דיון בנושא מכת הסמים

taxi555

New member
דיון בנושא מכת הסמים../images/Emo67.gif

היי ולילה מצוין לכולם!!
כהרגלי מאז שהצטרפתי לפורום המאד מעניין הזהתודתי לאלי פלס|אני יציע נושא חדש לדיון והיום דיון בנגע הסמים בקרב הנוער והצעירים שלנו במיוחד מה דעתכם על 1.א. עישון גראס ב.לקיחת כדורים למיניהם כגון אקסטזי וכו´ ג. סמים קשים כמו הרואין וקוק וכו´......ד. מכת האלכוהול אצל הנוער בימינו ולשאלה המתבקשת והאם גם אתם חושבים שהבעיות האלה באמת כמעט לא קימות בציבור "החרדי"{בציבור הדתי זה כבר קיים לדאבוני הרבה(אמנם בכמות פחותה יחסית לציבור החילוני)} והאם בכלל סמים ואלכוהול זה רע או שניתן לשמור על שפיות מסוימת ע"י הכנסת הגבלות שונות לצד היתרים שונים{כגוןהתרת גידול עצמי מעל גיל 18 אבל איסור מוחלט על מכירה וכו´}
בתודה לכולם !!! וחבר´ה תחזירו תשובות ענייניות לא לפחד מלהביע דעה הרי אנחנו במדינה חופשית
ביי

איך זה קשור לפורום?

זה נושא שמתאים יותר לפורום אקטואליה (54). (כן, ראיתי את ההקשר בין החרדים לדתיים לחילונים, זה נראה לי קלוש) בכל מקרה - אני בעד זכויות הפרט, שזה כולל סמים קלים, זנות, אישפוז בכפייה, ועוד, ועוד. אבל כל זה בתיאורייה (הקשר) כי אנחנו לא באמת מדינה דמוקרטית וחופשית. >ספל חמאה הצביעה עלה ירוק<

taxi555

New member
נראה לי שאם תתעמק קצת בבעיה!!!

אז תראה שזה מאד קשור עדיין זה קשור לחינוך החרדי שיש לחלקנו הגדול זכרונות מרים ממנו לפחות לפי מה שאני קורא בפורום כאן אז נא להיות אובייקטיבים ולהסתכל על כל התמונה בכללותה

adam222

New member
אין סמים, אין פיגועים... |אזיקים|

אני נגד סמים מכל סוג \ צבע \ קל \ קשה... אני בעד אלכוהול במידה נאותה... >אדם מייצג ת´חוק בפורום וממלא תפקידו נאמנה<

חרדית

New member
משהו טוב!../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

אוקיי הנה משהו שאפשר בהחלט לאמר שהציבור החרדי טוב בו. אתם לא יכולים להתוכח נגד זה כי זה ברור שיש שפחות סמים לא שזה לא קים אבל ממש באחוזים מועטים. בבתי הספר בכלל לא מכירים בדבר הזה ואין אפילו מודעות שזה קים. זאת בכלל לא בעיה על הפרק. אפשר לתרץ את זה בהרבה דברים שזה לא מענין אותם שהם לא יודעים אני חושבת שזה פשוט דבר יפה וחבל שהתופעה של הסמים כל כך נפוצה בארץ. סתם דעתי האישית שצריך להתיר גראס בלבד כלומר סמים קלים זה כמעט כמו סיגריות אבל מצד שני אם יפתחו פתח שמתיר סמים קלים זה יוביל לסחר ושימוש בסמים קשים. חרדית.

taxi555

New member
למה אתם לא מתייחסים לבעיית הסמים?../images/Emo59.gif

היי אנשים מה המצב ולא יכולתי שלא לשים לב שאתם משום מה לא מתייחסים לנושא הסמים זאת אומרת שתיקה כהודאה? או שסתם זה נושא רגיש אצל הרבה מאיתנו ?

מה ? אנחנו חייבים לדבר על זה ?

אתה אונס אותנו ? אל תנסה לפרשן את השתיקה שלנו בכל מיני תירוצים נבובים. אני אישית לא רוצה לדבר על זה כי יש לי כאב גרון, בסדר ? אתה כנראה לא מבין שאין הרבה הסכמה כאן לחיבור שעשית בין "יציאה בשאלה" לבין "סמים", עדיין לא מבין ? ובבקשה, תפסיק לפתוח אשכול על כל מה שעולה לך בראש !!! אולי אני מתבטא עכשיו בחריפות אבל כל פעם שאתה פותח אשכול אתה דוחק אשכול אחר למטה ולפעמים צריך לקחת את זה בחשבון. זיַיַ מיר געזונט און אַ גוטן שבת

למעלה