דיון-הייתם יכולים לחיות כמו סידני?

מיוני

New member
דיון-הייתם יכולים לחיות כמו סידני?

האם אתם הייתם יכולים לחיות כמו סידני? להסתיר את החיים שלכם מהחברים הכי טובים? לדעת שאת מסכנת את עצמך ואת קרובייך? לעבוד עם מישהו שאת שונאת? להיות בת לאב מרגל ולאמא בוגדת? לעמוד בפרך הזה של חמש מאות טיסות בדקה? האם הייתם יכולים להיות סידני?

מיוני

New member
להגיב!../images/Emo107.gif

שבטיים יקרים! אנחנו צריכים להוות דוגמא לפורום החדש שהתנחלנו בו ולהראות להם איך עושים דיון

אוקעע אובלי

אני לא הייתי מסוגלת להיות כמו סידני (אפילו אם הייתי יפה כמוה) בגלל שאני פרנואידית בטירוף... אין לי אופי שיכול לאפשר דברים שכאלה... אני מעדיפה להשאיר דברים כאלה לסדרות ולסרטים- ככה גם הם וגם אנחנו נהנים

מיוני

New member
להגיב!!!!

אל ת
אותי! ואל תחזירו אותי לטראומת אכילת האזנים " הכל התחיל שביום בהיר אחד הסתובבתי לתומי בעזריאלי עם כל פורום השבט ופתאום גיא ועופר שואלים למי את מרשה שיאכל לך את האוזן הבמבי והגניגי לא יצאו עם שתי אוזניים שלמות מאותו יום אך מאותו יום אני טורפת אוזניים!"

קרלוצה

New member
ממש לא../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

ויש עוד הרבה שאלות כאלה כמו למשל: האם הייתי יכולה לחיות עם העובדה שאמא שלי ירתה בי כדי להגן על עצמה? והאם הייתי יכולה לחיות אחרי שהתעוררתי שנתיים אחרי ולגלות שאהובי נשוי כשאילו אתמול תיכננו נסיעה לסנטה ברברה? אז שוב ממש לא....היא אישה חזקה בטירוף ובגלל זה אני מעריצה אותה עוד יותר אני מקווה שבסוף היא תקבל את כל המגיע לה באמת!!!

amanda holden

New member
../images/Emo44.gifבהחלט לא../images/Emo70.gif

חוץ מכל מה שאת(או אתה,אין לי מושג),לא הייתי יכולה לחיות חיים כפולים שכאלה,כל הדברים האלה,זה מסוכן ומאתגר מידי.

למעלה