דיון בנושא בערוץ 1

דיון בנושא בערוץ 1

שווה מחשבה: אלימות נגד נשים הבמאית צוריה ענת, שביימה ארבעה סרטים העוסקים באלימות נגד נשים בחברה החרדית, תשוחח עם שרה אינפלד – חסידת גור לשעבר, שנמלטה מהחברה החרדית האלימה, לדבריה. עורכת: אילנה דרוקר 24.11.09 - 23:00 אפשר לצפות באתר של רשות השידור.
 
החברה החרדית האלימה?

לא הגזימו קצת?תאמינו לי שאני מתעב את החברה החרדית לא פחות משרה איינפלד, אבל לומר שהחברה החרדית אלימה,נשמע קצת מוגזם לדעתי.
 
גם אני מתייחסת אחרת אל אותם הדברים

שהיא העלתה. אבל זו נקודת הראות שלה. אלה החוויות שלה. ואני מכבדת את רגשותיה, כפי שאני מכבדת גם את רגשות הנשים הנאמנות לקו הזה.
 
איזה קטע..

המראיינת שואלת: איך הצלחת לרכוש השכלה? שרי קולטת שהיא עולה כאן על מוקש - הרי כל ההשכלה שלה הגיעה היישר מכיסם של הוריה, שאמנם איימו עליה בחרם אם תילך לאוניברסיטה אבל תחת זאת שילמו עבורה אלפי שקלים בחודש למימון לימודיה - אז היא בוחרת להגיב כך: את חושבת שזה השכלה בכלל?? בסוף מתפשרים השניים כל כך שהידע האינטלקטואלי המדהים נובע מקריאת ספרים - נושאי עונשים וחרמות אף הם, כמובן, וששיא הצלחתה הוא בבלוג הגאוני.. נו שוין-
 
דעתי

מגעלים אותי החסידים האלה שהפגנוצת של אינט הרביצו לאישה לאישה מרביצים גועל נפש
 
נכון

וגם מגעיל מאוד כל האנשים שמרביצים לבחורות ולנשים ולכל אדם בין אם הם חילוניים בין אם הם ערסים ובין אם הם חסידים,מה זה קשור?בגלל זה לומר שכל החברה החרדית אלימה?
 
כנס

לא התכוונתי להכליל אם זה יצא ככה סליחה וכל מי שמרביץ לנשים זה מגעיל
 
למעלה