דיון: הומואים נשואים בארון

ז י ק ו

New member
דיון: הומואים נשואים בארון

מה אתם אומרים על הנושא ? האם אתם מקבלים את המצב ? האם אתם יכולים להבין את המצב ?

stefan10

New member
אומר רק

שעל אף שיצאתי מהארון די מאוחר בגיל של כ 35 שנה וגם ככה החיים היו שקר והסתר ולא קלים אני שמח שלא אמללתי עוד אדם בסבל שעברתי ובמערכת שקרים שתפגע בו. תודה לאל שלא פגעתי בשום אישה בגלל הנטייה המינית שלי. בעצם יצאתי עם עם מישהי בערך חודשיים לפני שהכרתי את גיל ודיי התחבטתי שהכרתי אותו אם להמשיך בקשר איתה אבל אני שמח שהפסקתי את הקשר כי גיליתי שאינטימיות לא תהיה איתה ומספיק עם הפנטזיות שאתחתן עם אישה והכל יהיה בסדר . שנים טענתי שאני לא יוצא עם נשים ובטח לא מתחתן עם מישהי רק בגלל שאני שמן והם לא נמשכות אליי.... אז מעניין שסקס עם גברים יש לי על אף שאני שמן.. בסוף לאחר מספר חודשים שניתקתי את הקשר איתה סיפרתי לה על משיכתי לגברים..... בסוף היום אניי ללא גבר וללא אישה (פה ושם סטוצים) אבל העיקר שאצליח בטיפול ובאהבה שלי לעצמי במהלך שאעשה מחודש הבא.

את האמת שהמחשבה עושה לי לא טוב..

בעבר הלא רחוק שלי קיימתי יחסי מין שיחסית קפא את עצמו עליי וזה סיפור ארוך ולא לעכשיו (זה לא הנושא) הקטע שהוא גבר נשוי והוא הביא אותו אליו הבייתה בזמן שאישתו לא שהתה בבית והכניס אותי לקודש הקודשים שלהם בבית כמובן שלא יכולתי לשהות שם אפילו לא שניה ועברנו לסלון אבל עד היום כואב לי הלב בשביל האישה הזו שמגדלת את שתי בנותיו והוא מנייק שמזיין מהצד ועוד מביא את הסטוצים אליו הבייתה בלי שום בושה ואני יודע שבעבר אישתו לא ידעה על כלום ועוד משהו שלא עליו ניפתח הדיון אבל בעקיפין זה כן קשור האיש (הנבלה עם יורשה לי) מקיים יחסיי מין לא בטוחים ללא קונדון ואני כל כך מרחפ על האישה הזו שלו שיום אחד הוא יביא לה גם מחלות הבייתה ואני בטוח שזה יקרה (האיש מקיים יחסי מין מלאים ללא קונדון אבל מלאים) ומה יהיה עליה אם היא תידבק בטעות ביגלל האיש הדפוק הזה? ומה יהיה אם יום אחד אישתתו תהיה אלמנה ובנתיו יהיו יתומות ביגלל שהבן זונה היזדיין מאחורי גבן לללא גומי מה אז ???? ביצור אני לאותו אחד מאחל את החרה הכי גדול שהוא יוכל לקבל בחייו אבל למה ישתו והבנות הופכות לקורבן ביגלל האיש הנאלח הזה והוא נאלח באמת

JackDanyells

New member
אני חושב שהבעיה שלי איתם

זה העובדה שיכול היה להיות כל כך יותר טוב אם הם היו יוצאים מהארון (היה יותר טוב לקהילה והמשמעות היא שהיה יותר טוב לי כי אני חלק ממנה) - ברגע שמישהו אחד יוצא מהארון (אפילו אם לא לגמרי) הוא מכיר את עצמו לאנשים נוספים שיכירו מה זה הומו, ובכך מפחית הומופוביה!!! וחוץ מזה שאם הומו רואה הומו אחר שיצא מהארון, גם כן, זה משפיע עליו לחשוב על לצאת מהארון, בקיצור. .... זה הרבה יותר מרק "אני לא מבין איך הוא יכול" זה גם כעס, כן אני כועס על זה שהאנשים האלה יכולים אבל הם לא יעשו למעננו.

ItsikH

Member
מה עשרות? אלפים להבין, לקבל - לי זה ברור מה עובר על האנשים אלו ולא רואה סיבה לא לקבל. רובם המכריע לא עושים את זה מטעמי נוחות ואנוכיות. שאלה אחרת היא למה לאדם ששלם עם עצמו ושואף לאהבה וזוגיות להכנס לקשר עם אדם כזה, קשר שלא יוביל לשום מקום?

איך לא התחתנתי,ואיך יצאתי מהארון אל רב השכונה

הנה מכתב יציאה מהארון שכתבתי לרב השכונה לפני כמה שנים. המכתב קצת "כבד" כולל את סיפור חיי פחות או יותר, וגם איך החלטתי שלא להתחתן. הוא יצא לאור בארץ בתוך ספר שנקרא "אמא, יש לי משהו לספר לך" בהוצאת "שופרא" אני מבין את מי שהתחתן לפני 30 ועשרים שנה, כשנושא הגייז היה כולו בארון בארץ. אבל אני לא מבין איך כיום הומו מתחתן עם אשה תוך רמאות.

ז י ק ו

New member
קראתי ונפעמתי מאד

קבל ח"ח על האומץ ועל "ביצי שור" שפיתחת לעצמך.. דע לך שאתה בין הבודדים שהתמודדו מול המציאות. ובאשר לאלו ההומואים שמתחתנים עם נשים אני לא חושב שזאת רמאות זה פשוט הפחד להתמודד מול המציאות ומול היציאה מהארון. אני מצד אחד יכול להבין את זה ואת הקושי שכרוך בזה. ומאידך החיים הרבה יותר אווריריים אחרי היציאה..

stefan10

New member
אני גם מכיר מקרה

של אדם שחיי כהומו חצי בארון משפחתו לא ידעה. באיזה שהוא שלה הוא עייף מלמצוא אהבה אצל הגברים ונשאר לו רק טעם של סטוצים ואכזבה . הכיר מישהי סיפר לה על עברו ,סיפר להוריו על עברו הוא והבחורה התחתנו ילדו ילד... כמו שאני מבין הם אוהבים ... אבל את האמת בלב בפנים אני לא יודע מה הוא מרגיש ועל מה הוא מפנטז בלילה כשהוא לבד עם מחשבותיו ..!! אני מאחל לו את כל האהבה בעולם.

תגובה

זה מגעיל אותי מאד לראות ולהכיר אנשים שנשואים לנשים ויש להם ילדים והם משקרים לנשים שלהם והולכים להיזדיין מהצד אבל אני גם דיי מבין את הצורך הזה שיש להם למגע עם גבר או שזה אולי צורך שלהם לבגוד.

Hoova2x

New member
כל אחד לומד על עצמו בדרך אחרת ../images/Emo89.gif

ולצערי הרב, לפעמים זה כרוך גם בסבל של אחרים. האמת שאני ממש לא יודע מה לחשוב על הנושא הזה: מצד אחד אני יודע שקשה להיות בארון, אבל מצד שני לא אלך ואתחתן עם אישה רק כדי להרגיש יותר טוב (ובידיעה שמחשבות אחרות יקדחו במוחי כל חיי). לכל אדם יש אחריות אישית כלפי עצמו וכלפי אחרים; זה מה שמאפשר חיים משותפים אחד עם השני בחברה אנושית. אני מבין את סבלם של הומואים שנאלצים להתחתן רק כדי לרצות אחרים - זה דבר נורא בפני עצמו ואני משתדל שלא לשפוט לצד זה או אחר. במקרים כאלה, כל הטיעונים כשרים. מי צודק? גם אלה שתומכים וגם אלה שלא. כשיש כל כך הרבה גווני אפור, קשה כבר לראות שחור או לבן.

hoovezi

New member
הערה מגבר נשוי

אנחנו הנשואים נראים גרוע בתנאי שמשווים את מערכת היחסים שלנו למערכת בין גבר הטרו לאישה שבה הכל מושלם ומלא אהבה, הגבר אף פעם לא בוגד, והם שותפים בכל ושוררת ביניהם הרמוניה., ומשווים אותנו כהומואים לגברים שיצאו לגמרי מהארון ופעילים בקהילה, עושים רק סקס בטוח, ואף פעם לא משקרים לבני הזוג שלהם. אבל אם ננחת בקרקע המציאות הדברים נראים קצת אחרית. אנו מאמללים את נשותינו? נכון. אין גבר שאין לו אספקט מסוים באישיותו שלא מאמלל את אישתו. אבל נישואים הם לא רק סקס. הם שותפות בנושאים רבים ומגוונים. ויש תחומים שבהם בדרך כלל גבר גיי מבין אישה ויכול להיות קשוב אליה יותר מגבר הטרו. ואגב, ההנחה שבתחום הסקס תמיד המצב טוב יותר לאישה עם הטרו גם היא מוטעית. האם יותר הומואים נשואים בוגדים מהטרואים? לא בטוח. וחוץ מזה, יש נשים שמתחתנות עם הומו כי הן מעדיפות גבר שהסקס איתה פחות חשוב להם. סיפור אחד אמיתי: חברה שלי נפרדה מבעלה הסטרייט כי יש לו ליבידו (יצר מיני) נמוך, והוא רצה סקס הרבה פחות ממנה. לאחר שנתיים של פרידה חזרה אליו וחמש שנים אחר כך הם עדיין ביחד. היא החליטה- כך אמרה לי- שכל האספקטים האחרים שלו כל כך טובים ואהובים בעיניה, ששווה לה התסכול המיני שיש לה מהנישואין איתו. אנחנו מניאקים? כל גבר שמקיים סקס לא בטוח ולא מספר לאחרים שהוא שוכב איתם הוא מניאק. אבל לדידי, לא משנה אם מדובר על גבר נשוי לאישה או גבר ששוכב עם גבר אחר. ובכלל, יש לי בעיה עם אנשים שמשקרים לזולת (ועם עצמי ביניהם...) אבל שוב, לא משנה אם מדובר על שקרים לגבר או אישה. אנחנו תורמים פחות למאבק נגד הומופוביה? לדעתי לא. כשאני, כאדם שנחשב בחברה כסטרייט, אינני מוכן לקבל בסביבה שלי הערות הומופוביות, לדעתי זה משפיע יותר מאשר כשאדם שמוכר כהומו מעיר על כך. חוץ מזה, אני גידלתי 3 ילדים שהם וחבריהם ידעו מהרגע הראשון שכמו שאני לא מוכן לקבל הערות גזעניות בבית, כך אני לא מוכן לקבל הערות הומופוביות. והילדים שלי ידעו מרגע ראשון שלהשתמש במילה "הומו" כקללה אסורה בעיני. ומדובר על ילדים במגזר הדתי. יש לי בן אחד סטרייט בצבא שמתווכח עם חברים על זכויותיהם של הומואים. יש לי בן אחד שמתלבט (לדעתי, הוא גיי) ומהרגע הראשון ידע שאנו נקבל אותו כגיי, והוא נשלח על ידינו, לפי בקשתו, לקבוצה בבית הפתוח. האם אני ממליץ פה על נישואים לאישה לכל גבר גיי? וודאי שלא. מדובר על דבר קשה, חיים כפולים, לא פשוטים כלל. אני גם נגד גברים שמתחתנים מבלי לספר קודם לנשותיהם. מצד שני, אני משתדל לא לשפווט אנשים אלו. (אישית, סיפרתי לאישתי לפני הנישואים שאני נמשך לגברים, אך מצד שני, הבטחתי לה אז הבטחות שלא הצלחתי לקיים. ניסיתי. 9 שנים הייתי נאמן לה לחלוטין) כשאני התחתנתי, בתחילת שנות השמונים, העולם היה אחר. לא נראתה לי אז ברירה אחרת. אני לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי מגיע לאותו גיל כיום. אבל אינני מוציא מכלל אפשרות שהייתי פועל בדיוק באותה הדרך.

אתה גבר ישר וחביב - יוצא מן הכלל!!

הביקורת כאן הייתה מכוונת רק אל אלה שמרמים את נשותיהם לפני הנישואין, ומצטרפים למקהלת הלעג להומואים, כדי להסתיר את ההומוסקסואליות שלהם עצמם. אני מודה שכיום ישנם פחות אנשים כאלה בהשוואה לעבר. מחבק אותך, HOOVEZI

ז י ק ו

New member
היי וברוך הבא

התייחסתי במילותיי לאותם גברים שמתחתנים ומסתירים ונשותיהם את היותם נמשכים לגברים. ללא ספק איש באמונותיו יחיה ואני לא שופט אף אחד, אני רק אומר שלי תיאורטית זה לא מסתדר ואני מכיר לא מעט גברים כאלה שמזדיינים ביום ואבות ובעלים סטרייטים בערב... אתה כנראה מאחד הבודדים..

למעלה