דיון בנושא פיטום אווזים - כאן בתפוז

tali_le

New member
דיון בנושא פיטום אווזים - כאן בתפוז

חברי פורום יקרים למרות ובגלל הדיונים הסוערים שהיו כאן בנושא פורום אוכלי בשר - אנחנו ננסה שיתוף פעולה קטן פיטום אווזים - תחום שהוא אינו בלעדי לצמחונים ויש עליו הסכמה גם בקרב אוכלי בשר הנושא יעלה לדיון שייפתח היום בערב בפורום אוכלי בשר זו ההזדמנות שלנו לדבר, להביא עובדות ולנסות לשכנע אנשים לתמוך במאבק שלנו!! אבל... זה דורש מאיתנו להיות רגועים, ענייניים, לא מטיפים ולא מגעילים כל כותב שיכתוב לא לעניין או יציף, או יקלל או כל דבר אחר שאנחנו לא נאהב - ימחק ויחסם! היום בערב נפתח אני וטאז (מנהל פורום אוכלי בשר) שרשור בנושא השרשור ייפתח בהודעה מסבירה מצידנו על הנושא (אם מישהו מתנדב לכתוב אותה שידבר איתי במסרים או במייל או באייסיקיו) ומשם והלאה ננסה לענות על שאלות, להוסיף מידע ולשכנע כמיטב יכולתנו! מקווה לדיון פורה טלי

tali_le

New member
ועוד דבר...

עניין הגיוני אומר שבדיון כזה לא יהיה חכם להסתמך על העמדה הרווחת כאן - של שוויון זכויות לבעלי חיים כל האנשים בפורום ההוא לא מאמינים בכך וטיעונים כאלה לא יעזרו להם טלי

lifegirl

New member
ניסיון (זקוק לעריכה ולפיתוח...)

אחד הדברים הכי מזעזעים בעולם, מלבד התעללות בתינוקות ובילדים אולי, זאת התעללות בבעלי-חיים. מדוע זה מזעזע כל-כך? כיוון שבעל-החיים לא עשה לך שום דבר רע. אינך יכול להשתמש, אפילו לא לכאורה, בטעונים של "הוא התחיל" או "מגיע לו". לכן, זוהי התעללות לשם התעללות. זה בכלל לא משנה את אתה אוהב בעלי-חיים או לא, לא ניתן שלא להזדעזע כשרואים כלב ששרפו לו את הזנב או חתול שניקרו לו את העיניים. <הולכת לביצפר, מבטיחה להמשיך כשאחזור, אם אף אחד לא יחליט לפתח את זה עד אז...>

lilithmm

New member
אני מאוד מבקשת באותו דיון להכניס גם

את נושא עגל חלב. השם מטעה! אנשים חושבים שמדובר בעגלים שגדלו עם האמא שלה ושתו חלב. הם עוברים התעללות הרבה יותר מחיות משק אחרות חוץ מאווזים. אני פשוט לא רוצה להשוות סבל של אווזים לסבל של עגל חלב. אתמול ראיתי בפורום מתכונים את השף שהמליץ על בשר, והוא המליץ כמה פעמים על עגל חלב. כשעלתי בנושא כתבה מאתר אנונימוס מייד מחקו וחסמו אותי. כמובן שלא עשיתי פרובוקציות, רק הבאתי עובדות כגון קובץ יהדות וצמחונות ותמונה של עגל חלב חולה ומסכן.

tali_le

New member
לצערי לא

מנהלי הפורום ביקשו שנמקד את הדיון בנושא אחד אולי בהזדמנות אחרת טלי

MooN aka asdfgh

New member
את יכולה אולי תהביא לפה את המאמר?

אני רוצה לקרוא על זה קצת... מעניין אותי...

MooN aka asdfgh

New member
תודה לך אישה נדיבה.

כן ירבו!

למעלה