דיון: בשביל מה הבלוג???

genotip

New member
דיון: בשביל מה הבלוג???

חלקכם אולי יכעסו עליי על הדברים שאני הולך להגיד עכשיו, לא נורא. בתיקווה שתמצאו בלבבכם מקום כדי לסלוח לי. אז השאלה שלי היא כזאת, בשביל מה הקמתם בלוגים? ולמה אני שואל... אני רואה אנשים שבשבילם הבלוג הוא בשביל הכניסות, הם יעשו הכל כדי שאנשים יכנסו לבלוג שלהם. אני, למשל, הקמתי את הבלוג מסיבה אחרת. כדי להוציא דברים מהנשמה. הבלוג שלי נוצר כדי שאני אוכל לכתוב דברים מלב, מפתיע (או לא) שאין לי כמעט לינקים שם, ואני מניח שלא יהיו. אני לא מתכוון לשים אטרקציות לגולשים, כי זאת לא המטרה של הבלוג (שלי לפחות). לא מתכוון לשים דברים בבלוג רק בגלל שיש את זה בבלוגים אחרים, ולמה? כי הבלוג שלי הוא קודם כל בשבילי ולא בשביל אותו האדם שגולש בו... אז מה דעתכם? אריאל ס

barbara21

New member
אני גם חושבת ככה

התחלתי לכתוב במטרה להוציא דברים החוצה. אז בגלל זה אני גם לא אוהבת לקרוא לאתר שלי בלוג אלא יומן אישי. כי בלוג זה יותר הקטע של מה שקורה בחיים של האדם מסביבו ופחות על הרגשות שלו ויש שם יותר לינקים. ביומן שלי אמנם יש לינקים פה ושם אבל הם לינקים שאני אוהבת , ואז זה חלק ממני, ולכן שמתי אותם. לא בשביל אטרקציה. בקיצור, מסכימה עם דבריך. ביי בר

איה@

New member
הבלוג/יומן שלי הוא........../images/Emo26.gif

החברה הכי טובה שלי - כך אני מתייחסת אליו. בדיוק כמו שאני מספרת הכל הכל! לחברה שלי. כך אני כותבת. לחברה אני מספרת גם על קישורים מענינים וגם על אהבות נכזבות... גם על דברים ששמעתי בחדשות שמרגיזים אותי...וגם על שמלה חדשה שקניתי. הכל! אני מסכימה איתך - הבלוג/יומן שלי - הוא קודם כל בשבילי. אבל יש גם כאלו - שלא רוצים לספר לחברה אחת - אלא לכולם! - וזה גם בסדר.
איה.

למעלה