דיון דג|

דיון דג|../images/Emo124.gif

אז כך, מה אתם מעדיפים ולמה: צעד קצר או ארוך? ולמה+++? חייבים לפרט אחרת הדיונים האלה לא שוים... מה לדעתכם ניתן ללמוד מצעד קצר ומצעד ארוך? מה יכול לגרום לטעויות? פיצי.

niko girl

New member
תגובה!!!!!!

אני מעדיפה צעד ארוך..בגלל שאז הסוס אסוף יותר ואיטי יותר וגם לא קופצניץ. אני לא אוהבת סוסים קופצניים כי רב הפעמים הם גם לא כלכ ך נוחים!

תגובה לעצמי....

ובכן אני אוהבת צעדים גדולים, כיון שבצעד ארוך ניתן לקום ולשבת לאט יותר... כמובן שבצעדים קטנים אין צורך לקום כל כך כיון שהקפיצות הקטנות עושות את רוב העבודה... בלי שום קשר להורדה למתג כי הצעדים לא ניראה לי שכל כך מפריעים.... דווקא על פונים נורא קשה ללמוד לעשות קום שב בטרוט למשל כיון שהצעדים עושים את רוב העבודה...

Shai Felton

New member
לדעתי דווקא../images/Emo175.gif

יש לזה השפעה על ההורדה על המתג. אם הצעדים קטנים ומהירים, יותר קשה לקום ולשבת, וזה גם לי אישית יותר קשה להוריד על המתג, במיוחד פונים. אני מעדיפה צעדים ארוכים יותר, זה יותר נוח, ויותר קל לי לעבוד ככה, זה ממש קשה עם צעדים קטנים ומהירים וזה מפריע.

Juli kleo rullz

New member
אני... ../images/Emo15.gif

אני רוכבת על סוסה יחסית קטנה... לא פונית אבל גם לא גדולה ממש... והצעדים שלה לא גדולים ולא קטנים... הם כאלה באמצע והכי נוח לי לשבת עליה ולהוריד אותה על המתג... הרבה יותר קל לי מאשר סוס גדול... לא יודעת למה... אולי כי התרגלתי אליה...

Juli kleo rullz

New member
אין לי תמונה טובה שלה... ../images/Emo15.gif

כי המצלמה שלי מקולקלת... אבל אני אצלם אותה עוד מעט ואני אשים תמונה שלה פה...

Juli kleo rullz

New member
פסדר... אבל זה ייקח זמן... ../images/Emo15.gif

כי המצלמה שלי מקולקלת ועד שאני אתקן אותה... ואז עד שאני אצלם אותה...

למעלה