דיון בעייתי

Pink Bitch 2

New member
דיון בעייתי

נתקעתי, אם אסור לי להגיב על הודעות על סמך הידע שיש לי בינתיים, מותר לי רק לקרוא ולשאול? לא תמיד יש לי מה לקרוא ולא תמיד שי מה לשאול... תהיתי לי מי עוד מסכים עם ה"מדיניות הבלתי כתובה" שג'סטין דיבר עליה

Justin Angel

New member
מותר לך לעשות הכל.

אין חוקים, אין מדיניות, אבל אני אישית מתרעם על כך שיש אנשים שלא קראו עוד עמוד וחצי כבר מתיימרים להיות כמרים מוסמכים. כל אחד עם שנה-שנתיים ניסיון בתחום יכול היה לענות בצורה בונה, ולרוץ לענות תשובות רנדומליות ששלופות מתחת החמור, לא תורם לאף-אחד. לא לבן-אדם ששאל, לא לבן-אדם שענה, ולא למי שצריך לתקן אותו. זה פורום קהילתי, שבו חברי קהילה מדברים, אם מישהו נוסף רוצה להצטרף לפרום או לקהילה אז נהדר, אבל שיזכור שזה עדיין פורום קהילתי.

Pink Bitch 2

New member
רוצה לשמוע את ההשקפה שלי? יופי

אני מאמינה שללמוד מקריאה וצפייה ואף משאילת שאלות אפשר עד גבול מסוים. השאר הוא למידה מטעויות. אז אולי התשובה שלי הייתה מוטעית, אבל עובדה שהיה כאן מי שיתקן אותי (וזה לא היית אתה אגב, אז שתוק), ואם זה פורום קהילתי, סביר להניח שנוכל להסתמך עחל העובדה שתמיד יהיה כאן מי שיתקן אותי, כמו שתמיד יהיה כאן מ ישיתקן אותך כשתטעה (וזה יקרה, תאמין לי זה יקרה)

Weirdi

New member
מממממ peace & love ?

מה דעתכם על הרעיון המהפכני הזה?:))

Pink Bitch 2

New member
אנחנו לא סותרים אותו

לפחות לא עד כמה שידוע לי, אנחנו מקיימים דיון מתורבת, לא?

TheBlueOne

New member
יקירתי... ../images/Emo24.gif

הרשי לי להקדים תרופה למכה ולמנוע ממך שעות של תיסכולים ועצבים מיותרים.. ישנו שלט חדש בחוקי התעבורה האינטרטנטיים
- שימי לב, ג'סטין אנג'ל לפנייך!!! בהצלחה!

TheBlueOne

New member
טוב

התייאשתי.. רציתי לעשות את זה בצורה מאאגניבה, רציתי שיהיו תופים ברקע ורציתי לגרום לך להיות סקרנית... אבל משום מה, המילים "גס'טין אנג'ל" אינן נקלטות כצירוף מילים לצורך קישור (ג'סטין- לטיפולך... :) ). אז הנה הקישור.

Pink Bitch 2

New member
קראתי

וגם שמעתי את האזהרה הזו מעוד אנשים, אבל בתכל'ס, כל מה שרציתי לדעת היה מי עוד מסכים עם מה שג'סטין הגדיר כמדיניות בלתי כתובה, כדי שאני אדע להבא אם זה מפריע רק לו או לעוד אנשים, יש מבינים<?

Justin Angel

New member
את לא מבינה, הא?

אנחנו טיפוסים אורבניים שלא אוהבים לעשות הרבה, לשבת ולהביט על המסך בצורה אינפנטילית זה אחד מהדברים האלו (לפחות בשבילי). ותראה, זה לא משנה עם משהו מפריע רק לי או לעוד אנשים אחרים, אני זה שהולך לקחת את מי שמעצבן אותי, להצית אותו באש, לקפוץ מעליו כמה פעמים בשביל ההתעמלות ואז לצלות עליו מרשמלו ולחלק לכולם. אז רק לעתיד, אם אני מעוצבן - תברח, אל תעשה סקר דעת קהל זה פשוט מעצבן אותי יותר :)

Justin Angel

New member
השעה מאוחרת, אז תסדרי

עם ניתוח שינוי המין שעשיתי לך בהודעה למעלה :)

L e s t a t

New member
מממממ chewing gum ?

לועסים את זה ומנפחים בלונים עד שיוצא הטעם הטוב ומדביקים את זה מתחת לשולחן...

kat re

New member
אהההה

אולי אני טיפשה אבל לא הבנתי את התגובה שלך

Weirdi

New member
מסטיק???

כלומר: היא דביקה, מבחילה, נלעסת, דוחה ונמאסת? וואלה. אני מסכימה.:)

L e s t a t

New member
כל הכבוד

כרגע עשית את הצעד הראשון שלך בלהיות ויקינגית טובה...

suki da yo

New member
אמנם אני מגיעה מאוחר מידיי לחסוך לך

אבל שתדעי- אין לך מה לריב עם ג'סטין. ג'סטין יקירנו הוא בלון נפוח ומלא באויר חם. הוא חושב שהוא כל כך עליון עלינו הנחותים שכל מה שהוא יגיד זה תורה משמיים לכולנו, והוא עושה את זה בזעם שלא היה מבייש את.. אני יודעת מי, אודין או משהו. את יכולה להמשיך לענות לשאלות, ואני מניחה שרוב הפורום יעדיף לתקן אותך אם את טועה, ולא לצלוב אותך, אבל אל תצפי לרחמים מג'סטין. כל פעם שתגידי משהו שהוא לא גאונות צרופה (וזה אומר, להסכים איתו) הוא יעלה עלייך בתופי מלחמה וגרזנים כפולי להב. ואל תעצרי את הנשימה שלך עד שג'סטין יטעה רק כדי שתוכלי לרקוד לו על הקבר. ג'סטין לעולם לא טועה. המקסימום שתגיעי אליו זה פרצוף כחול ו-ויכוח של דעה מול דעה. וג'סטין! אתה תפסיק להתנפל על חברי פורום תמימים!

למעלה