דיון: בנים או בנות כשחקנים ראשיים?

always be me mc

New member
דיון: בנים או בנות כשחקנים ראשיים?

הקדמה: בשנים האחרונות שמתי לב שרוב השחקנים שאני אוהבת לראות על המסך הם בעצם שחקניות(יו לורי, האוס הוא יוצא מן הכלל
) משום מה תמיד כשאני רואה בת בתפקיד ראשי אני אוטומטית נמשכת לסדרה כך שהגעתי למסקנה שאני מעדיפה לראות נשים כגיבורות ראשיות מאשר גברים(אולי כי זה מעיד על עוצמה מסויימת וזה נחמד לראות נשים בתפקידי מפתח במקום הנורמה שהיא לכאורה גברים) ונתחיל בלשאול:
מי השחקן הראשי האהוב עליכם?(בסדרות שמשודרות בהוט 3 אבל אפשר גם מחוצה לה)
מי השחקנית הראשית האהובה עליכם?(כנ"ל..)
בסדרה שאתם הכי הכי אוהבים ישנו גבר בתפקיד ראשי או אישה? מה הסדרה ומי הגיבור/ה? אם היו גברים(במקרה שהסדרה האהובה עליכם היא מכושפות נגיד או סדרה כלשהיא עם נשים במרכז) או נשים(במקרה שהסדרה היא סדרה עם גבר במרכזו כמו מלך השכונה) בתפקידים ראשיים בסדרה הספציפית אתם חושבים שהסדרה הייתה יותר טובה? פחות?
אתם חושבים שזה פשוט צירוף מקרים לאהוב יותר שחקניות משחקנים ולהפך(כי פשוט אוהבים את העלילה ו"במקרה" יש שם נשים או גברים) או שזה גם נובע מתחושת הזדהות עמוקה וכו'? שאלת סיכום: גברים או נשיים בתפקידים ראשיים או שזה לא משנה לכם? אתם מוזמנים להוסיף ולהרחיב עם כל מה שעולה לכם לראש
אני אגיב מאוחר יותר או מחר כי אחי דורש את האינטרנט

adi love noa

New member
עונה:)

מוזר שעד עכשיו לא באמת שמתי לב לדברים האלו אבל באמת רוב הסדרות שאני אוהבת נשים הן רוב הפעמים בתפקיד הראשי. יכול להיות שזה בגלל שיותר מגניב לי,בתור בת לראות כל מיני עלילות שנשים מעורבות בה גם בגלל שיש תחושת הזדהות ובגלל שזה נחמד לראות אישה בתפקיד מרכזי (יש עוד תקווה לכולנו
).
מי השחקן הראשי האהוב עליכם?(לא מערוץ 3
)מת'יו פרי כי למרבה הפלא לא מצאתי שחקן שאני ממש אוהבת בערוץ
הולי מארי קומבס
אני מתה עליה!
יש נשים,והסדרה מכושפות...די צפוי האמת,אני חושבת שכל סדרה והקסם שלה אבל סדרה עם נשים זה הכי שווה והאמת שאם הנשים הם לא בתפקיד הראשי אז מציגים אותן בצורה מגעילה.
נראה לי שזה קצת במקרה וקצת לא. כי בהחלט יש את הקטע של ההזדהות וכל זה אבל בסופו של דבר אם הסדרה כתובה טוב ויש שחקנים איכותיים ועלילה טובה זה לא ממש משנה אם זה שחקן או שחקנית. לא ממש משנה לי מי בתפקיד הראשי אבל ברור שעדיפה אישה כדי שנוכל להזדהות ולהבין יותר ועכשיו שאני חושבת על זה רוב הסדרות שאני רואה הם עם נשים בתפקיד הראשי:מדיום,ג'ואן מארקדיה,מכושפות,ורוניקה מארס ועוד מלא אבל זה לא אומר שאני לא אראה סדרה שהיא עם שחקן ראשי. דיון ממש מגניב...אהבתי!!

always be me mc

New member
עונה../images/Emo13.gif

מי השחקן הראשי האהוב עליכם?(בסדרות שמשודרות בהוט 3 אבל אפשר גם מחוצה לה): יו לורי, האוס(ללא ספק
) מי השחקנית הראשית האהובה עליכם?(כנ"ל..): אליסה מילאנו, הולי מארי קומבס .. שתיהן שלמות
בסדרה שאתם הכי הכי אוהבים ישנו גבר בתפקיד ראשי או אישה? נשים!!
מה הסדרה ומי הגיבור/ה? מכושפות והגיבורות הן פרו, פייפר, פיבי, פייג'(בעוד ליאו משמש כעציץ חח) אם היו גברים או נשים בתפקידים ראשיים בסדרה הספציפית אתם חושבים שהסדרה הייתה יותר טובה? פחות? אולי קצת פחות כי מה לעשות הרגישות הנשית שולטת ובטח עם גברברים זה היה רק עניין של כוח וכדומה אז אני שמחה שהנשים הן הדמויות הראשיות שמביאות את כל העומק לסדרה(למרות שגם הן יכולות להתנהג בשטחיות לפעמים חח), בכלל אישה בעמדת כוח כזאת זה סבבה(גם יש לציין שזה נחמד שלפיבי יש בוסית ולא בוס כי בדרך כלל מי שלמענן עובדות הדמויות הנשיות היא דמות של גבר->ראו מקרה נעדרים חח) אתם חושבים שזה פשוט צירוף מקרים לאהוב יותר שחקניות משחקנים ולהפך או שזה גם נובע מתחושת הזדהות עמוקה וכו'? בטח מהזדהות עמוקה במקרה שלי..
שאלת סיכום: גברים או נשיים בתפקידים ראשיים או שזה לא משנה לכם? כנראה שנשים(אחרת איך תסבירו את הצפיה שלי במכושפות, בנות גילמור, מתחילות מחדש, נעדרים, רפואה שלמה, עקרות בית נואשות, באפי, זהות בדויה.. שכחתי משהו? חח) למרות שזה לא ממש שווה אם העלילה לא טובה ומעניינת לכן זה שילוב של נשים עם עלילה טובה

always be me mc

New member
חח מאמי בחרתי את הדוגמאות הבולטות

יותר. אבל את יודעת טוב מאוד שאני מעריצת דלגאדו בנשמה

YaEl 15

New member
קשה להוסיף - אמרתן הכל...

אבל בכל זאת --- שחקן אהוב - יו לורי
(אני צפויה מידי...
) וגם קצת את ג'יימס ספידר שמגלם את אלן שור ב"פרקליטים" וב"בוסטון ליגל" ואת ג'וליאן מק'מהון (קול טרנר - מכושפות, ד"ר כריסטיאן טרוי - ניפ טאק) כי הוא חמוווווווד... ושחקנית - הולי מרי קומבס ואליסה מילאנו.... אל תעלבו - אבל אני חושבת שבהאוס - פשוט לא הייתה מתאימה שחקנית ראשית. אני לא פשוט יכולה לדמיין את "האוסית" , הסדרה הייתה הרבה פחות טובה אם הדמות האשית הייתה אישה. (כמו כן במכושפות - זה היה פשוט מוזר אם זה היה "מכושפים"...) אני חושבת ש(בד"כ) לא משנה אם הדמות הראשית היא גבר או אישה, כל עוד היא משוחקת טוב. ולגבי שאלת הסיכום - אני נאלצת לומר "גברים" ואני מרגישה קצת בוגדת אבל...יו לורי... ------------------------------------------------->>>>>>>>>>>

למעלה