דיון בנושא התקרית השערורייתית בUFC 74

Alon316

New member
דיון בנושא התקרית השערורייתית בUFC 74

בUFC 74 היה קרב לרנאטו סובראל נגד דייויד הית'. בסופו של הקרב רנאטו (הידוע בכינויו "באבאלו") ניצח בחניקת אנקונדה בסיבוב השני. דייויד נכנע ולמרות זאת, באבאלו המשיך בחניקה עוד 4 שניות (מהלך לא חוקי) כנגד הוראות השופט (סטיב מזאגאטי) שהפסיק את הקרב וניסה להפסיק את החניקה באופן פיזי אך לשווא. האולם התמלא בקריאות בוז, ורנאטו הסביר את הפעולות שלו בכך שדייויד קילל אותו והוא צריך ללמוד לתת לו כבוד. כעונש, הוועדה האתלתית של נבאדה קיצצה את שכרו של סובראל מ50,000$ ל 25,000$ והוא שוחרר מהחוזה שלו מהUFC. איך אתם הייתם מגיבים במקום דיינה? האם לדעתכם התגובה היתה נכונה? מוגזמת?

התגובה בהחלט נשמעת נכונה

מה זה "ללמד לתת לו כבוד"? זה לא כלא, או צבא, או חדר ההלבשה של WWE. אנשים יכולים להיפצע באופן רציני אם ממשיכים עם הנעילה. בהחלט התנהגות לא ספורטיבית ואין לה מקום באוקטגון.

טוב שנזכרנו לדון בזה, 5 חודשים אחרי ../images/Emo6.gif

לדעתי העונש שהוא זכה לו היה נכון בהחלט, למרות שאני חושב שכן היה צריך להיעשות משהו בנוגע לסתימת הפה של הית', רק לא באוקטגון- זה מוציא את כל הכבוד והספורטיביות מהספורט ומעצים את הסטריאוטיפ שזה קרב תרנגולים אנושי אשר מתחרים בו חסרי מוח שנהנים ללכת מכות.

JayneCobb

New member
מוצדק בהחלט

אין שום הצדקה למה ש"באבאלו" עשה... כבוד או לא כבוד...פה או לא פה באחיזה כמו שהייתה נעולה על הית',שניות ספורות יכולות להיות הבדל בין חנק,עילפון ואפילו מוות.... ולא איכפת לי איך הוא קרא לאחותו של באבלו...אלו הדברים שמביישים את הספורט,ואין להם מקום,נקודה,סוף.

Burger4

New member
התגובה היתה המינימום

מה זה מוגזם ? הוא חונק בן אדם ולא משחרר את האחיזה ? מה זה בדיחה ? מהר לזרוק אותו וטוב שעשו זאת, מקווה גם שלא יקבלו אותו בארגונים בכירים אחרים

באסטר1

New member
הייתי נותן לו הפסד טכני

כמו שבכדורגל אתה יכול להוביל 5-0 אבל יש לך 5 אדומים אז אתה מפסיד בכל זאת טכני 2-0 גם פה , הוא כבר ניצח אבל לא עזב אז הפסד טכני וככה הכבוד שלו שהיה כל כך חשוב היה נפגע ואז היה קרב חוזר בטח. אבל במקרה שהייתי מנהל לא הייתי רוצה בנאדם בעייתי כזה שיכול להרוס אירוע אם קצת בעיות בכבוד (תחשוב אם זה היה נגמר במוות..היה הורס לUFC הרבה אוהדים ואת האירוע עצמו)

sandman2

New member
מוצדק לחלוטין

עם כל הסימפטיה שיש לי לבאבאלו ויש לי הרבה כי לדעתי הוא מוכשר מאוד ומוסיף צבע לארגון, יש קוים אדומים שלא עוברים אותם! מה שהוא עשה היה יכול להגמר בפציעה ובמקרה הרע גם במוות ולכן בספורט המכובד הזה אין מקום לשערוריות כאלה ובצדק עשו שהעיפו אותו מהUFC.

למעלה