דיון: אתם חושבים שמייקל היה חוזר לנוורלנד?

abigaillovesmj

New member
דיון: אתם חושבים שמייקל היה חוזר לנוורלנד?

מייקל היה נוהג להגיד שמה שמייצג אותו ואת מי שהוא זה נוורלנד. אחרי המשפט הוא אמר שלעולם לא יקרא למקום בית יותר - שזה סתם רכוש אך לא הבית שלו ושהוא לעולם לא יחזור לשם. ובאמת הוא לא חזר. אחרי המשפט הוא נסע בתחילה לבחריין, אחר כך לאירלנד, היה קצת בניו ג'רסי ואז בלאס וגאס וגם כשחזר לקליפורניה לא חזר לנוורלנד. מה דעתכם... אתם חושבים שמייקל היה חוזר בסופו של דבר? אחרי הכל מלבד הזיכרונות הרעים שהיו לו שם היו לו גם מלא זיכרונות טובים. זה המקום בו הילדים שלו גדלו. הוא כתב שם הרבה שירים ובכלל המקום עצמו הוא יצירה שלו.

spirit0805

New member
הלוואי והיה חוזר לשם...

כי המקום הוא באמת מי שהוא אני בטוחה שכשהוא החליט לא לחזור לשם הוא ממש בכה, כי גרמו לו לשנוא את המקום שהוא הדגל שלו, המקום שהוא פרי יצירתו המקום שלמרות כל מה שקרה לו יש בו הרבה זכרונות טובים שלדעתי עולים על הרעים בהרבה, אבל בגלל ההשפלה שעבר ועצם העובדה שהתייחסו לבית שלו בזלזול והרסו לו הכל כאילו לקחו בובת וודו שלו ודקרו אותה מכל הכיוונים, אני חושבת שאולי היה חוזר לטובת הימים ההם אבל אני בטוחה שזה עדיין היה מותיר בו צלקת. אני חושבת שאם היה חוזר לנוורלנד משהו בו היה מתייצב

לינה18

New member
לדעתי הוא בחיים לא היה חוזר לשם שוב

כי אחרי שמקום מסוים הופך לשלילי ומייצג עבור האדם משהו שלילי, זה לא משנה כמה דברים חיוביים היו שם קודם. אם הוא אמר שהוא בחיים לא יחזור לשם ולא עשה זאת, הוא גם לא היה עושה את זה, הוא היה קונה בית במקום אחר, כדי להתחיל דף חדש יותר אופטימי.

TheChamnon

New member

אני מאמין שאחרי כל מה שקרה לו, הוא כבר פשוט הרגיש לא שייך לשם יותר.

NmNl

New member
קשה להגיד אם הוא היה חוזר או לא..

אולי אם הוא היה רואה איך עדיין אוהבים אותו בסיבוב ההופעות זה היה מחזיר לו ביטחון והוא כן היה חוזר לשם..

למעלה