דיון בפורום

דיון בפורום ../images/Emo34.gif

לאחרונה דברתי עם אחד השדרנים היותר משפיעים ברדיו ,דידי הררי , שהעלה בפניי נקודה מסוימת לגבי דנה , ורציתי לשמוע מה אתם חושבים. דנה מטבעה היא אישיות וזמרת שובבה , קופצנית, פרובוקטיבית , ולכן "לאב בוי" מצליח לה , כי זה בדיוק סוג השירים שהקהל , תחנות הרדיו והמאזינים אוהבים שהיא עושה ומצפים ממנה שהיא תעשה , ולכן הוא משודר ללא הרף ומהווה הצלחה מסחררת. לעומת שירים כמו "למה כתבת לי שיר" , "ואחרי הכל" , "הכל זה לטובה" שהם משקפים דנה עם פן רציני יותר , שכנראה הקהל ותחנות הרדיו לא מצליחות לעכל את אותה דנה רצינית ומרגשת , ולכן אותם שירים נכשלו , למרות שהם שירים מצוינים. מה אתם חושבים על מה שדידי אומר ? האם יש צדק בדבריו ? האם תחנות הרדיו "מתעלמות" מדנה עם השירים היותר רציניים ומרגשים , אך שיש שיר קופצני , שובב ופרובוקטיבי כמו לאב בוי , כל התחנות והקהל מפרגן ?

דעתי

אני חושב שכול הקרירה של דנה ניבנתה על פרופקציות. אנשים כשומעים"דנה אינטרנשיונל" מחכים לאיזו יציאה שלה או ל"פה ענק" שלה כי יש לה אחד כזה (ובגלל זה אני מת עליה). כשאנשים רואים את דנה מרגשת אז הם מתיחסים אליה כאל עוד זמרת שיש כאלה בכמויות. בגלל זה כול השירים השקטים והרגועים שלה לא זכו להצלחה מסחררת כמו שירים יותר שובבים. למרות שאנשים אהבו את "הכול זה לטובה" אבל "לאב בוי" זה יותר שיר שאפשר להגיד עליו "זאת דנה". זאת דעתי.ואני מסכים עם דידי. למרות שאני חושב שדנה עדיין צריכה להוציא שירים מרגשים כדי להראות שיש בה עוד צדדים חוץ מפרופוקציות.

agadudu

New member
והנה דעתי

לא חסרות זמרות טובות שיכולות לבצע שיר מרגש היטב. יש מוכרות נהדרות ויש פחות מוכרות נהדרות. אבל אף אחת לא יכולה לבצע את "לאבבוי" או בקיצוניות יותר את מגנונה סעידה סולטנה וכו' זה לא עניין של מצפים זה עניין של מה הכי עושה הכי טוב. ומה לעשות, שירים מרגשים בלדות קורעות לב זמרת כמו מירי מסיקה מכניסה אותה לכיס הקטן, אבל תחשבו על מישהי בארץ שיכולה לשיר משהו כמו LOVE BOY?? לי לא עולה אף אחת (אמדורסקי היא לא זמרת לא יעזור בית דין אין לה כישרון שירה ולא משנה כמה היא תתאמץ) אם מדונה הבינה את זה, גם דנה יכולה להבין את זה. את רוצה בלדה? אז שיהיה בה משהו משלך. "למה לא כתבת לי שיר" אין בו שום ייחודיות שקשורה לדנה עצמה וכל זמרת אחת היתה יכולה לבצע אותו. נו, אז במקרה דנה עושה אותו זה לא באמת כזה "ווואווו" לא מבין את ה"בריחה" שלה מהז'אנר הזה. כדי שיעריכו אותה? תראו את הקליפ של LOLA ותבינו מה היא באמת צריכה לעשות אין כזה בעולם. וזה סוד הצלחתה. אז אל תגלו, טוב?

ashton20041

New member
אני גם מסכים עם הדעה!

הרבה יותר מתאים לדנה השירים בסגנון "לאב בוי" "מכת חום" והשאר...כי השירים האלה זו הייחודיות של דנה ורק דנה יכולה לעשות אותם. שירים כמו "הכל זה לטובה"...והרציניים יותר. זה פשוט לא דנה. אולי מתאימים לרצועות באלבום אבל להוציא כסינגלים ולצפות שיצליחו?? לא ממש... אלא אם כן הנהלתה של דנה חתומה שהשיר הרציני יהיה מרגש להיטי ויפה ועם ווקאליות מרשימה("אני לא יכולה בלעדייך"...דון קיחוטה) הכל זה לטובה יפה אבל קצת כבד... בעיקר הפזמון אין שום סחף בפיזמון.. אין משהו מרגש בפיזמון לא יודע.... אנשים יבינו למה אני מכוון...!! וכן אני תמיד אמרתי ששירים הנ"ל הקופצניים ושובבים הם הכי מתאימים ללא ספק וזו גם הסיבה להצלחת "לוב בוי". קחו דוגמא מהתקליט "החלום האפשרי" שכל השירים שדנה הוציאה מתוכם רציניים..כולם כשלו..מלבד "מכת חום"....אותו שיר מזרחי קופצני שובבי....שכולם אוהבים אצל דנה שהצליח יפה..ובגללו יודעים שיצא לדנה אלבום. מה גם שדנה שמה דגש על השירים האלה בהופעות. ולא על הרציניים. אשמח אם תאמר אם יש לך קשר עם דידי או משהו???? איפה הוא אמר זאת ברדיו או מה?? ואיך הגעתם לשיחה על דנה??

nerod 72

New member
אוקיי הנה דעתי בעניין...

יש משהו בזה שדנה נתפסת כזמרת פופ קצבי , פרועה ומשוחררת ולא משהו אחר..... בארץ ובכלל נורא אוהבים לקטלג זמרים לנישות..כמו שמירי מסיקה נופלת על הנישה של זמרת עם שירים שקטים ואיזי ליסטנינג כאלה, לא מצפים ממנה שהיא תצא באיזה טרק האוס היסטרי חחח אותו דבר דנה. אנשים מכירים אותה משירים קצביים וקשה לאנשים לעשות סוויץ' ולהגיד אוקיי היא עושה גם דברים אחרים.... אבלל, וכאן אבל גדול. חלק מהאשמה של זה זה התקשורת והרדיו למה? כי אם הרדיו היה דוחף את הכל זה לטובה הוא היה גם נהפך ללהיט ענק.... ועובדה שהרדיו בחר לדחוף את לאב בוי יותר.... גם אנשי הרדיו מקטלגים ומשוחדים.... לכן אני חושב שאם כבר אתה מדבר עם דידי אז תגיד לו שגם לאנשים הרדיו יש חלק בעניין .. בסופו של דבר הקהל צורך משהו שהרדיו נותן לו ומכתיב לו.... אנשים שמאזינים לרדיו לרוב הם מאוד פסיביים בצריכת המוזיקה שלהם (אלא אם כן הם משתתפים בכל מיני תכניות בקשות , אבל זה שולי)= הם יושבים ומקשיבים לרדיו ושומעים מה שהרדיו משדר... לכן התפיסה הזו נוצרה... אם הרדיו היה טוחן את ואחרי הכל או שיר או תחלום או עד היום, המצב היה אחרת.....

תגובה.

טוב, קודם כל מפתיע אותי, כי "למה כתבת לי שיר" במקרה שמעתי אותו לפני חצי שעה..שיר מצויין ! לדעתי דנה היא אחת הזמרות הכי מצליחות (כאילו דה). יש בה את כל מה שאומן צריך שיהיה לו, אם לא יותר.. יש בה המון כריזמה, מה שלא פחות חשוב...יש לה יציאות שזה חלק בלתי נפרד ממנה. היא עושה את זה טוב מאוד, וזה מה שהקהל מחכה ממנה, אני אישית חולה על זה ! על הבמה היא הכי מדליקה, פרובוקטיבית, סקסית ! יש בה משהו שדוחף אותך להסתכל, לשים לב... בשירים של דנה אין הרבה מחשבות על כאב, תסכול, בדידות,בלבול. כמו למשל הזמרים העכשוויים שיצאו מכל חור אפשרי.. נינט, הראל סקעת, מירי מסיקה. ועוד ועוד... אלה לא זמרי קלאסה. ממש לא ! כל השירים עצובים כאובים, ואין לי מושג איך הנוער של היום מכניע את עצמו מול "יצירות" אלה.. ממש התאכזתי מהמוסיקה הישראלית בשנים האחרונות.. כשמישהו מתקרב למיקרופון, אני מראש יודע שזאת תהיה בלדה או משהו על כאב.. וואי, לא פלא שבארץ יש כל-כך הרבה כאב... כשזה מגיע לדנה, זה כבר משהו אחר. אני ידעתי שהיא לא תאכזב, היא אולי אחת הזמרות שלא בוכה בשירים שלה. הסינגל "לאב בוי" זה פצצה ! ואני בטוח שהאלבום הקרב מלא בעוד כמה להיטים... רק מקווה שבטקסטים לא יהיה משהו כמו: "אני מקיאה את כל מה שבלעתי.."

אורן , אני מסכים עם מה שאתה אומר , אבל...

יש לכל אומן את הנישה שלו שהוא מיוחד בה. כמו שאמרת , למירי מסיקה יש את הנישה של הבלדות המרגשות והעוצמתיות (לשם , עכשיו אתה חוזר בחזרה) וזה הז'אנר שלה שכובש את המצעדים , אך אם היא תנסה להוציא פתאם טרק מועדונים סוחף לא משנה עד כמה שהוא יהיה טוב , סביר להניח שיכשל, כי זה לא הקהל יעד שלה ולא התחום שלה. אותו דבר עם דנה , היא בנישה לא רעה בכלל , מלכת הדאנס , שירים כמו סעידה סולטנה , שושו , מכת חום וצ'ינקווה רק היא יכולה לשיר והם יהיו שלאגרים ענקיים , אבל בתחום של השירים הרציניים והבלדות , לא משנה עד כמה שיהיו טובים , זה פחות התחום שלה. למה כתבת לי שיר , ואחרי הכל שירים מצויינים ומעולים , אבל הם היו סינגלים לא חכמים לדעתי , ולכן הקהל הגדול ותחנות הרדיו סרבו לקבל אותם , כי לא ידעו איך לאכול אותם. אבל כמו שדידי אמר , שדנה מוציאה שיר דאנס שרק דנה יכולה להוציא , חצוף וקצבי , יש פרגון 100% של כל התחנות ושל כל הקהל וכולם מפרגנים. למה ? כי זאת דנה במיטבה בתחום שלה שהיא מלכה. מסקנה , להשאיר את הבלדות היפות לחבורת רימון , ושדנה תחזור למה שעושה לה טוב.

nerod 72

New member
לא מסכים עם המסקנה שלך אמיר...

אז מה רק בגלל שהרדיו וה"קהל, לא יודע לאכול בלדות של דנה אז היא צריכה לעשות רק שירי דאנס קצביים? תעשה לי טובה אבל אמן אמיתי צריך לעשות מוזיקה בלי קשר למה "שמצפים ממנו"..אז נכון שדנה לא יכולה לעשות אלבום שלם של בלדות והיא כן צריכה להיות קשובה לקהל שלה ולא להתיימר...אבל אם בראש שלה לצאת עם שיר שלמרות שהוא לא מתאים לתבנית של "מה שמצפים ממנה" , יש לה כל זכות לעשות זאת... אחרת היא לא היתה האמנית הכל כך מדהימה וכנה ואמיתית כמו שאנחנו אוהבים אותה.... דנה לא צריכה להוציא שירים כי "זה מה שמצפים ממנה"... נכון שצריך לחשוב על להוציא סינגלים יותר קליטים אם רוצים להצליח כי מה לעשות, רוב הקהל מאוד לא עמוק ולא רוצה להתעמק... אבל מה שנכון לסינגל 1 או 2 או 3 לא נכון לגבי סינגל 4 .... דנה בכיף יכולה להוציא סינגל שהוא לאוו דווקא "מה שמצפים ממנה".... אבל לא בתור 1 או 2 ולכן אני בעד סינגל 3 ו4 אלטרנטיביים יותר ופחות "להיטיים,.... לאב בוי סיפק את הלהיט לאלבום הזה.... הלאה... עכשיו יש מקום לחומרים עם יותר ביצים כמו "את מוכנה" או "יום הולדת" למשל, אם כי אני נוטה הרבה יותר ליום הולדת , בעיניי השיר הכי טוב שלה באלבום הזה ממה שמעתי...

אומן צריך להכיר את הקהל שלו

זכותו של אומן להיות "אלטרנטיבי" ולהוציא שירים לא מסחריים. אבל אז גם זכותם של תחנות הרדיו והקהל לא לפרגן. זאת משוואה וכל מי שמבין משהו במוסיקה יודע שזה נכון. בכל מקרה , בואו נהנה מההצלחה של לאב בוי כרגע. אני אישית מקווה שהסינגל הבא יהיה "חורבות האהבה" המדהים.

nerod 72

New member
מי שאוהב באמת את דנה...

אוהב גם את הבלדות שלה (דוגמה: אנחנו לא הקהל של דנה??) בקשר לחורבות האהבה , לפי מה שהבנתי אין סיכוי שהוא יהיה הבא... כנראה "את מוכנה".... בכל מקרה אני מצר על זה ש"יום הולדת" הוא לא הבא.... שיר פצצה- גם אישי, גם קצבי, הכל ביחד....

אוקיי דעתי בנושא ../images/Emo13.gif

קודם כל כל הכבוד אמיר על היוזמה, דיון מעניין וכיף ומעניין לראות את הדיעות של כולם ואיך כל אחד לוקח מדנה משהו אחר
ובכן בקשר לדנה אינטרנשיונל , אני לא חושב שדנה צריכה לאורך כל הדרך ולאורך כל הקריירה לשחרר לרדיו שירים שהם קצביים משוגעים וחצופים, נכון שדנה לאורך הקריירה בהחלט בנתה לעצמה נישה שאין לאף זמרת בארץ, היכולת לעמוד על במה ולשיר שיר כמו קוקוריקו זה גאונות ובהחלט לא יעבור טוב אצל אף זמרת אחרת .... אבל האם אחרי 14 שנות קריירה דנה יכולה להמשיך ולהוציא עוד קוקורוקו , ועוד קוקורוקו , האם זמרת לא עוברת עם עצמה איזשהוא תהליך התבגרות נפשי שמביא אותה אם היא תרצה או לא תרצה למקומות קצת שונים ואחרים, והצורך לשבת ולכתוב שיר כמו : " איך הזמן עובר מהר שזה מפחיד , בין הקור לבין החום הלב ימצא מקום ..." דנה היא מלכת הפופ של ישראל יש לה שירים משוגעים יותר שהצליחו ושירים שהם בכלל לא משוגעים שהפכו ללהיטים גדולים כמו "דון קיחוטה" "נוסעת לפטרה" ועוד ..... אל תשכחו שזמרת חייבת גם לגוון , אני מכיר לא מעט אנשים שדווקא אוהבים את הפן הרגוע של דנה והיותר אינטימי , ולכן זמרת לא יכולה לתת מעצמה לגמרי רק לפלח מסויים של קהל אלא חייבת לדאוג לדבר אל כולם , אל תשכחו שלעיתים רדיו והצלחה של שיר זה לא רק המדד, ופה אנחנו מגיעים לנושא שכמות אינה מדד לאיכות , זה ששיר מסויים מצליח בהסטריה לא אומר שהוא יותר יפה משיר אחר שנכשל . אני רואה בלמה כתבת לי שיר פסגת היצירה של דנה, שיר ברמה של מדונה לכל דבר, דנה מדהימה בשיר הזה נוגעת ומרגשת וגם פה בדרך שלה, כי גם את השירים השקטים שלה אני לא חושב שאף זמרת תצליח לבצע יפה יותר או מרגש מדנה, יש משהו בקול של דנה עמוק וחזק שמעניק לבלדה עוצמה מיוחדת וטאץ אישי מדנה .... אל תשכחו דנה לא משחררת כל שני וחמישי בלדה לרדיו אפשר לספור על האצבע שירים של דנה שהם יותר שקטים וריציניים שהיא שיחררה לרדיו, אבל עדיין בכדי לשמר שם של זמרת מעניינת מיוחדת ומגוונת, זמרת לא מונוטונית שאינה חוזרת על עצמה, דנה צריכה לדאוג מדי פעם לשחרר שיר כמו עד היום או ואחרי הכל וכן אפילו שיר כמו הכל זה לטובה, שאין לכם מושג כמה באו אליי ואמרו לי שהשיר הזה נגע בהם כמו שאף שיר אחר לא נגע בהם, נכון הוא לא כבש בסערה מסביה כזו או אחרת אבל הוא ריגש והוא נגע וזה שיר שילמדו להעריך בעתיד במיוחד שהוא בא ממישהי כמו דנה .... לסיכום : דנה לעולם לא ברחה ממי שהיא , דנה לעולם לא נכנעה לתכתיבים של ממסדים כולל תחנות רדיו , ולעולם לא התמסחרה ועשתה שיר כדי שהוא יהיה להיט, דנה מאז ומתמיד הלכה עם הלב והרגש ועשתה מה שהיא מאמינה, פעם זה היה שיר משוגע, פעם זה היה טראק הסטרי ופעם זה היה בלדה מרגשת, החשוב הוא שזה בא מהלב ושמשהו בא מהלב זה יגיע ללב של מישהו אחר וזה החשוב, זמרת יותר מלהצעיד שיר במקום הראשון צריכה לדעת לרגש ולנגוע בלב של הקהל שלה , וזה מה שדנה עושה .... ולכן אני חושב שהיא צריכה להמשיך לעשות מה שהיא עושה תמיד ללכת עם הלב ......
.... ודרך אגב חורבות האהבה גם בעניי צריך להיות הסינגל הבא אבל רק שתבינו שמדובר בבלדה היפה ביותר שהיתה לדנה אי פעם !

RINAT1983

New member
דעתי על הנושא...

פעם מישהו אמר לי מה לדנה ולשיר שקט,בלדה... אנשים רואים בדנה איזה מן דמות רעשנית , קצבית ובלגניסטית שלא מתאימה לסוגנון מרי מסיקה, אני חייבת להגיד אחרי שיצא הכל זה לטובה שמעתי המון תגובות כאלו ולכן זו גם הייתה תוצאה. אני חושבת שדנה צריכה להתאים את עצמה לטעם האנשים (וההוכחה לאב בוי), למרות שדנה ניסתה לשנות את זה, זה לא הלך וזה גם לא ילך.

dandan 23

New member
בוקר טוב, דעתי

דנה מוכתרת ע"י רבים כמלכת הפופ של ישראל. כאשר אומרים מלכת פופ הרוב חושבים, ובצדק, על זמרת ששרה שירי פופ קצביים, שירים שאין להם בהכרח מסר עמוק מדי (להוציא את "נצחתי"), שירים שאין להם מסר פוליטי או ביקורת חברתית, אלא דווקא שירים שמתחברים לפן השמח שבאדם.זמרת פופ טובה תדע ליצר שירים כאלו ולהופיע איתם על הבמה באופן מפתיע שתמיד ישאיר את הצופים עם טעם לעוד. דנה אינטרנשיונל בנתה את עצמה ואת התדמית שלה לאורך השנים כזמרת כזו בדיוק! וזו הסיבה שרבים רואים בה דיווה ענקית! במשך השנים דנה חשפה על הבמה בעיקר את השירים הקצביים, "המשוגעים" והכיפיים.העובדה שדנה מגישה שירים כאלו באופן מושלם והעובדה שאין אומנים אחרים בישראל שמסוגלים להגיש שירים כאלו באופן דומה, הובילו לכך שתחנות הרדיו דחפו את השירים הקצביים של דנה, כי זה מה שהאוזן הישראלית הרגילה מקשרת עם דנה. אומרים שלכל דבר יש את חצי הכוס המלאה והריקה: אז אם לדנה יש מזל שכל שיר קיצבי שלה מחובק על ידי הרדיו וזוכה לאהדה אזי חצי הכוס המלאה היא העבודה שההצלחה באה על חשבון שירים שקטים, עמוקים יותר ועם רגש- שירים שלא מזוהים עם דנה אינטרנשיונל, מלכת הפופ.וזה חבל כי ישראלים רבים לא זוכים להחשף ליצירות מדהימות של דנה כמו "ואחרי הכל". הבעיה לפי דעתי היא גדולה יותר. שיר קיצבי יכול להפוך ללהיט ענק ואולי אף ללהיט של הקיץ.אבל זה בדיוק העניין, הלהיט של הקיץ לא יהיה להיט בחורף הבא או בקיץ הבא. שיר שקט עמוק ועם מסר יכול ללוות זמר לאורך שנים רבות. שירים שמלווים את האומן שנים לאחר צאת השיר מותירים את האנשים כי באמת מדובר בלהיט ענק שמסוגל לשרוד שנים ולא רק קיץ אחד. האשמים העיקריים הם כמובן מגישי תוכניות הרדיו שלא מפרגנים לשירים שקטים יותר של דנה- כמובן שאין צורך לפרגן לכל שיר ושיר שדנה מוציאה, אבל לא יתכן שאין אף שיר שקט ששווה שישמיעו אותו לאורך זמן ברדיו. כנראה שגם המגישים עצמם מצפים מדנה לשיר קצבי- דבר שמתאים לתבנית מלכת הפופ ושיר שיהיה שונה מהשקטים האחרים שרצים בשוק. כשהם לא שומעים מקצב קיצבי על תחילת השיר, הם עוברים ישר הלאה. חבל.

חורבות האהבה מרגש ומקסים עד מאד ../images/Emo45.gif

הלוואי שייצא כסינגל , אבל שיעשו לו גרסת דאנס מדליקה לרדיו כמו שנגיד עשו ל"אני לא יכולה בלעדיך" .

ashton20041

New member
טעות פתאלית להוציא את"את מוכנה" כסינגל.

ובטח לא כסינגל שלישי מה שאמור להיות אם צאת האלבום. שיר אלקטרו רוק דיי בינוני מינוס. מה גם שהמקצב לא מתאים לדנה. מתאים לרצועה אחרונה באלבום!! אבל כסינגל????? ממש לא!!! לא תורם לשום דבר! לפי דעתי הסינגל הבא צריך להיות"בחורבות האהבה" או "יאללה באלגן" או זה קודם או זה קודם!

אני גם לא מת על "את מוכנה",רוקיסטי מדיי לטעמי

לדעתי... חורבות האהבה - מקסים ומרגש ויש לו סיכוי להפוך להיות שלאגר ענק עם גרסת רדיו נכונה. יאללה בלגן - סגנון "מכת חום" שיכבוש את רחבות הריקודים ואת הרדיו , מקפיץ ושמח. שיר הודי - מיוחד ובעל פוטנציאל גדול לדעתי.

nerod 72

New member
רק לא "ילא בלאגן"....

אני מאוד נגד להוציא את ילא בלאגן כסינגל.... "לאב בוי" מספיק מספק את הסחורה כשיר פופ קצבי, משעשע וכיפי... להוציא את ילא בלאגן זה אותו דבר כמו לאב בוי מבחינת הנישה של הסגנון... האלבום הזה מאוד מגוון, וצריך להראות את הגיוון..... אני הכי בעד "יום הולדת"...הוא פשוט שיר מדהים.... "בחורבות האהבה" לפי מה שהבנתי בלדה מדהימה, אבל בעיניי טעות להוציא אותו כרגע.... צריך להוציא עוד משהו יחסית קצבי , להיטי יותר ואז בסינגל 4 להאט קצת את הקצב ....

דעתי בנושא בעקבות הדיון

אני חושב שאל לדנה להזניח את השירים השקטים ואת הבלדות. בשירים האלה, בד"כ, ישנו איזה מסר מסויים שאותו רוצים להעביר לקהל, מה שאין לרוב בשירי פופ שמחים וקצביים. דנה צריכה להראות שיש לה פן אחר, שהיא יכולה לשיר גם שירים מהסוג הזה, ולא רק שירים קופצניים, קצביים ואף פרובוקטיביים. אומנם לדנה יש את הקהל הנאמן שלה, שיילך איתה בכל סגנון מוסיקלי אשר יהא, מי יותר ומי פחות, אך על-מנת להכנס לתוך העם ולתוך הקונצנצוס דנה צריכה לשיר שירי בלדות. מה שכן, אני חושב שכסינגל דנה צריכה להוציא רק שירים כגוגמת "לאב בוי", "מכת חום", "מג'נונה" ושירים פרובוקטיביים אחרים משום ששירים אלה יקדמו ויעשו אחלה יחסי ציבור לאותו אלבום חדש שדנה תוציא. אנשים מכירים את דנה הפרובוקטיבית, הצבעונית והתוססת, ורק בשירים מהסוג הזה היא יכולה לקדם בענק את מכירות הדיסקים שלה. לכן, אני גם חושב שתחנות הרדיו השונות מפרגנים לדנה בעת שמוציאה סינגלים תוססים וקצביים ופחות מפרגנים כאשר דנה שרה שירים שקטים, רציניים יותר כדוגמת "הכל זה לטובה", "ואחרי הכל" ודומיהם. שירים כאלה יש בשפע ולא חסר, לכן הם מעדיפים להשמיע שירים המזוהים עם זמרים מג'אנר זה ולא שירי בלדות לדוגמה כאשר דנה שרה, אשר אין הם רואים אותה מזוהה עם קו מוסיקלי זה. לסיכום, אני חושב שבעת הוצאת סינגל לרדיו, דנה צריכה להוציא את השירים השמחים והפרובוקטיבים, אלה המיועדים להיות להיטים ושלאגרים, אך יחד עם זאת להכניס לאלבום עצמו גם שירים רציניים יותר, שירי בלדות, על-מנת להראות לכולם שלדנה יש גם פן אחר וצד אחר שאנשים פחות מכירים. לגבי השירים בהופעות, אני חושב שדנה צריכה לשיר רק את השירים הקופצניים, השמחים, הפרובוקטיביים כדוגמת: "זומבה", "מג'נונה", "לאב בוי", "סעידה סולטנה" , "מכת חום" ודומיהם משום שבהופעות דנה נותנת את כולה, את נשמתה עבור קהל המעריצים שלה, שם היא בעצם מתפרקת, ואומרת כל מה שעולה על רוחה, ואין שירים המתאימים מאלה להתפרקות של דנה בהופעותיה, הם השירים שהקהל הכי אוהב ומתפרק גם הוא.

למעלה