טוב, אני אענה חח
קודם כל טעיתי בהודעה למעלה, התחלפו לי המילים משום מה, זה כמובן צריך לדעת להפריד**
חח אז ככה, פתחתי את ההודעה רק בגלל שאני בעצמי מתקשה להחליט האם הדמויות פה הן הטובות או הגרועות, או אלו השחקנים. ברור לי מאוד שדמות טובה זו דמות שכתובה טוב ובו זמנית השחקן יודע להעביר אותה, אין ספק. בואו נגיד שלא מצאתי רוב מוחלט כאן של דמויות שכתובות טוב, ותכלס אני אישית גם לא מרגישה שהשחקנים מצליחים להרים את הדמויות. נתחיל מזה שלדעתי איתן וגלי כדמויות לא מצליחות להחזיק את כל הטלנובלה ולהקרא הדמויות הראשיות. ברור שיש להן סיפור, ועבר, ועתיד והרבה סיבוך, אבל אני לא מרגישה בהן עומק, זו הבעיה. הכל שבלוני שכזה חח גיא לואל שחקן חביב, לא הכרתי אותו לפני זה והוא די זורם בדמות, אבל בכללי הם לא מרקיעים שחקים. בקשר לדמות הרעה, כמובן שאין פה את המכשפה האולטימטיבית של הטלנובלות. זה יותר סוג מישהו שמנסה להיות רעה, לא הולך לה, אז מביאים כמה מכשפות קטנות מהצד. שירה אמורה להיות כאן הרעה. נקודה. גם שהם מנסים להציג את הצד האנושי שלה זה יותר פתאטי ולא אמין, צר לי באמת. שוב לא מצליחה להבחין האם זו הדמות או השחקנית. בגדול הדמות לא כתובה טוב, כי בדמות כתוב לבכות כל שניה ואז פרץ רוע לבכות לבכות לבכות ואחרי שנתיים כאילו לשכנע את איתן. לא הולך! שימי היה דמות לא קשורה בעליל בהתחלה, ואני לא מבינה למה נתנו לו כזה חלק עכשיו בטלנובלה. הכל נראה כל כך מקרי ולא מציאותי שבא לבכות מהגיחוך. הוא נופל משום מקום, לא יודע כלוםםםם ופתאום יש לו תוכנית מסודרת ביום העצמאות וכך וכך וכך. ובמקרההההה גם האנה הזו מדברת איתם על יום העצמאות. צר לי, לא הולך. וזה שלא שהם לא יודעים להיות מתוחכמים כאן, זה פשוט נראה לי שרצו לקדם את הדמות של שימי אז נתנו לו להיות כאן המוח הרע שמאחורי התוכנית. שוב, לא עובד. מרב בן בסט היא אחת הדמויות הטובות והמובילות פה, צופית שיחקה בכלל בכלל לא רע. באמת שראו את קווי האופי של הדמות, את כל הדפוס התנהגות שלה, כמה שהוא רע מגעיל גועל נופש בקיצור, מחפשת לדרוך על האחרים, היא עשתה את זה מושלם. הדמות הלכה עם זה עד הסוף, וכך צריך להיות.
חייבת לציין גם את אנה כדמות טובה. פה אני יותר אציין את השחקנית, אני לא מכירה אותה, אבל הדמות כל כך מלוקקת שזה אדיר. כל ההתרפסות והמילים היפות והליקוקים, הכל דביק כל כך אבל היא עושה את זה פשוט מצויין. אם שונאים אותה, היא עשתה את העבודה שלה. הדמות מעולה ולדעתי השחקנית אפילו עושה אותה יותר. גם בלי הרוע היא משמשת כחלק המעניין והפלפלי שבפרקים, אני אהבתי. גידי הוא דמות מאוד בנאלית, לא מתאמצת יותר מדי, חיוור מאוד עם הרבה בעיות. הדמות הרגילה שחייבת להיות. את דניאל והחבר'ה לא אהבתי במיוחד. היא אומנם צד חשוב פה בעימות, אבל לא משמעותית מדי. אני מאוד אוהבת את הדמות של ריקי. והאמת הכי חבל לי שכזה ברור שלא יכול להיות לה סוף טוב, בכל זאת גרמה כאן לשני אנשים למות..... אבל אני אוהבת את הדמות. השחקנית פה מעולה לדעתי. היא מעבירה משהו רך ואימהי כזה מצד אחד, ומצד שני משהו מאוד חזק ואיתן ואגרסיבי. היא דמות מעורבת מאוד, חזקה מאוד, חבל שהיא דמות די שולית. עכשיו אלה. שמעו, הדמות די דפוקה. חח מגעילה ביצ'ית רק כסף בעיניים שלה הכל מלוקק, נו, ברור. אבל הי, השחקנית לדעתי לא רעה בכלל. חייבת לציין שבאופן אובייקטיבי היא מחזיקה את הדמות לא רע, ולא בטוחה שזה כזה פשוט לשחק את זה.
אני אציין בקצרה את מלכה ותחייה. תחייה- דמות אדירה שחקנית עוד יותר, כל כך! היציאות שלה במקום שחבל על הזמן. מלכה- לא הצלחתי להבין את הדמות לעומק, אני אוהבת את הספונטניות שבהגשה של השחקנית. הטון דיבור, הצחקוקים כאלה, משהו שנראה זורם עם הדמות. למדתי לאהוב.
חח כתבתי מלא ועדיין לא הקפתי את כל הדמויות. אני מחכה לתגובה שלכם. עדיין לא הצלחתי להכריע.