דיון: בוקסרים!! (לבנים בעיקר...)

StagaDish

New member
דיון: בוקסרים!! (לבנים בעיקר...)

ישנם המון סוגים וגדלים של בוקסרים.. נכון? נכון! אבל כולנו למדו להכיר את הסוג עם הפתח מקדימה.. וגם שם ישנם מלייאן סוגים.. עם או בלי כפתורים.. צדדים.. וכו´ וכו´ וכו´... האם החור הדפוק הזה אכן שימושי?!?! לא יותר קל להוריד הכל ולהתשין- מאשר להתחיל לחפש אותו (לא שיש לי בעיה למצוא את שלי!!!) להוציא.. ולהזהר מפשלות???? (ואם יש כפתורים.. אז בכלללללללללללל)... הביעו את דעתכם!! בנות, יש דעות? יאללה.. תצטרפו גם אתן!

Starway

New member
לא נראה לי...

לפי דעתי פיספסת את כל התפקיד של החור הקדמי!!!! אתה לא אמור להשתין דרכו!!!! זה לעיצוב ולנוחות... אני חושב... אני אישית אף פעם לא השתנתי דרך החור... זה מתכונת לטיפה בתחתון בדוקה... פשוט תוריד הכל... אל תתעצל.. זה ימנע שאלות מטמטמות ופאדיחות בעתיד..

StagaDish

New member
חח.. אחי..

העיקרון הוא השתנה מהירה.. תבדוק היסטוריה.. החור הזה לא טוב לשום דבר אחר חוץ מהשתנה מהירה.. או סתם נפילה של ה... מחוץ לתחתון (ולפעילים בינינו.. לקוייקי!)... אז.. המשיכו להביע את דעתכם! הסקרנות גוברתתתתתתתתתתתתתתתתת!

DreamS_HunteR

New member
אולי זה באמת בשביל הפעילים..

מבחינה מינית...

Starway

New member
בולשיט...

איזה קוויקי ואיזה בטיח... האם אתה כל כך ממהר שאתה לא יכול להוריד את התחתון??? כאילו ז בדיוק שניה... נ.ב למה שיעשו את ז בכוונה לנפילה החוצה של ה--- הרי זה הכי מעצבן שזה קורה!!!

DreamS_HunteR

New member
אם לומר את האמת...

להוציא אותו (אותו..את ה---) לוקח יותר זמן מאשר להוריד את התחתון.. טוב, לא בדיוק כולם
(תלוי בגודל
) חחחחחח

האאאאמ האאמממ

עובדות חשובות אתם מעלים פה...... אני בתור אחת שממש לא מבינה בבוקסרים מסכימה עם השיטה של כפיר נשמע לי הכי נוח..... או שתשימו חוטיני..... פשוט וקל

DreamS_HunteR

New member
סתם בשביל הכיף, ובשביל לא לפתוח

עוד הודעה חדשה
קיראו בדיחה ששלחו לי עכשיו.. איש אחד נפטר והתייצב לפני בוראו. "לאן תרצה להגיע גן עדן או גיהנום?", שואל האלוהים. "אפשר להתרשם?" מתענין האיש. אלוהים מראה לו את גן העדן בתחילה,"מאוד משעמם פה" התלונן האיש, ואז אלוהים מראה לו את הגיהנום שם הוא רואה חתיכות שקורצות לו ומנופפות בידיהן. אומר האיש לאלוהים: "תעניש אותי! הייתי ילד רע!". האיש נשלח לגיהנום ומיד מתלבשת עליו חתיכה בלונדינית, עם חזה מושלם ורגליים ארוכות וחטובות. אחרי חצי שעה של מזמוזים ופינוקים של הבלונדינית, האיש המיוחם משכיב אותה, מושך ממנה את המיני, קורע לה את התחתונים ואז הוא שם לב שאין לה איבר מין! "מה זה צריך להיות!" נדהם האיש, עונה לו הבלונדינית: "ברוך הבא לגיהנום".

numerw

New member
חוטיני? בוקסרים! דיון!

הנה דיון :) טנגה,חוטיני וכל אלה פוגעים לכם בביצים אנשים! אל תעשו את זה לעצמכם! אתם צריכים אותן עוד הרבה שנים נכון?(לפחות רובנו אני חושב , גם אתה גיל!!!) למה לשים חוטיני? זה לא נוח זה יותר גרוע שכחו מזה גם חבל על התחת. גיל החור בבוקסר הוא אפקטיבי אבל אם נוח לך תשתמש בו כמו שצריך אם לא פשוט תתעלמם ממנו.. בקשר לקווקי זה לא עוזר איש:) שכח מזה
רון בהודעה מטעם FOX וחנויות בגדים להלבשה תחתונה

למעלה