דיון בנושא מסויים שעלה בשיחה עם חברים

SimsY

New member
דיון בנושא מסויים שעלה בשיחה עם חברים

אני די חיפשתי מקום לשרשר אבל לא ממש מצאתי עם המנהלים הסליחה עכשיו לעניינים - הייתי אתמול בשיחה עם חברים והדיעות חלוקות אם כל הסדרה מבויימת וזה לא שעשועון שאפשר להתרגש מהצלחות וכשלונות ומהתנהגות המתמודדים או האם מדובר באמת ברגשות אמיתיים שאפשר להזדהות איתם ולהתרגש כמו בכל שעשועון התגובות בעד היו א. יואב מההתחלה שיחק אותה הפרימדונה איך שהם יצאו מהמים על ההתחלה הוא ישר נשכב על הרפסודה וגם אחר כך זה לא ממש השתפר, הוא כל הזמן ישן והתנהג כמו מטען עודף - למה הוא עשה את זה ? הרי הוא בא לתוכנית כדי לזכות, מן הסתם צריך להיות לו ברור שהתנהגות כזאת תביא להעפתו המיידית מהתוכנית ! ולכן חייב להיות שהוא שיחק. ב. דן מההתחלה התיישב על משבצת התככן, זה שעושה את כל המניפולציות בקיצור אותה דמות שבוחשת בקלחת כמו בכל סדרה הוא ישר נכנס לזה והוא אפילו אומר בפירוש שזה התפקיד שלו להיות הנוכל - זה נראה כאילו תפרו לו תפקיד ! יש כאלה שאומרים שאת דן שמו שם בכוונה כדי לבחוש בעניינים והוא משחק את תפקיד הנוכל בכוונה אתה יודע שהמשפחה שלו יש לה חברת ספנות ממש גדולה והם מאוד בענייני ים והכל אז יש כאלה שאומרים שהוא משחק שם איזה תפקיד ג. אין ריבים - יחסית לאנשים שקר להם והם על קצה גבול היכולת הם נראיים ידידותיים מאוד וגם כשהם בשיחות הדחה אחד עם השני הם לא נראים יותר מידי מרוגשים - איפה כל הלכלוך ? איפה הריבים ? אין צעקות אין מכות אין דם אין כלום אז יכול להיות שהיה והם פשוט חתכו בעריכה או שפשוט הם משחקים - בכל דרך שלא תסתכלו על זה זה מריח מסריח. ד. מכיוון ששבט ג'יבארו יותר חזק ומצליח יותר ההפקה נותנת לסבאנה הנחות וזה כי הם לא רוצים שהסדרה תהיה חד צדדית מידי. כי אם תוכנית אחת של שעשועון חד צדדית מידי ויש מנצח על ההתחלה זה לא קריטי כי יש הרבה תוכניות אבל כאן יש רק תוכנית אחת. מצד שני בקטע של יואב - למה שיואב ירצה לשחק את הדפוק של השבט ? הרי כל המדינה רואה את זה. אם מדובר בשחקן שעושה דמות אז זה בסדר שהוא ישחק אותה דביל כי זה מעיד על הדמות שלו ולא עליו - אבל כשמתמודד בסדרת ריאלטי מסתמן כדמות המפגרת הסתומה הדבילית לעשות מעצמו צחוק בפני כל עם ישראל זה יותר בעייתי. אני כבר ממש לא יודע מה לחשוב - אז בגלל זה רציתי להעלות את הדיון פה בפורום ולשאול מה דעתכם ואיך אתם רואים את זה.

LiRs Lullaby

New member
היי, גם אני שאלתי את עצמי

מה נסגר עם חלק מהמשתתפים. במיוחד יואב ומשה. הגעתי למסקנה (מאחר ואף אחד עוד לא הציע אחרת בעיקר
) שיש אנשים בעולם הזה שאין להם מודעות עצמית בשיט. ודן תככן כי הוא כנראה היחיד שצפה בעונות האמריקאיות....
ולמה הם אמורים לצעוק אחד על השני כשהם על קצה גבול היכולת? מה הם יעשו? יאשימו את קוריצה שהיא הביאה עליהם את הגשם? אה, רגע, זה *כן* קרה.
תכלס, עוד לא ממש ראינו אותם ברגעי משבר אדירים (חוץ מהיתושים אולי) אבל הם עוד לא הגיעו לסף השבירה, הם נראים יחסית טוב......מבחינת האוכל. וחוץ מזה, שדווקא התחילו לחצים להעיף מתמודדים באי (ע"ע ויקה) - אז זה לא שאין בכלל דרמות, הן בטח רק מחכות לאסונות אמיתיים שיקרו.

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל אם הייתה לו מודעות עצמית גבוהה יותר

הוא היה מפסיק.

SimsY

New member
את יודעת כשום דבר

לא הולך נכון וכולם לחוצים פחד והעצבים מרוטים אז טבעי שהפיוזים ישרפו משהו - וכשמעורבים בזה משהו כמו 2 מיליון שקל זה נראה פלסטיק מלאכותי שלא נראה ממש דברים בסגנון ריקי לייק או ג'רי ספרינגר. זהו - רציתי לשאול - סבאנה שלא היה להם אש כל הזמן הזה - מה הם אכלו ? 7 ימים בלי לאכול - אפשר לחיות במצב כזה? ואיך הם שתו מים אם הם לא יכלו להרתיח אותם ? אני לא כל כך יודע מה דן מצא בויקה אבל יכול להיות שזה בסך הכל שלב ב-Master Plan שלו.

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל ../images/Emo46.gif

למה להם להיות לחוצים? או מפוחדים? הם לא באמת ננטשו על אי בודד, הם יודעים שיש להם השגחה ובמקרה חירום אמיתי מישהו יבוא וייתן להם איזו פת לחם או עזרה ראשונה. הם לא באמת לבד. ומה הקשר ל-2 מיליון שקל והפקה מפלסטיק? המתמודדים אחראים על זה? וסבאנה, ככל הידוע לי, אכלו קוקוסים ובננות שנשארו להם. בין לבין, הם גם תפסו סרטנים ואכלו כל מיני דברים לא "כשרים", כמו שמולי בצדיק אמר. והיו להם בהתחלה מים בג'ריקנים ומיץ מהקוקוס. דן מצא בויקה מה שכל גבר הטרוסקסואל עם עיניים ימצא בויקה - יופי, אישיות נעימה והנכונות להתמסר. או במה שהציניקנים יקרוא לזה - בלונדינית טיפשה. אבל גם דן עצמו העיד עליה בפרק האחרון שהיא סתם משחקת אותה......

של79

New member
מצטרפת ועונה

אין לי דוד, חבר, וכיוצא בזה בהפקה. אבל לא נראה לי שזה מבויים. גם בהישרדות האמריקאית יש אנשים שמהתחלה מסתמנים בדרך מסויימת, כאן לדעתי נכנסת העריכה. בכל זאת הם היו 60 ימים ויש פרק של שעה.... אז לוקחים דברים ספציפים שמדגישים דברים מסויימים.

efratcn

New member
אני חושבת שסדרות כאלו משקפות את המין האנושי

וככאלו, מהר מאד אנשים שוכחים שיש להם מצלמות תקועות בכל חור. תראו לאיזה מדרגות נמוכות מביאים את עצמם אנשים אפילו שזה מול מצלמה (זוכרים את המכות לילדים בתוכנית של סופרנני?). זה בדיוק משקף חברה נורמלית. ולא חסרים שם ריבים, אוהו - רק השבוע נעמה צרחה על ויקה, אפילו שהיא ה"פייבוריט של החזק" (אנשים דבילים. שוכחים שהנהגה מקבלים ולא לוקחים ולכן אם העם = נעמה/מרינה/יעל/אלכס/משה = יחליטו שדן לא מתאים כמנהיג הוא פשוט לא יהיה ככזה. הדחה של ויקה בהחלט חותרת תחת המנהיגות של דן). דן נכנס כאילו הוא עבר אימון אישי או קורס שלם ב"איך לשרוד את הסדרה הישרדות" - הוא כולו מוכוון מטרה, לא רואה ממטר, מתכנן אסטרטגיות ומניפולציות. זה יתפוצץ לו בפרצוף. הוא שוכח שיש חומר אנושי סביב כל התכנונים האלו, אם כי אני בהחלט מצדיעה לקור הרוח שלו ולפעולות שלו שנעשות במחשבה תחילה. מצד שני, מעולם לא הייתי רוצה שיהיה לי חבר כזה... מצד שלישי, כעו"ד הוא בטח מצויין
ויואב לא שיחק את הדפוק של השבט. הוא פשוט דפוק ועצלן, ולא ראה את המטרה הסופית מול עיניו כשנשכב על הרפסודה בתחילת הדרך...

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל.

דן צריך להבין שלא כולם על האי שם מטומטמים והוא צריך להוריד פרופיל אם הוא ירצה להמשיך. כמו נועם למשל. קודם תוכיח שאתה שווה משהו לפני שאתה מנסה לנהל את העניינים.

באראס

New member
אני קראתי בפורום הרשמי שיואב אמר שכולם נחו

מדי פעם, פשוט זה הטייפקאסט שהחליטו להדביק לו. הוא אמר שהתכנית עצמה ממש לא מבויימת אבל העריכה מניפולטיבית מאוד (ואני שוב מזכיר, זה היה בפורום הרשמי).

SimsY

New member
טוב כי אפילו באי המתים הוא יצא דביל

איך שהוא אומר שהתוכנית השטנית שלו לשבת רגל על רגל ולהנות מכל רגע ולאכול כל מי שבמקרה יעבור כאן אני אמרתי לעצמי - הבן אדם חי בסרט! לא האמנתי שיש בן אדם שכל כך לא מודע לאיפה שהוא נמצא אמרתי לעצמי זה חייב להיות מבויים - אבל עכשיו אני חושב שאולי באמת יכול להיות ... שהוא באמת את יודעת חי בסרט.

SimsY

New member
אני מסכים לגבי כל השאר לגבי דן אני ממש לא

מסכים - הוא ממש לא כזה בחיים האמיתים. הוא אמר בפירוש אני שחקן אני צריך לעשות הכל כדי לשחק ולעשות את זה איך שנראה לי - אני מאמין בו.

למעלה