דיון! דיון! דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון! דיון! דיון! ../images/Emo29.gif

אתם ישנים בחווה מדי פעם? עובדים ביום שאתם ישנים? רוכבים כמה פעמים באותו היום של השינה? ואיפה אתם ישנים בחווה? באורווה עצמה, בחדרים קרובים מאד לאורווה. או מה? כמה פעמים אתם ישנים בחווה בחודש? ובאילו מקרים?

GrEeNwOmAn

New member
תשובה! תשובה! תשובה! ../images/Emo29.gif

אתם ישנים בחווה מדי פעם? כן. למשל היום אני ישנה. ככה שבגמר האיזורי דורון אנחנו מדברות כל הזמן. עובדים ביום שאתם ישנים? כן. אני עובדת. בכל מצב. ועל העבודה אני מקבלת שיעור רכיבה ללא מדריך חינם. רוכבים כמה פעמים ביום של השינה? בנוסף לשיעור רגיל שאני לפעמים מקבלת או כלום או פעם אחת. איפה אתם ישנים בחווה? יש חדרים מעל האורווה. שם ישנים. וגם שם מתקיים הקורס. כמה פעמים אתם ישנים בחווה בחודש נגיד? ובאילו מקרים? אני ישנה בחווה שמבקשים ממני. גם המדריכים וגם התלמידים. אני ישנה בדרך כלל יום לפני התחרויות. ועוזרת. וגם בחופשים. עוד מעט הקורס... עוד 5 ימים בת מצווה לי! תשקיעו חבר'ס.

S H I L G I

New member
תשובה קצרה ביותר:../images/Emo29.gif

לא אם ייצא לי לישון אני אשן אצל אחת מהחברות לי שגרות בקיבוץ ככה שלא תהיה לי בעיה.. ואם ייצא לי אז זה יהיה בגלל תחרות או בגלל יום עבודה שאני צריכה לעשות

הלוואי.... ):

האם אתם ישנים בחווה- הלוואי! אם הייתי ישנה בחווה, יש לנו חדר צוות מול האורוות שם יש מיטה... או בטח האורוות עם שק שינה... חחח או על החציר...פחחחחחח. מתי- בכל הזדמנות שהייתה לי הייתי יושנת בחווה! אני עובדת בכל פעם שאני יכולה. בלי שום קשר. אני לא מקבלת כלום על ההתנדבות שלי, מידי פעם בין השיעורים אני עולה לכמה דקות.. למשל אתמול עליתי על בראוני לפני שיעור לאיזה 10 דקות עשיתי קצת טרוט, הליכה שני צעדי קאנטר וירדתי.

niko girl

New member
תשובה!!../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

אני לא ישנ הבחווה שלי בקיבוץ אני יושנת בחווה של רותי בפארן. אני עובדת מדי פעם בחווה שלה אז לפעמים אני ישנה שמה. וגם כן אני עובדת ורוכבת. ורוכבת משהו כמו פעמיים. אני ישנה בקארוון או בבית של רותי. אני שמה לפעמים כמה פעמים בחודש או בכלל לא. אני אמורה להיות שמה ימי שני ורביעי אל אני רק לפעמים עולה לשמה.

TauraMan

New member
זוהר איזה ***../images/Emo20.gif

חחחח סתם
איכס באורווה? יאק!!! חחחחח אני ישנה בבית... 2 דקות מהאורווה.. זה קרוב מספיק...

Sweet SuGaR

New member
אוי זוהר שתוק שתוק שתוקקקקקקקק

אתה הילד שחי הכי טוב שאני מכירה1!!!!

למעלה