דיון בפורום: הומואים ופונדקאות

ז י ק ו

New member
דיון בפורום: הומואים ופונדקאות ../images/Emo34.gif

מה אתם אומרים על זוגות הומואים שמביאים ילדים לעולם במסגרת פונדקאות מהודו ?! (התמונה היא מכתבה שפורסמה השבוע בידיעות בנושא הזה)

fantazy11

New member
אל תצפה פה לתגובות זיקו

נושא ילדים או משפחתיות זה לא משהו שקרוב או שאפשר להזדהות איתו בפורום הזה....יש פורום הורות הומו לסבית שם תמצא מכנה משותף אבל לא בפורום דובים שבו אני משער 90 אחוז לפחות רווקים ללא תוכניות להביא ילד לעולם(לא שזה דבר רע אגב...)

90%רווקיםשמתוכם לפחות 50%מחפשים זוגיות

שמתוכם לפחות אחד שאני יכול לדבר בשמו, דווקא רוצה ילד. גם זה יגיע, הכל עניין של זמן ומוכנות.

stefan10

New member
רוזי'צקה יקרה

אנ י גם איתך ברצון לגדל ילד משלי .. אבל פה לא ידברו על זה כי הם אפילו לא מחפשים או רוצים בעל באמת.. אז אני יכול לגדל ילד ללא בעל.. מה אני אהיה אלמנה חד הורית......

רוז'יצ'קה היקרה נשמע כמו פתיחה של מכתב...

...במדור בעיתון שנקרא ריז'יצ'קה היקרה
יש לי רעיון, אולי נעשה פה פינת רוז'יצ'קה היקרה שכזו?! יאללה תתחילו לשלוח שאלות

stefan10

New member
איני יודע אם כתבת לי או לאמיר

דעתי האישית שאפשר לגדל ילד במסגרת חד הורית... ואפשר עוד המון דברים לעשות נגד ההגיון והמצב התקין או האפשרי. אבל אני לא הייתי מסוגל לגדל ילד לבד ולתת לו בסיס וחינוך טוב ומצע מספק להתפתחות אדם טוב ומועיל.לחברה ולסביבה ושיביא לך שמחה ואושר בחיים . אפשר גם לגדל כלב כל היום בבית ושבקושי תראה אותו והוא יהיה באיפוק לצרכים מהבוקר עד הערב כי בעליו עובדים שעות רבות... לכן כל זה ולא אגדל ילד לבד. רק אם יהיה לי תןמך עשיר שידאג לכל צרכיי הכלכליים ואוכל להקדיש לילד זמן שיספיק לאושרו וגדילתו.

הנה כותרת עיתון קשורה לנושא

מבחינה חוקית רצוי גם להכין סביבה לילד שיגדל אצל זוג הומואים או לסביות. רואים כאן שהנושא מתקדם לאט. מקווה שזה יהפוך לנושא נדוש בארץ, שיהיה דבר שבשיגרה. אני מכיר ילדים שגודלו אצל זוגות חד-מיניים החל משנת 1980. הם יצאו אנשים לתפארת, מחונכים, משכילים , חלקם אקדמאים, וכמה מהם נשואים בנישואים סטרייטים. צריך להוכיח לציבור שאין בעיה לילד שגדל אצל הומו או לסבית או זוגות כאלה.

chubichab

New member
אני חושב שילדים נועדו לאנשים סטרייטים

לי אישית לא מתאים לגדל ילדים ואני לא רואה איך אני מוותר על כל מה שיש לי לטובת גידול ילדים

למעלה