דיון בנוגע לפורומי ה"קלאב פוט" הקיימים ובקשה
שלום לכולם,
אני רוצה להעלות נושא שאני חושבת עליו לא מעט בימים האחרונים -
לפי מיטב ידעתי יש היום שני פורומים בארץ שמיועדים להורים לילדים שנולדו עם ק"פ - בתפוז ובפייסבוק (אני חברה בשניהם ואני יודעת שכמוני יש לא מעטים).
כפי שאני רואה את העניין לקבוצה בפייסבוק יש שני יתרונות: 1. העובדה שהקבוצה היא סגורה, כלומר רק אנשים שקיבלו אישור יכולים להיות חברים בה, וסביר להניח שמי שהנושא לא נוגע אליו לא יגיע לקבוצה כלל. 2. זמינות. רוב האנשים גולשים גם ככה בפייסבוק ובקלות רואים אם יש התחדשות כלשהי בקבוצה (מישהו שאל משהו\העלאה משהו וכד').
לפורום בתפוז יש את היתרונות שלו והראשון שבהם (ושוב, כפי שאני רואה את זה) הוא המהירות בה הורים שפוגשים לראשונה את המושג קלאב-פוט יכולים להגיע אליו. כשהורה חדש בתחום מקיש בגוגל "קלאב-פוט" התוצאה השניה שהוא מקבל היא הפורום בתפוז. ככה רובנו הגענו הנה. חוץ מזה בפורום בתפוז יש המון חומר שהצטבר במרוצת השנים בנוגע לנושאים שונים, שאפשר לקשר בקלות (סוף סוף למדתי לעשות את זה
) לשאלה כתוספת או במקום (לפעמים) לדיון.
מצד אחד יש הרבה חפיפה בין שני הפורומים ומהצד השני לכל פורום יש את הנישות שלו.
והבקשה
חשוב לי שנמשיך לתחזק גם את הפורום בתפוז קצת יותר ממה שקורה בו כרגע. גם כדי שתהיה קבוצה פעילה שיכולה לתת מענה להורים שנפגשים לראשונה עם המונח ק"פ וגם כדי להמשיך ולתחזק את הקהילה החביבה והתומכת שנוצרה פה. אפשר בהחלט להפנות הורים צעירים שמגיעים הנה גם לקבוצה בפייסבוק, הרי בסופו של דבר המטרה של שני הפורומים היא אחת - תמיכה.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין
שיהיה ערב נעים
נבט
שלום לכולם,
אני רוצה להעלות נושא שאני חושבת עליו לא מעט בימים האחרונים -
לפי מיטב ידעתי יש היום שני פורומים בארץ שמיועדים להורים לילדים שנולדו עם ק"פ - בתפוז ובפייסבוק (אני חברה בשניהם ואני יודעת שכמוני יש לא מעטים).
כפי שאני רואה את העניין לקבוצה בפייסבוק יש שני יתרונות: 1. העובדה שהקבוצה היא סגורה, כלומר רק אנשים שקיבלו אישור יכולים להיות חברים בה, וסביר להניח שמי שהנושא לא נוגע אליו לא יגיע לקבוצה כלל. 2. זמינות. רוב האנשים גולשים גם ככה בפייסבוק ובקלות רואים אם יש התחדשות כלשהי בקבוצה (מישהו שאל משהו\העלאה משהו וכד').
לפורום בתפוז יש את היתרונות שלו והראשון שבהם (ושוב, כפי שאני רואה את זה) הוא המהירות בה הורים שפוגשים לראשונה את המושג קלאב-פוט יכולים להגיע אליו. כשהורה חדש בתחום מקיש בגוגל "קלאב-פוט" התוצאה השניה שהוא מקבל היא הפורום בתפוז. ככה רובנו הגענו הנה. חוץ מזה בפורום בתפוז יש המון חומר שהצטבר במרוצת השנים בנוגע לנושאים שונים, שאפשר לקשר בקלות (סוף סוף למדתי לעשות את זה

מצד אחד יש הרבה חפיפה בין שני הפורומים ומהצד השני לכל פורום יש את הנישות שלו.
והבקשה

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין
שיהיה ערב נעים
נבט