דיון בנושא מעניין

spring flower

New member
דיון בנושא מעניין

האם אתן כנשים הייתן יוצאות עם גבר ממקום עבודתכם. בעד ונגד...

ritarita

New member
רק אם הכוונות שלי רציניות.

(הכל בהנחה שהייתי עדיין פנויה עכשיו כמובן) אם כוונותי רציניות..ואני כבר מחבבת את הבחור.. או אם הוא מראה כוונות רציניות..כלומר לא סתם חפוז.. אז למה לא. לוקחים סיכוי לאהבה היכן שהוא ניתן. אם אני רוצה סתם לבלות..עדיף לחפש במקום שלא יכלו עליי לאחר מכן..

spring flower

New member
תגובה ל-ritarita

ואם נניח הכוונות שלך באמת רציניות אבל שלו אינן רציניות, איך את עולה על זה?

ritarita

New member
בדרך כלל..עולה על זה...

מתוך הסתכלות עליו בעבודה.. ואם לא, אז בפגישה כבר רואה.. ואז מבהירה לו מאיפה משתין ה..ואיפה קבור ה.. וזהו. זה סיכון. כי אחר כך עלול לצאת שם רע בעבודה..אם הוא מאילו שמדברים ומספרים סיפורים.. אז אפילו שלא יודעים את כוונותיו..כדאי מאוד לדעת עליו קצת חוץ מזה..לפני שיוצאים איתו! ואם עובדים איתו..אפשר בהחלט לברר!

נטי

New member
רומן בעבודה...

אני אישית חושבת שזה מוקד לבעיות, כי יודעת שאני לא אוכל להיות רצינית בקשר, ודבר כזה רק יכול לדפוק לי ת'עבודה.. היו לי כמה מקרים של סטוצים עם אנשים שראיתי אותם יותר מדי פעמים לאחר המקרה ומנסיון אני מתנהגת די ברגיל, כאילו כלום לא קרה, אפילו לאחר ה"מעשה" נהיינו ידידים טובים :) זה תלוי באנשים, ובעיקר במה שבא באותו רגע. אם הלב רוצה, אז אין מה לדבר בכלל, לכו על זה, אבל אם זו משיכה מינית בלבד, זה יכול להיות מסוכן וכדאי להפעיל גם את המוח... בואו לא נשכח מה קרה לג'ים קארי בסרט "שקרן שקרן"...

TalKz

New member
צודקת... אבל זה מסובך

כי אחרי זה זה פאדיחות לראות אותו בעבודה... ואם אתם רבים וזה מתגלה היא יכולה ללכלך עליך וזה יהיה דיון החודש בעבודה
וממש סבבה שאת רואה סרטים של ג'ים קארי אני מת עליו

TalKz

New member
מה המצב תומריקו? ../images/Emo13.gif

גם פה אתה מנהל וגם בפורום מתופפים שלנו? אתה משתלט על העולם

TalKz

New member
גם עלי

במיוחד איייס ונטורה, טיפשים בלי הפסקה, ואני עצמי איריין

נטי

New member
אייס ונטורה

השני זה אחד הסרטים האהובים עלי בכל הזמנים ואני רצינית ביותר!

מסכימה אם מה שנאמר

הסיכון שווה רק אם רוצים משהו רציני. אם זו סתם משיכה מינית זה לא שווה את הסיכון לדעתי

למעלה