דיון הבאןקאי הגדול

דיון הבאןקאי הגדול

אוקי הדיון זה בעצם סוג של שאלון כזה 1) של מי לדעתכם הבנקאי הכי מגניב? 2) איך הבנאנקאי שלכם היה נראה?

Tiki Torch

New member
הוא לא כזה גדול

וגם לא כזה דיון 1)הכי מגניב הוא זאבימארו בבאנקאי בנתיים למרות שלא ראינו הרבה באנקאים... 2)הממ אולי משהו ביאקויה סטייל רק קצת שונה אני אשלח את הזאנפאקטו לשמיים שבדרך יהפך לברק ומתוך זה תתחולל סערה ויהייה אממ מעין כלוב ברקים כמו הכלוב חרבות של ביאוקויה וכל פעם כמוהו אני אקח אממ ברק(?!?)והוא יהייה מעין זאנפקטו עם כוח אחר של מזג האוויר כמו סופה או ברק מן הסתם...אכן כן אני לא הכי מקורי שבעולם...

Kakashi Sensei

New member
אמממ... גדול? מי זה?

1. איצ'יגו, אני לא אוהב דברים מוגזמים, צנוע ועוצמתי Is Good Enough For Me(היי, יצא חרוז). 2. גרזן קרב ווקינגי גדול(יחסית לשאר גרזני הקרב oO) עם שילוב כלשהו של טלקינזיס.

Neon taichou

New member
אממ. כן. ם.ם

1) של סוי!!11 מה זאת אומרת, אין לה באנקאי? >: אוףאוף. אז... אני אגיד... ארררר. >: לויודעת. 2) שלט גדול שכתוב עליו "מאיוראהארה זה טוב". עוד לא קם הבנאדם ששרד אותו. ^^

dark max

New member
ל-62 ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif בהודעה

מי שלא הגיע לפרק הזה לא יודע שאייזן חי, וכמת [בפעם השניה >>] הוא לא יכול לעשות אחד.

Hinamori

New member
מיעו XDDDD

1) של מי לדעתכם הבנקאי הכי מגניב? היטסוגאיה. ["זה מטוס ? זה ציפור ? לאאאא, זה היטסו מעופף !!1111" 2) איך הבנאנקאי שלכם היה נראה? צבא מזלגות ירוקים

Jifannit

New member
נמ [:

1) של מי לדעתכם הבנקאי הכי מגניב? טוזן או היטסוגאיה. XDDD 2) איך הבנאנקאי שלכם היה נראה? אני מניחה שזה בטח היה משהו שקשור לבמבות/בישים. D:

dark max

New member
../images/Emo11.gif

1) של ביאקויה ותות. 2) להבים מוצמד לידיים ולרגליים ואופנוע.

לבנדר א

New member
קוקו

1) של ביקי. כי זה כההההההההה סקשי ונסגד ומעגנוב וסטייליסטי. *לוקקת שפתי* 2) נראה לי ששיפוד ענקי או הרבה שיפודים מעופפים. כי לשפד זה ה-דבר. D:

למעלה