דיון בבית מוזאיקה באל-רמלה

NorthernStar

New member
דיון בבית מוזאיקה באל-רמלה

לרגל יום האסיר הפלסטיני בית מוזאיקה מזמין אתכם להשתתף בדיון בנושא האסירים הפוליטיים וזאת יום חמישי ה – 19.4.07 בשעה שבע וחצי בערב באולם בית מוזאיקה בעיר העתיקה רמלה רח' שפיק עדס מס' 20 משתתפים: * חבר הכנסת דב חנין *עו"ד תגריד ג'השאן – היועצת המשפטית בעמותה למען אסירות פוליטיות * עו"ד פואד סולטני – עו"ד העמותה למען האסיר נוכחותכם חשובה לבירורים: חורייה אלסעדי – רכזת בית מוזאיקה – 08-9248940

NorthernStar

New member
כנס בינלאומי בבילעין (המידע באנגלית)

Salam Friends I'm sending to you "Bili'n International Conference" program ...Its Next week as you see. your participatns is important!! Yours Khulood Badawi INTERNATIONAL CONFERENCE PROGRAM PLAN WEDNESDAY, 18 April 2007 time Activity Title 8-10 am Registration 10:00 The Palestinian National Anthem, Welcome & Greeting, Bil�in Popular Committee Representative of President Mahmoud Abbas 10:10 Opening Address: Mairead McGuire "Nonviolence � the way forward for the Human family". 10:30 Azmi Bishara 10:50 Luisa Morgantini 11:10 History of Bil�in�s Nonviolent Resistance Bil'in Popular Committee, Mohammad Khatib 11:30 Break 12:00 Stephan Hessel �The impunity of Israel and the responsibility of the international community in that issue" 12:15 Jean-Claude Lefort double standard particularly in the present situation in Palestine 12:30 Report & Panel from the Palestinian-Palestinian Conference on Non Violence. Mohammad Elias 1:45 Lunch 2:45 Amira Hass, Dr. Mustafa Barghouti Media 4:00 Break 4:15 Ilan Pappe, Omar Barghouthi Boycott, Divestment and Sanctions 5:30 break 5:45- 6:15 Final Remarks 6:15 Rest & Fun, Dinner with Families 8:30- 10:00 Films & Dabka INTERNATIONAL CONFERENCE PROGRAM PLAN, Day Two THURSDAY, 19 April 2007 time Activity Who is arranging it? 9:00 Welcome, Announcements 9:15 Jeff Helper, Mikado Warshofsky and Auri Avniri 10:30- 11:45 Panel: George S Rishmawi, Sam Bahour, Mohamed Shtaye Economic Independence 11:45 Break 12:15- WORKSHOPS: 1- Bil�in Development 2- BDS 3- BDS 4- Media 5- Pal-Isr Joint Struggle [Hanna & Mohammad] 6- Palestinian Recommendations from the Palestinian conference 7- Palestinian Recommendations from the Palestinian conference 8- International experiences in Boycott, Divestment and Sanctions 2:00 Lunch 3:00 Country Meetings 4:00 Palestinian, Israeli, International Nonviolence Trainings 6:30 Closing 7:00 Rest & Fun, Dinner with Families Third Day: Friday April 20th 2007 Friday Morning: Meetings with Bil�in Popular Committee 1:00 Action

NorthernStar

New member
כל האסירים הפלסטינים הם אסירים פוליטיים

שנמצאים בבתי הכלא הישראלים, עוברים עינויים, נמנעות מהן זכויות אדם בסיסות (בניגוד גמור לכל אמנה בינלאומית) - וזאת משום שהם משתתפים בהתנגדות לכיבוש. הכיבוש וצבאו הם אלו המשתמשים בטרור, לא אלו המתנגדים לו.

Wing Chan

New member
לפוצץ אוטובוס זה לא טרור? זה כן.

להכות ילד פלסטיני במחסום זה לא טרור? גם זה טרור. עכשיו, צריך להבדיל בין אסירים פוליטיים שנכלאו בגלל פעילות פוליטית, לבין אסירים עם דם על הידיים ו\או שתכננו פיגוע כזה או אחר או סייעו לו, ואיתם אני לא ממש מזדהה, בלשון המעטה.

doresh shalom

New member
את מתבקשת שלא

לפרסם הודעות אשר משתמעת מהן תמיכהבטרור, הודעות כאלה תמחקנה. (ורק כדי להבהיר - תמיכה ב"התנגדות המזויינת" הפלסטינית היא תמיכה בטרור

בתור שמאלני כבר עשרות שנים

שחטף מכות מכהניסטים בהפגנות וספג קללות ממתנחלים- את מחליאה אותי. הנהלת הפורומים לא מצאה בדברייך עבירה על החוק. אין שום עבירה על החוק גם בטבילה במי הקישון, אבל אם תעשי זאת אל תעמדי לידי, יא מסריחה. מי שפוצץ אוטובוס שעליו אזרחים, ולא משנה מה מניעיו, הוא רוצח. את יכולה לטעון שהרג חיילים הוא פעולת התנגדות לגיטימית, אבל הרג אזרחים לא- אחרת תצטרכי להצדיק גם הרג של אזרחים כאשר מפציצים בית של מבוקש בעזה.

אנטוליו

New member
../images/Emo2.gif מה, הרחת אותה ומצאת שהיא מסריחה?

אנשים אף פעם לא מריחים את סירחון של עצמם, אלא רק של זולתם.

stella marris

New member
שוב הפצת שקרים

הנהלת הקומונות לא אומרת כמו שאת מנסה לספר שלפוצץ אוטובוס זה התנגדות לגיטימית ובניית גדר כדי למנוע פיצוץ אוטובוס זה טירור

כלומר...איש השלום הגדול ביותר

והשמאלני ביותר הוא "לוחם החופש" ה"מיואש" הפלשתיני המקריב את גופו וחייו למען המטרה הנעלה של פיצוץ ילדים יהודים באוטובוסים/מסעדות...אחרי הכל הוא נלחם בדיכוי והכיבוש..."אין לו ברירה"... נו מתי את מתחילה עצומה למען פרס נובל לשלום לחלאד משעל? אולי זה יביא את השלום!

אנטוליו

New member
אני לא זוכר שהופיע כאן אי פעם גוטרמן.

לעומת זאת, מעניין אותי לאן נעלם יוסף שורץ. נסע לוונצואלה או לקובה?

InDaHouse

New member
יוסי שוורץ קיים - כותב בקומונה שלו

יש לו טענה די נכונה שיש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם והכותבים בפורומים של תפוז אינם משתנים ואינם משנים את עמדותיהם. הפורומים הם כלי למי שטרם גיבש את עמדותיו בכל נושא - כמוני למשל. למדתי המון מן ההתכתבויות וכעת גם אני מרגיש שמיציתי.

Ootch

New member
למה לא נערך שום דיון דומה

לגבי החטופים הישראלים, שמוחזקים בתנאים שאף אדם נורמלי לא מסוגל לתאר (אם הם בכלל עדיין בחיים) וזאת למרות שלא ביצעו שום פעולת טרור? זה פשוט מגוחך, את מציגה כאן רוצחים שפלים בתור קורבן אומלל, שמדינת ישראל מתנכלת לו ומענה אותו ללא כל סיבה. מה גם שחוץ מסיסמאות תפלות לא מצאתי שום מידע אינפורמטיבי בהודעה הזו לגבי הסוגיה שהעלית.

היא חושבת שהיא שמאל אמיתי ואתם סתם ימנים

כי את ציונים. היא לא שמאל, היא טרול תימהוני ומתנשא, לא יותר. ניתן למצוא כמוה גם בצד הימני של המפה כאלה שרוקדים על גבעות נדחות ומתנהגים כאילו הם דמות מהתנ"ך. הצד הימני אולי מפעיל אלימות פיזית גדולה יותר אך גם הצד השמאלי מסוכן לא פחות מאחר ויש להם קול חזק יותר באקדמיה ובתקשורת מאשר לתימהוני הימין. בקיצור בכל הקשור לקנדית, איזה כיף שיש חופש ביטוי במדינת ישראל (באר), ושניתן באמצעותו לתמוך בטרור, להסית ולקרוא לישראל "גזענית" ו"אפרטהייד" (לירוק אליה). דמוקרטיה במיטבה...

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifכאדם שהולך נגד הזרם אני מכבד

כל נון קונפורמיסט בעל דעות לא מקובלות, כי הרי אני יודע שלרוב בני אדם אין דעת עצמית והם מאמינים בצורה עיוורת במה ששוטפים להם את המוח מילדותם. אני מוכן ללמוד מכולם ואפשר ללמוד הרבה על הסכסוך הישראלי- פלסטיני מהקישורים בתוך הכרטיס האישי שלה. מישהו יודע איפה יוסף שורץ ולמה הוא פתאום הפסיק לכתוב כאן? גם ממנו למדתי כמה דברים מעניינים.

הילדגרד

New member
תשאל אותו בקומונה השוממת שלו

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=18249 נדמה לי שהוא עדיין מנהל דיונים רק באתר של מחסום האתר של הגדה השמאלית הוא אתר מנוטר ואין טעם להיכנס אליו הארכיון של בנק"י נסגר פורום ערבים גירש את כל היהודים שהם לא אנטיציונים מה שאנחנו רואים שהשמאל העקבי מחד"ש שמאלה ויתר על ציבור הגולשים ברשת

למעלה