דיון בנושא: אליסה והולי

always be me mc

New member
דיון בנושא: אליסה והולי../images/Emo24.gif

הרקע: אליסה והולי נפגשו לראשונה על הסט של מכושפות שם לפני כ-8 שנים הן התחילו לשחק אחיות אך עם הזמן השחקניות העידו על עצמן שהן כמו אחיות במציאות ואף נראו פעמים לא מעטות מחוץ לסט של מכושפות. בשנתיים האחרונות ומאז בואו של פינלי ועכשיו גם ריילי אדוארד(הילדים של הולי) נראה שאליסה והולי מופיעות הרבה פחות ביחד. הפעם האחרונה שזכור שראינו אותם היה מאחורי הקלעים של הפרקים האחרונים
עכשיו השאלות הן:
האם אתם חושבים שמשהו קרה ביניהן שהן התרחקו ככה או שזה טבעי?
למה אתם חושבים שזה קרה?
אתם מתגעגעים לראות אותן יחד באירועים?
האם אתם מאמינים שאליסה והולי בכלל מסוגלות להישאר חברות גם 8 שנים לאחר סיום מכושפות? כל הדעות והמחשבות בנושא לפה

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

לפי דעתי מן הסתם הולי תשתנה שיש לה ילדים...ועוד תינוקות כי רוב הזמן היא מקדישה להם ולבעלה...ומי אמר שאליסה לא באה לבקר?לא הכל אנחנו יודעים..אין סיבה שייקרה משהו הן לא נראות הטיפוסים שיריבו ויפסיקו לדבר..בכל זאת לא זורקים לפח 8 שנים! בטח שאני מתגעגע לראות אותן ביחד ולא רק באירועים..הלוואי שנראה תמונות בסגנון שראו את שאנון הולי ופינלי ביחד...ובדניון פרוע את רוז שאנון אליסה הולי פינלי וריילי עושים ברביקיו חחח וכמו שאמרתי 8 שנים לא זורקים לפח..וכמו שלפםני מכושפות הולי ושאנון היו חברות 7 שנים ועם חישוב נכון עוד מעט 16 שנים חברות אז גם אליסה והולי ישארו..מי יודע מה הן עושות ביחד? גם אליסה עסוקה בפרוייקטיםש לה ואם הסדרה תצליח אולי היא תזמין את הולי לתפקיד אורח...

FRIENDSforever

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

האם אתם חושבים שמשהו קרה ביניהן שהן התרחקו ככה או שזה טבעי? לדעתי, זה חפירה קצת..כי זה לא עניינו ויכול להיות שלא "תפסו" אותן יחד לאחרונה...ואם הן באמת התרחקו, אז זה טבעי. למה אתם חושבים שזה קרה? משום מה, נגמרה הסדרה, הן הפסיקו להתראות כל יום... אתם מתגעגעים לראות אותן יחד באירועים? בטח! האם אתם מאמינים שאליסה והולי בכלל מסוגלות להישאר חברות גם 8 שנים לאחר סיום מכושפות? בטח שכן...יש לי חברות שאיתי מאז שנולדתי...

עונה

האם אתם חושבים שמשהו קרה ביניהן שהן התרחקו ככה או שזה טבעי?
לדעתי לא,פשוט היו הרבה אירועים ולדעתי הם ממשיכות להיפגש,אני די בטוחה שבלידה ואחרי הלידה היא התקשרה לאחל
או סתם אחר כך באה לבקר..וגם ביומלדת אולי הולי לא יכלה להגיע אבל היא בטח התקשרה
למה אתם חושבים שזה קרה?
אני חושבת שעם סיום הסדרה הבנות לא נפגשות כל כך הרבה כמו פעם..אבל לדעתי הם ממשיכות להיות בקשר
אתם מתגעגעים לראות אותן יחד באירועים?
בהחלט...הולי ואליסה שולטות
האם אתם מאמינים שאליסה והולי בכלל מסוגלות להישאר חברות גם 8 שנים לאחר סיום מכושפות?|בהחלט..אפילו אני עם חברה מהיסודי שומרת על קשר אז אנחנו לא נפגשות 365 ימים בשנה אבל אני בהחלט מדברת איתה פעם בשבועיים או קצת פחות

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo9.gif

האמת בהתחלה חשבתי שהן התרחקו אבל אתם צודקים זה שלא רואים אותן ביחד זה לא אומר שהן התרחקו ויש דברים שהמצלמה לא תמיד תופסת וגם הולי לא יכולה כעת עם 2 ילדים להרשות לעצמה לבלות באירועים כמו פעם אז אני מקווה שלא קרה משהו ביניהן וגם אם הן התרחקו טיפה אז זה טבעי בגלל הילדים והרבה מאוד פרוייקטים שאליסה לקחה על עצמה
(בהתחלה הבגדים->ואז הסידרה->סרט) שלא נדבר על העובדה שהיא רוצה זמן לעצמה בשביל להבין את מה שהיא רוצה ואולי גם למצוא חבר כפי שעשתה ובטח גם הולי מנסה למצוא את עצמה אחרי הכל מתי ב-8 השנים האחרונות היה להן מספיק זמן כדי לעשות זה? ברור שעכשיו זה זמן טוב להרגע קצת ולהתחיל לחשוב על המשך(אצל אליסה זה מתבטא בקריירה ואולי גם החבר ואצל הולי זה יותר המשפחה והבעל
)
כפי שציינתי אם נוצר טיפה ריחוק זה בגלל העבודה של אליסה, ההורות של הולי והעובדה שאפשר לאהוב אחד את השני מבלי להיות דבוקים זה לזה בכל יום בשנה כלומר... מסיבות טבעיות לחלוטין
ברור שאני מתגעגעת לראות אותן באירועים! הן הכי שוות כשהן ביחד
אם אליסה הצליחה לשמור על קשר במשך כל השנים האלה עם טוני וג'ודית לייט אז היא בהחלט יכולה לשמור על קשר עם הולי
אוקי הדיון הזה הצליח להרגיע אותי בנוגע למצב שלהן בתור חברות
ובעיקר התשובות המעניינות שלכם אז
הוליסה לנצח!
ולשם הנוסטלגיה

עונה

האם אתם חושבים שמשהו קרה ביניהן שהן התרחקו ככה או שזה טבעי?: זה טבעי כמו שאמר אדם היא אחרי לידה ויש לה ילדים אז זה טבעי שהיא תהיה עסוקה. למה אתם חושבים שזה קרה? שוב את אותה סיבה שכתבתי מעל. אתם מתגעגעים לראות אותן יחד באירועים? רק באירועים? בהכל האם אתם מאמינים שאליסה והולי בכלל מסוגלות להישאר חברות גם 8 שנים לאחר סיום מכושפות? : כן אבל יותר משמונה זה תלוי בהן האורך של שנים של חברות.

למעלה