מגלה שזה לא הדדי. כלומר- כמו שקרה לי עם האקס האחרון, ברגע שהוא עזב (אחרי שנתיים וחצי), ולא משנה כמה אהבתי אותו קודם, זה פשוט נעלם לי לחלוטין, ולכן לא היתה לי בעיה להתחיל קשר חדש אחרי חודש ולסרב לתחינות ההתקמבקות שלו.

דנדוש20

New member
אם לסבתא היו גלגלים...

אני חושבת שמלכתחילה להתחיל קשר חדש מתי שיש לך רגשות למישהו אחר זו טעות ולא נכון לכל הצדדים. במקרה שתיארת, אם עדיין הייתי מאוהבת באקס, לא משנה כמה לא היה לי נעים מהבחור החדש, רוב הסיכויים שהייתי נותנת לו צ'אנס נוסף. הרגש לא היה נותן לי להחליט אחרת.

למעלה